خدایا.
اگر خواستید بفهمید چرا به ما ایرانی ها میگند
کودن برید تو سازمان های دولتی یه سر بزنید تا متوجه بشید.
به خداوندی خدا اگر یارو دست چپ و راستش رو بلد باشه.
دیوس ها فقط از ساعت 7 صبح میرند اونجا و به محض اینکه ساعت 2 شد سریع و بدو بدو خونه.
امروز رفتم مخابرات مرکزی عدل خمینی.از ساعت 12:30 تا ساعتــــ 2:30 اونجا الاف بودم . مگه کسی یه جواب درست و حسابی میداد.
بدبختیش هم اینه که هیچ کس سر کار خودش نبود. یکی رفته بود نماز. یکی رفته بود ماموریت

یکی هم ....
خود ملک جعفریان هم که نبود.
رفتم بازرسی و بهشون میگم پیگیری بکنید ببیند چرا بدون دلیل و یهو قطع کردند شبانه رو . بعد میگند شکایت بنویس میدیم به مقامات بالاتر بخونند . شاید مشکل حل شد.
یعنی خدایا.................. بذار سرم رو بزنم به دیوار تا لاقل.........
پوووووووف/
در هر حال اونجا به این نتیجه رسیدم و طبق چرت و پرت های اونا میگند ما : شبانه رو فقط واسه هفته ارتباطات ( که فکر کنم توی اردیبهشت ماه بود ) گذاشته بودیم . ولی تا همین چند شب پیش ادامه دادیم.
با این کار همه لطف کردیم که رایگان گذاشته بودیم واسه مشترکین.
چیزی هم نبوده که ما تعهد داده باشیم. واسه همین حذفش کردیم.
کثافت های دزد حروم خور . خوب اون موقع که کل مملکت رو با تبلیغاتتون پر کرده بودید که حا بیان اینترنت بگیرید . بیان اینترنت بگیرید. شبانه اش رو رایگان میدیم. اون موقع رو یادتون نمیاد ؟
عوضی های دزد.
حرف آخر.
یک کلام. اگه مردی. اگه حق میدونی چیه پس بیکار نشین. یکی از دوستان که بلده یه سایت ساده بزنه و ما هم همه بریم اونجا و یه چیزی رو به صورت دسته جمعی امضاء کنیم و با اون بریم واسه شکایت کیفری.
چون رفتن به مخابرات و با اون آدم های کودن و اوسگل سر و کله زدن فایده نداره. یه دست هم صدا نداره. تعداد بالا میریم و یه کودتا درست و حسابی میکنیم.
( تا همین دیروز روزی یک بار سرم رو به خاطر سرعت کم میزدم به دیوار. یک بار هم به خاطر قطعی ها . اما حالا دیگه باید روزی سه بار بزنم به دیوار سرم رو )