شاید بشه ، یعنی 100% میشه اگه بتونم متریال هاشو درست در بیارم . لینک مد اکسور رو بده تا ببینم می تونم درش بیارم یا نه .
نمای داخل اکسور با این اکتروس فرق میکنه یا همونه مثل MP4 .
شاید بشه ، یعنی 100% میشه اگه بتونم متریال هاشو درست در بیارم . لینک مد اکسور رو بده تا ببینم می تونم درش بیارم یا نه .
نمای داخل اکسور با این اکتروس فرق میکنه یا همونه مثل MP4 .
Last edited by hamed30; 22-12-2012 at 16:53.
r730 v8 رو خودم هم ندیدم ولی یه سری مدل های واقی رو دیدم که یه تیکه همش یه رنگ بوده .
آفتابگیر معمولیش نصف رنگش با رنگ بدنه یکیه ولی میخوام آفتابگیرای دیگه رو اینطوری کنم .
متریالش رو اینجوری دادم اولی رو dueldiff_spec.env دادم و دومی ، اون پایینیه رو truckpaint بعنوان تکسچر هم همون color.dds اسکانیا رو دادم (میدونم یکی از همین کارایی که کردم اشتباه بوده ) .
سلام ...من patch 2.1.2.5.1 رو دانلود کردم و بعد از دانلود به پوشه ی بازی کپی کردم و نصب کردم بعد از دادن finish بازی رو اجرا کردم که صفحه سیاه میشه و بعد از 3 ثانیه میپره بیرون و این اخطار رو میده(ویندوز 7 سری 64 بیت ): euro truck simulator 2 has stopped working که 2 تا گزینه داره : 1_ check online solutions.....
2_ close the programe
من باید چیکار کنم؟
قبل از این پچ پچ دیگه ای نصب کردی ؟ مثلا 1.1.1 یا 1.3 .
اگه نصب کردی که برو تو پوشه my document/euro truck sim 2 و تمام فایلاشو (مخصوصا mod) بردار از اونجا و یه جای دیگه نگه دار (اگه سیو هات مهمه واست) . بعد بازی رو دوباره نصب کن .
نه تا حالا پچ نصب نکرده بودم و این اولین پچی که نصب میکنم
فقط چند تا مود ریخته بودم که همش رو پاک کردم
ولی بازم نشد و همون ارور رو داد
دوباره نصب کنم؟......بعد از نصب پچ رو هم دوباره بریزم؟
سلام
شما بايد پچ هارو به ترتيب نصب كنيد
اول پچ1.1.1 رو نصب كنيد بازي رو اجرا كنيد و بيايد بيرون بعد پچ1.1.3 رو نصب و اجرا و بعد از اون 1.2.5.0 و اجرا و در آخر 1.2.5.1 رو نصب كنيد و با خيال راحت بازي كنيد
فقط از سيوتون يه بك آپ بگيرين كه نپره
دوستان چه جوری میشه بنز و دیگر ماشینها رو اضافه کرد. اگه میشه کمک کنید تو رو خدا.مرخصیم تموم شد.....
یعنی من باید کل پچ ها رو دانلود کنم و بعد تک تک نصب کنم!!!!!! ...... تا حالا اینجوری بازی ندیده بودم
مطمئنید که با اینکار حل میشه؟
چون دانلود کردن اینها وقت زیادی میبره
منظورت از اضافه کردن چیه ؟ اگه مشکل پیدا کردنشونو داری تو این شهرا برند های مختلف کامیونو می تونی پیدا کنی :
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF
پچ 1.2.5.1 که دانلود کردی چند مگه ؟ چون یه پچ 1.2.5.1 192 مگی تو سایت رسمی بازی هست که نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که احتمالا به هیچ پچ دیگه ای نیاز نیست اگه اون نیست باید ورژن های قبلیشو نصب کنی بعد 1.2.5.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)