من 1340 دارم ویندوز خود لپ تاب وریختم ویستا هم هست حالا 2تا مشکل داره :1-وقتی standby میشه نور صفحه زیاد میشه باید کم کنم2-وقتی صدا و نور یا ....کم یا زیاد میکنم روی ال سی دی نمیاد شکل مربوط به صدا یا تصویر....
من 1340 دارم ویندوز خود لپ تاب وریختم ویستا هم هست حالا 2تا مشکل داره :1-وقتی standby میشه نور صفحه زیاد میشه باید کم کنم2-وقتی صدا و نور یا ....کم یا زیاد میکنم روی ال سی دی نمیاد شکل مربوط به صدا یا تصویر....
مشکل اول در تنظیمات power option قابل تنظیم هست ، مشکل دوم هم مربوط میشه به برنامه Dell Quick Set که بهتره از سایت دل دریافت کنید
سوال اولتون رو متوجه نشدم،یعنی نور صفحه خود به خود زیاد میشه بعد از استندبای کردن؟ البته من گزینه استندبای ندارم، همون sleep منظورتونه؟
نور که خود به خود کمو زیاد نمیشه مگه در حالت به شارژ بودن یا نبودن (با باطری کار کردن)
که اگه روی باطری راست کلیک کنید، و Power Options رو انتخاب کنید و بعد از منوی سمت راست،
Choose when to turn off the display
یا
Chang when the computer sleeps
رو انتخاب کنید، می ببینید دو حالت نور مختلف میشه براش تنظیم کرد که نوشته Adjust plan brightness
چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه در این مورد
اما سوال دومتون، باید Quickset رو نصب کنید تا رو مانیتور تغیرات نور و صدا رو ببینید،
از لینک زیر بگیرید،البته اول چند بیتی بودن سیستم عامل رو مشخص کنید،بعد دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم صداش مثل رگباره( ته ته ته ته ته ..) منم این مشکل داشتم هی هنگ میکرد ویندوز و ول میکرد تا جایی که هارد چندبار صوت کشید یه بار بد خاموش کردم ویندوزو بعد که اسکن دیسکش فعال شد یه سری ارور داد و رفعش کرد الان دیکه فعلا صدا نمیده حالا یه اسکن دیسک کامل بکن آمارشو بده
من درایو هام باز نمی شه و این اررور رو میده و در ضمن فلشی هم که میزنم باز نمی شه و این و میگه...
this operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer . please contact your system administrator.
چیکار کنم ؟؟؟
با Explore هم باز نمیشه؟
سلام
چه طوری می تونم اسکن دیسک کنم ؟
ممنون
نه داداش کلا نمی تونم برم تو درایو هام , دست و پام رو بسته ای اررور...
بر تو run مثلا بزن :d ببین با میشه ؟
تو Safe mode هم رفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)