تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 555 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    من میخام گوشی بخرم و یکی از گزینه هام این گوشی

تو قسمت مشاوره خرید مشاوره گرفتم برید راهنمایی کنید

این مطلب را یه جا خوندم ایا درسته :

گروه خبری GSM: اگرچه معرفی و عرضه کهکشانی دوم سامسونگی ها سر و صدای زیادی به پا کرد اما چند ماه بعد از عرضه، مشکلاتی از این تلفن همراه از سوی بسیاری از خبرگزاری های بزرگ جهان گزارش شد که در اینجا ما 8 مورد از مطرح ترین آنها را ذکر می کنیم.

1 - توانایی ضعیف گوشی در اجرای بازی در مقایسه با رقبا
    جی اس ام آرنا: در بخش اجرای بازی (که یکی از پرطرفدارترین قابلیت های گوشی های هوشمند امروزی است) ، گوشی Galaxy S II ضعف های قابل توجهی دارد به طوری که با توجه به تست های انجام شده توسط جی اس ام آرنا، این تلفن، از توانایی کمتری در اجرای بازی های HD در مقایسه با گوشی های HTC Sensation، LG Optimus 2X و حتی گلکسی قبلی سامسونگ برخوردار است.

2- تراکم پیکسل پایین صفحه نمایش
    جی اس ام: صفحه نمایش Galaxy S II در بحت تراکم پیکسل صفحه نمایش ، نسبت به رقبای آن چندان خوب عمل نکرده است به طوری که گوشی Sensation بطور متوسط 35% بیشتر از صفحه گوشی Galaxy S II تراکم پیکسل دارد و صفحه نمایش گوشی آیفون 4 هم از طرفی، 7% بیشتر از صفحه گوشی Sensation (و 42% بیشتر از Galaxy S II) تراکم پیکسل دارد .

3 – کیفیت نا مطلوب مکالمه
    سی نت: با وجود در نظر گرفتن میکروفون حذف صداهای اضافی ، همچنان کیفیت مکالمه پایین بوده و صدای پخش شده از طریق بلندگوی داخلی تلفن ضعیف است . بسیاری از کاربران در سراسر دنیا عملکرد نادرست میکروفون داخلی را مهمترین ضعف Galaxy S II می دانند

4- پدیدار شدن خطوط زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر
    جی اس ام آرنا: در حالت روشنایی پایین صفحه نمایش ضعف دیگری خود را نمایان می کند که باعث ایجاد رده هایی زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر خواهد شد ، این نقص به هنگام پخش تصاویر HD نیز پدیدار می شود . (البته قابل ذکر است که این مورد تنها در بین برخی نمونه های این تلفن همراه دیده می شود)

5 – داغ شدن بیشتر پردازشگر دو هسته ای در مقایسه با رقبا
    جی اس ام: پنل پشت تلفن همراه از جنس پلاستیک بوده که باعث تاخیر در خنک شدن پردازشگر دو هسته ای تلفن می شود و همین مسئله بازدهی پردازنده Cortex – A9 را کاهش می شود . به هنگام اجرای بازی های 3 بعدی ، پخش فیلم های HD یا کاربردهای Multi-tasking ناحیه پایین دوربین در پشت بدنه تلفن به شدت داغ می شود که به راحتی با کف دست احساس خواهد شد .

6 – کیفیت پایین تر ساخت گوشی در مقابسه با رقبا
    جی اس ام: قاب پلاستیکی دور صفحه نمایش اگر چه با پوشش کروم رنگ روکش شده است ولی در اولین برخورد با جسم سخت مخدوش شده و با توجه به طراحی باریک بدنه ، ظاهر گوشی را بد شکل خواهد کرد .

7 – عدم توانایی تعویض سریع کارت حافظه
    سی نت: درگاه کارت حافظه خارجی در زیر درب باتری قرار گرفته و برای تعویض آن باید باتری تلفن همراه را خارج کرده ، که همین امر باعث طولانی تر شدن مدت ریبوت مجدد گوشی خواهد شد .

8 – نیاز به آداپتور برای استفاده از پورت HDMI
    جی اس ام آرنا: با توجه به قابلیت های HD این تلفن همراه ، وجود درگاه MicroHDMI ضروری به نظر می رسد ، درحالی که برای انتقال محتویات HD باید تبدیل پورت USB به MHL را به عنوان ابزار چه ای جداگانه خریداری کرد که هزینه ای اضافی را به کاربر تحمیل خواهد کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آره منم قبلا اینها ر خوندم ...واسه همین ریسک نمیکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام
    کابل تی وی به اس2 می خوره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

گروه خبری GSM: اگرچه معرفی و عرضه کهکشانی دوم سامسونگی ها سر و صدای زیادی به پا کرد اما چند ماه بعد از عرضه، مشکلاتی از این تلفن همراه از سوی بسیاری از خبرگزاری های بزرگ جهان گزارش شد که در اینجا ما 8 مورد از مطرح ترین آنها را ذکر می کنیم.

1 - توانایی ضعیف گوشی در اجرای بازی در مقایسه با رقبا
    جی اس ام آرنا: در بخش اجرای بازی (که یکی از پرطرفدارترین قابلیت های گوشی های هوشمند امروزی است) ، گوشی Galaxy S II ضعف های قابل توجهی دارد به طوری که با توجه به تست های انجام شده توسط جی اس ام آرنا، این تلفن، از توانایی کمتری در اجرای بازی های HD در مقایسه با گوشی های HTC Sensation، LG Optimus 2X و حتی گلکسی قبلی سامسونگ برخوردار است.

جی اس ام: صفحه نمایش Galaxy S II در بحت تراکم پیکسل صفحه نمایش ، نسبت به رقبای آن چندان خوب عمل نکرده است به طوری که گوشی Sensation بطور متوسط 35% بیشتر از صفحه گوشی Galaxy S II تراکم پیکسل دارد و صفحه نمایش گوشی آیفون 4 هم از طرفی، 7% بیشتر از صفحه گوشی Sensation (و 42% بیشتر از Galaxy S II) تراکم پیکسل دارد .

سی نت: با وجود در نظر گرفتن میکروفون حذف صداهای اضافی ، همچنان کیفیت مکالمه پایین بوده و صدای پخش شده از طریق بلندگوی داخلی تلفن ضعیف است . بسیاری از کاربران در سراسر دنیا عملکرد نادرست میکروفون داخلی را مهمترین ضعف Galaxy S II می دانند

4- پدیدار شدن خطوط زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر
    جی اس ام آرنا: در حالت روشنایی پایین صفحه نمایش ضعف دیگری خود را نمایان می کند که باعث ایجاد رده هایی زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر خواهد شد ، این نقص به هنگام پخش تصاویر HD نیز پدیدار می شود . (البته قابل ذکر است که این مورد تنها در بین برخی نمونه های این تلفن همراه دیده می شود)

5 – داغ شدن بیشتر پردازشگر دو هسته ای در مقایسه با رقبا
    جی اس ام: پنل پشت تلفن همراه از جنس پلاستیک بوده که باعث تاخیر در خنک شدن پردازشگر دو هسته ای تلفن می شود و همین مسئله بازدهی پردازنده Cortex – A9 را کاهش می شود . به هنگام اجرای بازی های 3 بعدی ، پخش فیلم های HD یا کاربردهای Multi-tasking ناحیه پایین دوربین در پشت بدنه تلفن به شدت داغ می شود که به راحتی با کف دست احساس خواهد شد .

جی اس ام: قاب پلاستیکی دور صفحه نمایش اگر چه با پوشش کروم رنگ روکش شده است ولی در اولین برخورد با جسم سخت مخدوش شده و با توجه به طراحی باریک بدنه ، ظاهر گوشی را بد شکل خواهد کرد .

سی نت: درگاه کارت حافظه خارجی در زیر درب باتری قرار گرفته و برای تعویض آن باید باتری تلفن همراه را خارج کرده ، که همین امر باعث طولانی تر شدن مدت ریبوت مجدد گوشی خواهد شد .

8 – نیاز به آداپتور برای استفاده از پورت HDMI
    جی اس ام آرنا: با توجه به قابلیت های HD این تلفن همراه ، وجود درگاه MicroHDMI ضروری به نظر می رسد ، درحالی که برای انتقال محتویات HD باید تبدیل پورت USB به MHL را به عنوان ابزار چه ای جداگانه خریداری کرد که هزینه ای اضافی را به کاربر تحمیل خواهد کرد .
    1-چرند میگه! بهترین Gpu بازارو داره! فقط مثلا بازی های مخصوص جی پی یو هایی مثل تگرا باید با نرم افزار اجرا کنی
    2-http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875
    در ضمن صفحه پلاس مشکل ساب پیکسلش هم درست شده!
    3-اشتباهه! میتونید حتی تو مغازه هم تست کنید! و البته اینم لینکی برای تایید حرفم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4-حل شده ... و چند نسخه بود که بازخوانی شد برای خریدن هم به نکات پست دوم همین تاپیک دقت کنید
    5--با آپدیت کاملا حل شده
    6-اشتباهه! کیفیت ساخت بالایی داره! سنسیشن کیفیتش پایین تره ( مباحثی مانند آنتن وایفای کنده شدن دکمه ولوم و ...)
    7-این مشکله!؟
    8- بله نیاز داره! میشه تهیه کرد

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

سلام
    کابل تی وی به اس2 می خوره؟
    HDMI میخوره
    بله...

5. 7 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعا بعد از 6 ماه باید بازم این خزبلات رو بشنویم؟

7. 8 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من هم اول که این گوشی رو خریده بودم ... همینو فکر می کردم ..... تو همین جا هم نوشتم که خیلی بیخوده ساختش .... اما بعد از کار کردن مثلا 1 هفته ای باهاش می فهمی که چه جواهری تو دستات هست !!!
    وزنش بسیار سبکه .. تو در نظر بگیر که یه مورچه بیفته از جایی !!!! هیچیش نمیشه ......
    بر عکس عمده ی گوشی های اج تی سی ( که زیاد داشتم ) ... بعد از کلی باز و بسته کردن در باطری ... شل نمیشه اصلا ... لنز دوربین هر گوشی رو که نگاه کنی پر از خط و خش هست .... این مثل آینه می مونه برات !!!
    مشکل ما ایرانی ها در زمینه موبایل به نظر من دو چیز هست !!!
    یکی اینکه مثل روس ها فکر می کنیم و فکر می کنیم که هرچیزی که سنگین تر هست .. یعنی تو پر تر و مرغوب تر هم هست !!! یکی هم اینکه فروشندگان موبایلی داریم که در نهایت نامردی برای سود خودشون اطلاعات کاملا اشتباه به خریدار میدن .... موفق باشی ....

9. 5 کاربر از bejanyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    شاید سوالم مبتدیانه باشه
    اما اعصابمو خرد کرده
    ببینید من گوشی رو خریدم بعد تو راه داشتم باهاش ور میرفتم که گویا بخشی از ستینگ دستگاه رو که مربوط به نمایش هست رو بهم زدم و نتیجش این شد که دیگه صفحات منو به اون شکلی که در آیفون میبینیم دیده نمیشه . یعنی وقتی وارد منو میشم برنامه ها در صفحه از بالا به پایین قرار دارند و دیگه اینطوری نیست که بشه ورق زد و تو هر صفحه تعدادی از برنامه ها دیده بشند . حالا باید چه کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    شاید سوالم مبتدیانه باشه
    اما اعصابمو خرد کرده
    ببینید من گوشی رو خریدم بعد تو راه داشتم باهاش ور میرفتم که گویا بخشی از ستینگ دستگاه رو که مربوط به نمایش هست رو بهم زدم و نتیجش این شد که دیگه صفحات منو به اون شکلی که در آیفون میبینیم دیده نمیشه . یعنی وقتی وارد منو میشم برنامه ها در صفحه از بالا به پایین قرار دارند و دیگه اینطوری نیست که بشه ورق زد و تو هر صفحه تعدادی از برنامه ها دیده بشند . حالا باید چه کنم؟
    application رو بزن.از سمت چپ دکمه منو رو بزن.بعد Grid view

12. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

سلام.

والا منم تا حالا این مشکلات رو باهاش نداشتم.البته یکم دماش در موارد خاصی بالا میره اما باید پرسید اون موارد خاص که دمای سی پی یو رو بالا میبره آیا در گوشیهای دیگه هم قابل اجرا هستن؟ یا اینکه چنین مواردی رو اگه بخوای با گوشیهای دیگه انجام بدی علامت تعجب میزنن!!!!

در مورد صفحه نمایش خیلی راحت خودت میتونی با گوشیهای نامبرده مقایسه کنی.
    اما در مورد سوم منکه خلاصه نفهمیدم مشکلش بلنگوشه یا میکروفونش!! فکر میکنم نویسنده مطلب فرق بلند گو با میکروفون رو نمیدونسته.
    در مورد عدم توانایی تعویض حافظه خارجی , بله این مورد وجود داره اما قابل ذکره که شما وقتی یک گوشی با حافظه داخلی 16 یا 32 گیگ دستته دیگه فکر نمیکنم نیاز به کارت حافظه داشته باشی( همونطور که حداقل 4 نفر از رفقای من که این گوشی رو دارن واسش کارت حافظه نخریدن) و یا اگه مثل من کارت حافظه هم روش داشته باشی نیاز به تعویض سریعش داشته باشی تو این مدتی که من گوشی دستمه تا الان نیاز پیدا نکردم که کارتش رو دربیارم.
    اما در مورد آخر به نظر من تنها ضعفش همینه که باید مبدل براش براش بگیری که البته اینم به هر حال یکی از نکاتیه که باعث شده سامسونگ گوشی رو با قیمت پایینتری به بازار عرضه کنه.
    در مورد کیفیت ساختش هم یک فیلم مقایسه با آیفون 4S من دارم براتون آپلود میکنم لینکش رو میزارم که خودتون مقایسه کنید.

14. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

چيپست جديد سامسونگ...
    فكر مي كردم 4 هسته اي باشه...
    شايدم تا وقت معرفي gs3 يه چيپ جديد معرفي كنه نميدونم در مقابل 4 هسته اي ها مثل تگرا 3 چطور باشه!

Samsung announces the Exynos 5250 2GHz chipset, is super fast

Here is the piece of news many people have been waiting for. Samsung has just announced the chipset which will go in its high-end tablets and smartphones. Dubbed the Exynos 5250, this latest SoC is the successor of the massively successful Exynos 4210, which as many of you know is the one powering the Samsung Galaxy S II.
    Just like it, the Exynos 5250 features two 2GHz cores, but now they are ARM Cortex A15 ones, built on the 32nm manufacturing process. Samsung claim it can provide double the performance of the previous Cortex A9 cores, the Exynos 4210 was using.
    In the 3D graphics department, the new Exynos 5250 shines, too, boosting the performance up to four times. Speaking of 3D graphics the new chipset runs streoscopic 3D as well. It also supports much higher resolutions, compared to those we see in today's tablets and phones. In fact, the Exynos 5250 supports screen resolutions up to WQXGA 2560x1600 pixels.
    Undoubtedly, with this kind of power, we will all be able to enjoy faster, more graphics heavy games and sharper text. According to Samsung, the mass production of the Exynos 5250 will begin in the second quarter of 2012. We simply can't wait!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by PersiAndroid; 30-11-2011 at 19:55.

16. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •