تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 973 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alire7_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راهی برای تغییر دکمه های پیش فرض وجود نداره ؟ مثلا من راحتترم به جای استفاده از کلیدهای w s a d از arrow key استفاده کم ولی نتونستم تنظیمات پیش فرض رو تغییر بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

davoodf

ببین تو چرا گرافیک بازی به سبک GTA رو با بازی به سبک Gears Of War مقایسه میکنی ؟
    توقع داری گرافیک این بازی مثل یه بازی خطی باشه ! کلا در این سبک بازی روی گرافیک
    کار کردن واقعا سخته و محیط به این بزرگی رو فکرش رو بکن با چه جزئیاتی طراحی شده
    حالا نامردی نیست بگیم گرافیک این بازی خوب نیست ؟ در سبک خودش واقعا بی نظیره
    حالا درسته که روی PC بد پورت شده ولی دلیل نمیشه بگیم بازی عالی نیست ...

قبول کنید این GTA مثل سان آندریاس در یاد ها نخواهد بود متاسفانه راک استار ثابت کرد کوچکترین ارزشی به طرفدارای GTA قایل نمیشه اینکه حتما بازی باید روی ویستا سرویس پک 1 یا xp sp3 باید اجرا بشه کاملا نشون میده کاربران xp sp2 رو مجبور کرده تا ویندوز قشنگشون رو پاک کنن و ویندوز معیوب و پر از اشکال sp3 رو نصب کنن اگه هم یکی با ویستا حال نکنه مجبوره نصبش کنه همه میدونن ویستا یه ویندوز شکست خورده هست وگرنه دلیلی نداشت به این زودی از رده خارج بشه و مایکروسافت ویندوز بعدی رو طراحی کنه شما حساب کنید از سال 2001 تا 2008 یعنی 7 سال روی xp مانور داده شد و این نشان از برتری یک ویندوز هست ولی ویستایی که از سال 2006 آغاز به کار کرد 2 سال بعد روی sp1 متوقف شد ولی اینکه ما مجبوریم به خاطر بازی مورد علاقه از خیلی از چیزها بگذریم نشان از استثماری هست که راک استار به ما تحمیل کرد چرا برای یه بازی باید این قدر متحمل دردسر شد؟ چرا 13 گیگ آیا این بازی حتی گرافیکی تر و گسترده تر از قبلی هست شاید یه کم نه بیشتر نه نکست هست و نه در حد بازیهای 2008 نظیر cod 5 و کریسیس وارهد تازه از بچه ها هم شنیدم خیلی زود تر از قبلی تموم میشه همه اینا نشون میده راک استار چیزی ساخت که حسابی گیمر ها رو به یه خرج اضافی بندازه آیا تا حالا کسی که به خاطر این بازی اینقدر معطل شد لذتش رو برد فکر نمی کنید انتظار چیزی بالاتر از این رو داشتید؟ به هر حال بهتره قضاوت بمونه واسه گیمر ها و بدونید که نمرات زیاد این بازی چاپلوسی بود که در حق این بازی آمریکایی شد. بازی که باگ گرافیکی داره چه طور می تونه 10 بگیره؟
    با این پست نشون داد اینکاره نیستی ! جی تی ای نکست نیست در حد بازیهای 2008 نیست
    شما برو حتما بازی رو روی کنسول بازی کن بعد بیا نظر بده . درسته نباید گرافیک این بازی رو با سبک
    کرایسیس مقایسه کرد اما بگم که از خیلی جهات هنری گرافیک GTA برتری داره به کرایسیس ...
    واقعا این همه جزئیات . افکت های بی نظیر گرافیکی . استفاده از تکستچر و متریال های فوق العاده در
    بازی رو نمی بینی ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که فعلا قید این بازیو زدم تا پچ بیاد .... تموم شدو رفت پی کارش ... بیخودی هم عصابه خودمو خورد نمیکنم ...
    من نمیدونم بعضی از دوستان چه جوری بازیو بدونه مشکل اجرا کردن (مخصوصا مشکله لود نشدنه ساختمونا و زمین و رو هواراه رفتن) ... اگه میشه یکی که سالم اجرا کرده (بدونه هیچ مشکلی) مشخصات سیستمشو بگه که ما هم بریم ارتقاش بدیم ... البته اگه به خاطر سیستم باشه ... (که بعید میدونم).......

4. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

davoodf

ببین تو چرا گرافیک بازی به سبک GTA رو با بازی به سبک Gears Of War مقایسه میکنی ؟
    توقع داری گرافیک این بازی مثل یه بازی خطی باشه ! کلا در این سبک بازی روی گرافیک
    کار کردن واقعا سخته و محیط به این بزرگی رو فکرش رو بکن با چه جزئیاتی طراحی شده
    حالا نامردی نیست بگیم گرافیک این بازی خوب نیست ؟ در سبک خودش واقعا بی نظیره
    حالا درسته که روی PC بد پورت شده ولی دلیل نمیشه بگیم بازی عالی نیست ...

با این پست نشون داد اینکاره نیستی ! جی تی ای نکست نیست در حد بازیهای 2008 نیست
    شما برو حتما بازی رو روی کنسول بازی کن بعد بیا نظر بده . درسته نباید گرافیک این بازی رو با سبک
    کرایسیس مقایسه کرد اما بگم که از خیلی جهات هنری گرافیک GTA برتری داره به کرایسیس ...
    واقعا این همه جزئیات . افکت های بی نظیر گرافیکی . استفاده از تکستچر و متریال های فوق العاده در
    بازی رو نمی بینی ؟
    کاملا تایید میشه ..
    گرافیک بازیهایی نظیر کرایسیس یا gow یا cod 4-5 یا oblivion اصلا تویه موده دیگه ای هستش و
    بازیهایی نظیر gta و wow تویه موده دیگه .... من خودم به دسته ی اول میگم real و به دسته دوم میگم fantastic ...
    چون در دسته ی اول سعی شده همه چی کاملا مشابه سازی بشه ولی دسته ی دوم کمی اغراق در آبجکتها و کاراکتر ها ودیگر موارد دیده میشه ...کلا ملاک گرافیک بالا این نیست که حتما همه چی عین واقعیت ساخته بشه ... ملاکش رو خودمم دقیقا نمیدونم .... ولی این دو دسته بازیو نباید باهم مقایسه کرد .... خلاص ...

6. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم این Error جدیده، من یکی که تا حالا ندیده بودمش، ولی دوست عزیز به احتمال زیاد اشکال از ویندوز شماست.

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام من بالا خره بازی رو گرفتم
    اینم یه عکس از بازی:

راستی چجوری میشه مثل بقیه مشخصات سیستمو دقیق آورد که ببینم چند تا فریم می گیرم؟
    Last edited by playstation 3; 11-12-2008 at 16:36.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام . یه سواله کوچیک :
    از کجا میتونم بفهمم که frame net ورژنش چنده ؟

همینطور برای پاک کردنه کامله کارت صدای باید چیکار کنم ؟از طریقه خود ویندوز کامل پاک نمیشه ...
    شما میتونید از Device Manager ویندوز برید و کارت صدای خود را Uninstall کنید .

پست راهنما با راه تشخیص نصب بودن و یا عدم نصب بودن Net Framework در ویرایش بیست و دوم آپدیت شد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن از دوستان خواهش میکنم به هم دیگه احترام بگذارید . مخصوصا به این بازی . هر چقدر هم مشکل داشته باشه بلاخره سرش وقت گذاشته شده و برای همین وقت هم که شده باید احترام بگذارید . کسانی هم که توانایی این کار رو ندارند بهتره توی بحث شرکت نکنند .
    ممنون .

10. 2 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من بالا خره بازی رو گرفتم
    اینم یه عکس از بازی:
    [IMG]http://i35.tinypic.com/9bchmw.jpg[/IMG
    راستی چجوری میشه مثل بقیه مشخصات سیستمو دقیق آورد که ببینم چند تا فریم می گیرم؟
    در ویرایش سوم پست راهنما توضیح داده شده است .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان مشکل من حل شد مرسی از همه .
    ولی چه گرفیکی داره توپ امیدوارم ااونا که نتونستن بازی کنن هر چه زود تر مشکلشون حل بشه . سیستم من
    cup 4
    ram 4 g
    vga 8600gt 1 gig

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Beny-Nvidia عزیز من از وقتی اون برنامه اورکلاک که تو پست راهنما گذاستی رو دانلود کردم رفتم و کارت رو اور کردم اما وقتی وارد بازی میشم دیگه مثل قبل نیست همه چیز قاطی کرده یعنی همه چیز غیب شده ! رفتم و دوباره اورکلاک رو کردم مثل همون قبلش اما بازم درست نشده ! به نظرت چرا یهو اینطوری شده این برنامه رو دانلود کردم ! من قبلش بدون هیچ مشکل گرافیکی بازی میکردم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •