تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 639 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    دوستان الان بالاترین نرخ سود روزشمار مربوط به چه بانکی (هایی) هستش؟ موسسات مالی و اعتباری مد نظرم نیست، حتی اونایی که تائید شدن توسط بانک مرکزی (مثل کوثر).
    +
    بالاترین میزان سود حساب های بلند مدت چقدره و مربوط به چه بانکیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان بنده الان ده تومن توی یه بانکی حساب دارم که متاسفانه وام نمیده!
    به شدت نیاز به 20 تومن وام دارم
    چه راهی سراغ دارین برام که اینو بذارم و چندماه بعد دوبرابرش وام بگیرم!؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون، یکی دو ماه بپیچونن بهتره تا این بانک کوفتی تا حالا چند دفعه این حسابو مسدود کردن بی خود و بی جهت،دیگه خسته شدم می خوام منقل کنم به یه بانک خصوصی.
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم از طریق بانک عاملتون پیگیری کنین (البته اگه انجام بدن!)
    اگه ساکن تهرانید برین ساختمان اداریش در میدان فاطمی

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون 20-30 میلیون رو تو چه حسابی بزارم که هم بیشترین سود روز شمار رو داشته باشه و هم بانک باشه (موسسه نمیخوام)
    این صندوق بورس که بانکا میدن جریانش چیه؟
    مال کدومشون بهتره؟
    ممنون

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یه سیستم اینترنتی و یا هرچیز دیگه (( نصب رو گوشی )) میخوام که بتونم باهاش انتقال کارت به کارت انجام بدم
    تو بانک ها صادرات - ملت و چنتا دیگه حساب دارم
    ولی

یه سیستمی میخوام که باهاش بتونم بین همه کارت ها پول جا به جا کنم
    (( اکثرا از صادرات به جاهای دیگه هست ولی کلا یه چیزی میخوام که بر فرض اگه خواستم از 2 تا کارت دیگه هم پول بین هم انتقال بدم مشکلی نباشه ))

اگه مثلا برم اینترنت بانک و یا همراه بانک (( گوشی )) واسه حساب صادرات و یا ملتم رو فعال کنم فقط از همین کارت ها میتونم به جاهای دیگه انتقال بدم ؟؟؟

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به هیچ وجه توصیه نمیکنم از طریق بانک عاملتون پیگیری کنین (البته اگه انجام بدن!)
    اگه ساکن تهرانید برین ساختمان اداریش در میدان فاطمی
    متوجه نشدم چیو توصیه نمی کنید؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

روز شنبه، رئیس کل بانک مرکزی آماری از حساب های ناشناخته در کشور داد که به تمام معنا از وجود یک فاجعه اقتصادی در کشور خبر می دهد.

آن طور که ولی الله سیف گفته است، در کشور 38 میلیون حساب بانکی وجود دارد که شماره شناسه و کدملی آنها تطبیق داده نشده است و از این تعداد 8 میلیون حساب ، فعال است و هنوز شناسایی نشده اند.

این که در یک کشور 80 میلیونی، 8 میلیون حساب بانکی فعال وجود داشته باشد که نمی توان دقیقاً شناسایی شان کرد، پدیده شگفت انگیز و خطرناکی است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در موسسات غيرمجاز
    خراسان - مورخ دوشنبه 1394/05/05 شماره انتشار 19028
    سيف با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده ها در موسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانک ها با موسسات غيرمجاز ممنوع است. وي درباره برخورد فيزيکي با موسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و برهمين اساس هماهنگي هايي با ساير دستگاه ها انجام شده تا به هيچ وجه زمينه رشد اين موسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت موسسات غيرمجاز نروند زيرا اين موسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

صبح امروز صورت گرفت
    تجمع جمعی از مالباختگان موسسه مالی و اعتباری میزان مقابل مجلس
    جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش حوزه پارلمانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از خانه ملت، جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
    نماینده تجمع کنندگان مالباخته موسسه مالی میزان با بیان اینکه بیشتر مالباختگان از اقشار ضعیف جامعه بوده‌اند، گفت: مشتریان با سپرده گذاری در این موسسه می خواستند بخشی از مشکلات زندگی خود را رفع نمایند که متاسفانه بر بار مشکلاتشان افزوده شد.
    وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مبلغی از سپرده به آن‌ها بازگردانده نشده است، افزود: این موسسه اگر پول ندارد چگونه با کارمندان خود با پرداخت کامل حقوق و مزایا تسویه کرده است.
    تجمع کنندگان خواستار رسیدگی به پرونده این موسسه در کوتاه‌ترین زمان برای برگرداندن سپرده های مشتریان هستند.
    انتهای پیام/

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.
    بنا به اظهار سپرده‌گذاران، صاحب صندوق به خارج از کشور گریخته است و صندوق از پرداخت موجودی مردم خودداری و فقط اقساط وام گیرندگان را وصول می‌کند.

به گزارش کیهان، تعدادی از سپرده‌گذاران دو شعبه صندوق ایرانیان سبزاندیش ساری با حضور در مقابل استانداری مازندران خواهان استرداد سپرده‌هایشان شدند.

یکی از سپرده‌گذاران گفت: با اعتماد به اینکه این صندوق زیر نظر و تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت دارد اقدام به سرمایه‌گذاری جهت اخذ وام برای حل مشکلات زندگی کردم که با این معضل روبه‌رو شدم.

بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.

این کارمند افزود: صاحب این صندوق از کشور خارج نشده است و حتی برای حل مشکل 4 میلیارد تومان به صندوق تزریق کرده، اما همه سپرده‌گذاران خواهان مسدود شدن حساب‌هایشان هستند.

این گزارش حاکی است سپرده‌گذاران از چند ماه گذشته تاکنون بارها اعتراضاتی در خصوص عدم دریافت سپرده‌هایشان داشته‌اند که همچنان مشکل آنها لاینحل مانده است.

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •