گزینه دومم رو انتخاب کنی چی میشه؟
پاپوری با کای رفت یا نه؟یا اصلا دوتاشون موندن؟
گزینه دومم رو انتخاب کنی چی میشه؟
پاپوری با کای رفت یا نه؟یا اصلا دوتاشون موندن؟
فکر می کنم بستگی به گزینه ها داره از روی انگلیسیش یعنی اولی tell him about kai:درباره ی کای بهش بگو
و اون یکی keep silent:فکر کنم یه چیز تو مایه های دهن بسته می شه
سلام دوستان یه سوالی :
روز 17 تابستان (تولد Ann ) ،برای دیدن دموی پدر Ann که درباره ی مادر Ann صحبت میکنه ، باید ساعت چند کجا باشیم ؟
اون دمو5 پاييز که تا فبل از ساعت 5 بالاي تپه مادر باشي که 2 يا 3 روز قبل واست نامه مياد که روز 5 مسافرخانه تا ساعت 5 بسته است
Last edited by tataloo_3q; 04-05-2009 at 20:01.
این یکی از پست های 200صفحه پیشه که من تو یکی از این سایت های خارجی خوندم ولی من خوندم که روز قبل از مسابقه یا چند روز قبل سال دوم که با کشیک دوست هستین برین با هاش حرف بزنین می خواستم این مطلب رو وقتی که دیدم براتون بذارم ولی حالا که به این روز نزدیک بودم گذاشتم ولی هنوز با چشم خودم ندیدم
اگه فلوت رو بدست بياري که ترکوندي اسمت تو کتاب رکوردها چاپ ميشهالبته با اون دمو گري که ديدي از تو بعيد نيست
اون جور که شنيديم اگه تو مسابقه موزيک برنده شي ميتوني کيسه ي برنج بدست بياري البته مسابقه هاي ديگه هم برنده شي بعد برنج رو بکاري و در بياد داور مسابقه آشپزي بهت چند نوع غذا جديد ياد ميده...(البته فلوت وجود داره من با رمز زدم اما کار نميکنه
سلام به همه.
خوبه.هنوز بازی میکنید.
ما که سرمون خیلی شلوغه.خرداد هم امتحان واحد مونده داریم دیگه بدتر.اما ردیفش میکنم.بهتون میرسم.الام شما چندیم؟
راستی این سال دوم که من 92 گل کاشتم یارو نیومد.چند روز گذشته نیومده کسی میدونه چرا؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)