بعد از پست دفترچه کی معلوم میشه که سه ماه اضافه میخورم؟
بعد از پست دفترچه کی معلوم میشه که سه ماه اضافه میخورم؟
منم برای خاتم میخواستم امریه بگیرم گفتن باید بیشتر از دو ماه تا اعزامت وقت باشه منم مجبور شدم از 4/1 بندازم 6/1 , برای دو ماه چیزی نگفتن . البته من برادرم سربازه ولی فکر کنم بدون اون قضیه ام مینداختن.ولی وقتی امریم نشد رفتم دوباره تمدید کنم هیچ رقمه تمدید نکردن , حتی به سرهنگ اوجا یکی سفارش کرد بازم گفتن قانونه بیشتر از یه بار تمدید نمیکنیم. شما یه سر به نظام وظیفه بزن میندازن.
آقاکسی اطلاع داره کسانی که برگ تکمیلی بسیج دارند رو چند روز نگه میدارندتوآموزشی؟؟؟
در مورد سوال اولتون باید خدمتت عرض کنم همونطور که قبلا بارها و بارها گفتم تقسیم شما بعد از آموزشی به هیچ چیزی ربط نداره اینکه آموزشی کجا بوده باشین ، درجه هاتون و یا.....
تقسیم شما کاملا رندم صورت میگیره و بسته به نیاز شهرهای مختلف هست...حالا اگه یزد خودش نیرو نیاز داشته باشه به اندازه نیازش بر میداره در غیراینصورت میندازنتون توی یه شهر دیگه.......
نیروی انتظامی سخت هست.....شما اگه ارتش میوفتادین نهایتا سختیتون در یگان 10 ماه هست بعدش دیگه راحت میشی ولی نیروی انتظامی تا ثانیه اخر خدمت سختی میکشی....تا لحظه آخر باید پست بدی یا دنبال متهم کنی...مسولیتت هیچ فرقی نمیکنه...کلا تو نیروی انتظامی بین سربازا خیلی فرق نیمزارن چه درجت بالا باشه چه پایین!! چه پایه ات بالا باشه و چه تازه اومده باشی...
با پارتی همه کار میشه کرد دوست من
من اردیبهشت 89 اعزام بودم یادمه روز اول رفتیم میدون سپاه روز چهارشنبه بود(تقویم پارسال رو ببین)
به ما گفتن شنبه صبح ترمینال باشید که اعزامتون کنیم
روزی هم که رفتیم پادگان هیچ مرخصی ندادن تا میان دوره (البته هفته دوم اوناییی که شهرشون نزدیک بود تونستن برن خونه یه سری بزنن به مدت یک روز)
دوستانی که سربازی رفتن به نظرتون چقدر پول باید دنبالم ببرم؟ من 02 تهران افتادم . شنیدم از پنجشنبه ساعت 2 تا جمعه ساعت 3 مرخصی می دن توی شهر هم هست . فکر کنم نزدیکش عابر بانک باشه . کارت می ذارن ببریم؟
و یه سوال دیگه کسی هست که سابقه خدمت توی 02 را داشته باشه؟ می خوام ببینم جایی هست ورودی اونجا که گوشی تحویل بدیم اخر هفته که می خوایم بیام بیرون تحویل بگیریم؟
دوست عزیز شما احیاناً امریه تون موسسه استاندارد نبود؟ منم اونجا امریه شدم، البته خدا رو شکر من ارتش افتادم، ولی مسئولش میگفت خیلیا نیروی انتظامی و جاهای پرت و پلا افتاده بودن و نمیدونست دلیل چیه!
درمورد 02 کلا اطلاعاتی ندارم ولی کلی میگم
بله کارت عابربانک میتونی با خودت ببری
دژبانی گوشی رو میتونی تحویل بدی ولی معمولا تا پایان دوره اموزشی دیگه بهت پس نمیدن و روز اخر اموزشی اگه گوشیت سالم باشه و داغون نشده باشه و کلا گوشیت همچنان دژبانی باشه و غیب نشده باشه بهت تحویل میدن!!!
حالا ایا ارزش داره باخودت گوشی ببری؟؟
پیشنهاد ما استفاده از کارت تلفن است
لطفا جواب این سول بالاییم رو بدید:
و این:
در تاریخ 14 تیر از دانشگاه انصراف دادم یعنی تو برگه انصراف زده که تو این تاریخ انصراف دادم و دفترچه رو 11 مرداد پست کردم آیا اضافه میخورم؟
تنکس...![]()
Last edited by s9b5; 07-08-2011 at 13:55.
کسی نبود جواب مارو بده ؟
آقا منم افتادم شهید نامجو حسن رود. از رشت اعضام میشم، 1/6
واقعا میفرستن بوشهر ؟؟؟؟ آخه من متاهلم
با سلام خدمت دوستان ...آرزوی موفقیت برای همتون دارم ...
امروز برگه سفید منم اومد ...
نوشته :
نیرو : ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش : سپاه محمد رسول الله (ص)
یعنی بالاخره آموزشیم کجاست ؟
آره پذیرش داشتم . من رفتم سپاه محمد رسول الله (ص) برگه سبز و تکمیلی بسیج رو به اونا تحویل دادم ....یعنی شما میگی آموزشیم تهرانه ؟
Last edited by hamidr65; 07-08-2011 at 14:33.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)