Official Announcement: Hamit Altintop, new Real Madrid player
4 ساله و قیمتش هم رایگان بوده..
بازیکن چند پسته ایه که نیمکت نشین خوبی میشه...
Official Announcement: Hamit Altintop, new Real Madrid player
4 ساله و قیمتش هم رایگان بوده..
بازیکن چند پسته ایه که نیمکت نشین خوبی میشه...
مارسلو از فلسطین حمایت میکند!
گفته شده که صفحه فیس بوک اش بسته شده به خاطر این کار.
انریکه سرزو: آگوئرو تمایلی برای بازی در رئال ندارد
رئیس تیم اتلتیکو ماردید احساس میکند که مهاجم تیمش علاقه ای به بازی برای تیم رقیب و همشری ندارد.
صحبت هایی مبنی بر خروج مهاجم 22 ساله تیم اتلتیکو مادرید به گوش میرسد، هرچند که تیم اتلتیکو آن را رد میکند.
قرارداد وی در سال 2014 به پایان میرسد و قیمت فسخ قراردادش نیز 45 میلیون یورو میباشد.
اما سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید اعلام کرد: " ما بارها گفته ایم که قصد فروش او را نداریم و تا الان هم پیشنهادی دریافت نکردیم "
" حرف های زیادی هست، اما هیچ پیشنهادی داده نشده. من همیشه گفتم که بازیکنانم میتوانند در هر تیمی که تمایل دارند بازی کنند اما اعتقاد دارم که او تمایلی به بازی برای مادرید ندارد "
در عین حال، صحبت هایی مبنی بر تمایل یوونتوس برای به خدمت گرفتن آگوئرو به گوش میرسد، اما سرزو آن را نیز رد کرد.
" هر سال همین صحبت ها تکرار میشه، اما هیچ اتفاقی نمیفته، تا جایی که من اطلاع دارم، یوونتوس هیچ پیشنهادی نداده"
در نهایت وی در مورد وضعیت دیگو فورلان و امکان خروج او از پایتخت اسپانیا گفت: " من بهش پیشنهاد میدم که بمونه، اون با ما قرارداد داره و تا الان هم کسی به من نگفته که تمایلی به ترک باشگاه داره "
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- نیمار، بازیکن برزیلی تیم سانتوس هم یه بار دیگه تمایلش رو برای پیوستن به چلسی اعلام کرد.
- آرسن وینگر هم که انگار نمیخواد دست از سر فابرگاس برداره و یه بار دیگه گفت سعی میکنه که اونو نگه داره.
مرسي كه حداقل به يه سوال من تا اندازه اي جواب دادي
به نظر من منطقي هم جواب دادي يعني كلا ميشه يه جورايي اين حركت رو پيامي براي همه دنيا دونست
اما چرا ميگم تا اندازه اي
چون معلوم نشد كه بالاخره حضور دوربين خوبه يا بد يا شايد هم براي رئال خوبه براي بارسا بد
چون هر كار خيري ميتونه پيامي باشه براي همه دنيا
اما مثل اينكه با نظر بعضي از دوستان رئالي فقط رئال ميتونه از اين پيامها بفرسته
کاکا از لیست بازیکنان دعوت شده تیم ملی برزیل برای بازی با هلند و رومانی خط خورد. همینطور خبری از رونالدینیو هم نیست.
گویا منز باهاش صحبت کرده و فعلا با توجه به مصدومیتش ترجیه داده اونو دعوت نکنه، اما برای بازی های کوپا آمریکا ازش استفاده میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اومدن نیمار مگه جدی شده؟ چون تو پیج فیسبوک چند تا از بازیکنهای بارسا عکسش رو گذاشته بودن
رفتن کاکا به چلسی چی شد؟ اون خبر که مادرش گفته سال آینده تو لندن زندگی میکنن چرت بود؟ اما اگر بره خیلی خوبه. هم میتونه دوباره ثابت بشه و برگرده به اوج، هم اینکه چلسی هم خیلی توازن پیدا میکنه(الان فقط بولدوزر داره) و فصل بعد CL جذابتر میشه
دوستان بارسایی چند بار اینجا اشاره کردن که نیمار علاقمند به رفتن و بازی کردن برای بارسا هست، اما من تا حالا فقط صحبت هاش مبنی بر رفتنش به چلسی رو تو سایت گل خوندم. نمیدونم.
در مورد کاکا، یه خبر از سایت گل ترجمه کردم گذاشتم، مادرش داره میره لندن، اما گویا فقط برای سخنرانی درباره خدا هست. کلا خانواده مذهبی داره. گمون نکنم مورینیو بخواد که کاکا بره، مگر اینکه لمپارد رو بجاش بیارن. کلا به بازیکنای با تجربه علاقه ی زیادی داره.
چون بارسا پیش روی مورینیو هست...کلا به بازیکنای با تجربه علاقه ی زیادی داره.
میدونید که باید مقابل بارسا خطوط هافبک کم اشتباه و با دقت و طبیعتا با تجربه باشند
دقیقاً برای همینت کارهای مورینیو هست که ازش راضی نیستم. کاکا رو میخواد رد کنه، بنزما رو رد کنه، بعد اون آدبایور بیخاصیت رو که اختیار پاهاش رو نداره نگه نداره. یا حرف از آگرو میزنه. خیلی بهتر میشد اگه تیم رو از شر پپه راحت میکردن. یک شخصیت ناپایدار کامل. 20 تا بازی هم خوب بازی کنه یهو دیدی زد به کلش و ... کلاً من از دست مورینیو اصلاً راضی نیستم.
من الان بیشتر از 16 ساله طرفدار رئال هستم ولی هیچوقت در هیچ فصلی تیم اینقدر از خودش ضربه نخورده بود. ترکیب های غیر منتظره که نتیجه هم ندادن و بخصوص تعویض های اشتباه. اونجایی که حساسیت بالا بود مثل یک گاز نجیب کاملاً بی اثر بود. شما نگاه کنین به تمام اشتباهاتی که رتکب شد. جلوی والنسیا رونالدو رو نشوند رو نیمکت، بازی بعدی جلوی بارسلون 50% خودش هم نبود.
پ.ن: دوستان بارسایی جو گیر نشن. این ها واقعیت هست ولی باعث نمیشه که دلیلی بشه برای شما که بگین خودتون دارین میگین و اینها. من اینجا پست نمیدم چون حوصلۀ بحث بی نتیجه رو ندارم. وگر نه حرف برای گفتن زیاده. هر چند در نهایت فایده ای هم نداره.
مورینیو باید همین تیم رو هماهنگ کنه...مگه کم بازیکن داره...اوردن بازیکن جدید بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)