مثل این که مشکل وی پی-ان سراسری
----------
در مورد شارژ الکترونیک هم دوستالنی که اطلاع دارن لطف کنن خبر بدن پی شده الان 4 روزه هر ساعتی تست کردم نمی شه انجام داد
مشکل از چی؟
مثل این که مشکل وی پی-ان سراسری
----------
در مورد شارژ الکترونیک هم دوستالنی که اطلاع دارن لطف کنن خبر بدن پی شده الان 4 روزه هر ساعتی تست کردم نمی شه انجام داد
مشکل از چی؟
كسي نيس چواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز......بستگی داره کجا باشی!!!!!......صبانت سرعت 128 تش مال من تا 60 70 میره!!!!!
یعنی نسبت به بقیه خوبه......اما شهر ما اصلا چیزی به نام شبانه نداره
اما شهرهای دیگه دارن شبانه دارن با سرعت 200 دانلود میکنن
در کل واسه من روزش خوبه.....اما قسمت مجانیش که همون شبانه باشه......از افتضاحم بدتره!!!!!یه بدیهای دیگه ای هم داره...مثلا تورنت رو بعضی مواقع میبندن!!!!!..یا سایت خوشون بلا نمیاد.....ووووو....
در کل بستگی داره کدوم شهر باشی!!!!! شما شهر خود رو به جای اینکه هرکجا باشی مشخص کن!!!![]()
شارژ الکترونیکی این روزا بگیر و نگیر داره. توصیه نمیشه حالا. ممکنه پولتون توی شبکه ی شتاب گیر کنه! و برای پیگیری اون چند روز علافی شی با کلی ناراحتی. برای من در هفته ی قبل دو بار برای شارژ صبانت پیش اومد و از خیر پیگیری یکی از اونا(شارژ 1 گیگ) کلاً گذشتم و پولش رفت توی جیب صبانت. بسکه اذیت میکنن بیخیالش شدم. مطمئن ترین راه فعلاً عابر بانکه.
من تهران هستم سرعت دانلود روزانم 120 و شبانه هم 120
اگر چند تا فایل بزارم هم زمان دانلود شه سرعتم تا 200 هم میره
دیشب شبانه اصلا خوب نبود (نه البته اصلا که کلمه خوبی نیست نسبتا خوب نبود)
تا 6 حد اکثر دانلود همون 60 تا 70 بود ولی 6 تا 7:45 دانلود از 230 پایین تر نبود
امید وارم امشب بهتر باشه تا 1 ساعت دیگه معلوم میشه
من چیز پی ان استفاده نمیکنم از ترافیک کمپرسور بیشتر خوشم میاد
یالینکهارو با لنچر مستقیم میکنم
یالینک مستقیم پیدا میکنم
برای چند تا مطلب مشکل دارم چرا این ندا گستر ای پی ها رو همیشه ثابت نگه میداره من خیلی تو شبکه وارد نیستم ولی فکر کنم یکم مشکل داشته باشه نه؟
روزانه جرا اینقدر سرعت دانلود کم میشه 100 تا 80 تا حتی 60 تا؟
چرا امروز این قدر هی دی سی میشه دیگه داره میره رو اعصاب...
با سلام
چند وقت میشه سرعت شبانه به شدت کاهش پیدا کرده و واقعا افتضاح افتضاح شده به حدی رسیده که حتی یک سایتم باز نمی کنه.
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل کمبود پهنای باند تهرانه (من مشهد هستم) و ممکنه بین 45 روز تا 2 ماه طول بکشه!!! به سرم زده برم از یک ای اس پی دیگه اشتراک بگیرم .
دوستانی که مشهد هستند این مشکل رو دارن؟
این هم پینگ سر شب ما
رفتیم واسه دانلود تا ببینیم چی میشه امشب
چرا امشب هر لینکی دانلود نمیشه ؟ تا شبای قبل میشد امشب نمیشه !
بچه ها من سرعتم خیلی کم شده .
وقتی چیز پی ان را فعال میکنم که دیگه افتضاح میشه . برای شما هم اینجوری شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)