سلام. عمر باتری من تمام شده و دیگه اصلا شارژ نمیشه. و چون الان قادر به خرید باتری براش نیستم میخواستم ببینم باتری را از سیستم در بیارم یا بذارم بمونه؟ وقتی هستش همیشه لامپ شارژ آن روشنه ولی یه درصد هم شارژ نمیشه.
سلام. عمر باتری من تمام شده و دیگه اصلا شارژ نمیشه. و چون الان قادر به خرید باتری براش نیستم میخواستم ببینم باتری را از سیستم در بیارم یا بذارم بمونه؟ وقتی هستش همیشه لامپ شارژ آن روشنه ولی یه درصد هم شارژ نمیشه.
نرم افزار وبکمشو کسی نداره بهم بده؟؟؟؟خیلی گیرم
اون لینکی که گذاشتید خرابه
چرابااینکه درایور وایرلسش نصبه وتوی خونه هم وایرلس دارم چیزی نشون نمیده بلتوثش فقط روشنه که نمیشه چیزی دریافت کرد چرا؟؟
درایور رو دوبارره نصب کن
البته اول مطمئن شو وای فای لپ تاپ خاموش نباشه ( بادکمه F2 مبتونی روشن یا خاموشش کنی ) و همینطور مطمئن شو نوع وایرلس مودمت b یا g باشه چون بنظرم این لپ تاپ نوع N رو پشتیبانی نمیکنه
نرم افزار برای وبکم هم توی اینترنت جستجو کنی زیاد پیدا میشه
برا من هنوز خراب نشده
والا نمیدونم، فک کنم بهتره زودتر یکی بخری، خودم تصمیمدارم وقتی خراب شد خودم سلولاش رو عوض کنم ، اگه جواب داد اعلام می کنم
درابور بلوتوث از سایت دل حذف شده و من دیگه نمیتونم بلوتوث کنم..
اگر کسی داره آپ کنه مرسی
بیا آخرین ورژن درایو بلوتوث من دارم استفاده میکنم ویندوز 8 رو هم ساپورت میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مطمئنی این درایو برای این مدل از DELL هستش؟!
support for Lenovo M490s.
بله داداش بلوتوث شرکت Broadcom که فقط روی لپ تاپ های شرکت dell نصب نیست . من همینو نصب کردم و دارم استفاده میکنم .
سلام من یک ماه پیش ویندوز عوض کردم الان چند شبه مشکل صفحه ابی ویندوز رو دارم و ویندوز ری استارت میشه
نمیدونم چیکار کنم اما به یه نکته رسیدم
الان با نرم افزار CPUID چک کردم
دمای core 0# , core 2# رو به صورت میانگین نوشته 54
ماکزیممش 76 و مینیمم 49 هست چجوریاست ؟؟ مشکل از چیه این دما خیلی زیاد نیست
دمای چه قسما های دیگه ای مهمه که داخل این نرم افزار اومده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)