سلام
یه سوال !
سره جلسه میشه بریم دستشویی ؟
سلام
یه سوال !
سره جلسه میشه بریم دستشویی ؟
شدنش که میشه ولی تقریبا نمیتونی تقلب کنی میدونی که؟
راستی اونجا دست شویی نری بهتره ها
---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
من که رفتم تو جامدادیم همه چی بود البته واسه نوشتن, گیر ندادن
برام دعا کن
دوستان ما که به امیده خدا رفنی شدیم به داشگاه ایییییییییییییییییییییییی ی خدا مردم امسال یک قرن گذشت لعنتی![]()
برا تقلب نمیگم ...
دیدی وقتی آدم استرس و ترس داره دستشوییش میگیره
واسه اون میگم
چرا می گی نری بهتره ؟
آقا اینجا کسی مشمول سوابق تحصیلی شده؟
چی کار کنم؟
تو کارت من نوشته نمرات شما به سازمان سنجش ارسال نشده, لطفا هر چه سریع تر به آموزش و پرورش ناحیه مراجعه کنید تا مشکل بر طرف بشه.
رفتم آموزش و پرورش انگار که اصلا نمیدونن تو این کشور مقوله ای به نام کنکور وجود داره. اصلا خبر ندارن قضیه چیه.
حالا گفتن فردا دوباره برم.
کسی اینجا مشمول این شده؟
برای شما نمرات درسی تون رو تو کارت نوشتن؟
اصلا پیشنهاد نمی شه.یک نکته بسیار حرفه ای!
لازم نیست همون دکمه پرینت اون صفحه رو فشار بدید.یک عکسی ز صفحه گرفته و پرینتش کنید هم کافیه. فکر هم نکنم در مورد اندازه اش چیزی گفته باشند.
بهترین راه همینه ولی همه که نمی دونن چطوری. این راه یکم حرفه ایه و بعضی برنامه ها برا فارسی یکم مشکل دارن. ولی اگه ویندوزتون سون باشه می تونین به xps تبدیل کنین، اونم اینطوری که رو پرینت خود صفحه کارت کلیک کنید بعد هم به جای پرینتر microsoft Xps document writer رو انتخاب کنید و پرینت رو بزنید که به صورت فایل ذخیره می شه و اونو ببرین چاپ کنید.اگه پرینت نمی تونیین بگیرین تو خونه به جای عکس می تونین به pdf هم تبدیلش کنید ببرید بدین براتون پرینت کنن!
ولی راحتترین راه اینه که از فایرفاکس استفاده کنی و بری رو Save page as... و دقت کنی save as type رو web page, complete تنظیم باشه. و اونو سیو کنی و ببری برا پرینت.
اکثرا مشمول سوابق تحصیلی هستن، به جز دیپلمه های 83 و قبل از اون. مشکل شما از مشمول بودن نیست، اونجا که گفته نمره ارسال نشده باید پیگیری بشه. البته گفته که تا سیزدهم وقت داری، پس اگه قبل کنکور نشد، بعدش میشه . زیاد نگران نباش.آقا اینجا کسی مشمول سوابق تحصیلی شده؟
تو کارت نمی نویسن که. باید رو مشاهده نمرات ارسال از آموزش و پرورش کلیک کنی و اونجا ببینی.برای شما نمرات درسی تون رو تو کارت نوشتن؟
این پشتیبان ما گفته شماره داوطلبی رو بهم بدید
میخواستم بدونم به شما هم گفته؟یا نه؟اگه گفته شما چی کار میکنید؟
اصلا کار درستی هست؟چون این شماره شخصی هست! و میتونه بره باهاش انتخاب رشته بکنه؟
انتخاب رشته که نمی تونه بکنه چون یه سری اطلاعات دیگه هم می خواد
فقط برای اینه که کانون ببینه رتبت چند شده و سال بعد بگه فلانی تو موسسه ما بود
کاملا دل بخواهیه خواستی بده نخواستی هم بهش بگو به تو چه![]()
ممنون, یعنی خیلی ها مشمول سوابق تحصیلی هستن و باید برن آموزش و پرورش؟
شما هم بودی؟ آموزش و پرورش رفتی؟
کارت اونایی که نمره هاشون ارسال شده, چطوریه؟ اون قسمتی که نوشته شما مشمول سوابق.... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)