منظورم این بود که این سایتها قبلا فیل شده بودن برا همین ssl گذاشتن . (رو لینک کلیک نکردم)
وب استور کروم که دیگه 100 درصد مطمئنه . این یکی چرت و پرت میگه .
من وب استور کروم رو تست کردم . هیچ گیری نداد .
منظورم این بود که این سایتها قبلا فیل شده بودن برا همین ssl گذاشتن . (رو لینک کلیک نکردم)
وب استور کروم که دیگه 100 درصد مطمئنه . این یکی چرت و پرت میگه .
من وب استور کروم رو تست کردم . هیچ گیری نداد .
Last edited by imanpod; 30-03-2012 at 18:20.
با سلام
دوستان امروز از طرف کومودو پیامی روی صفحه ظاهر شد مربوط به سایتش که برای بازبینی سایتها است
من سایت رو رفتم و عضویت می خواد . در گزینه های عضویت هم کد پستی و ... می خواد
حالا عضویت در این سایت جقدر می تونه در امنیت ورود به سایتها موثر باشه و همچنین برای عضویت می تونیم ایران و کد پستی از ایران رو بدیم یا مسائل تحریم و .. هست
و همچنین
این comodo trust connect چرا نمی تونه وصل بشه
با تشکر
Last edited by K1lou; 07-04-2012 at 07:17.
برای ثبت نام از این سایت کمک بگیرید هویت خارجی میسازه که قابل قبول هست برا اینجور مواقع:
/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه پورت تراست کانکت رو بستن بخاطر همین نمیتونه به سرورش کانکت بشه بهتره یه جایگزین براش پیدا کنید![]()
با سلام و تشکر فراوان
در مورد قابلیتهای این سایت و عضویت در این سرویس کومودو کمی توضیح می دین
مثلا من عضو شدم یک توضیحی داده بود چون قبلا توی comodo trust connet هم عضو بود
اگه من به اکانتم وارد بشم اطلاعات رمزگذاری میشه یا این مربوط به comodo trust connet هست ؟
ایا برای استفاده از siteinspector حتما باید وارد اکانتش شد یا نه ؟
حالا این توضیح برای کدوم سرویس هست
![]()
Last edited by K1lou; 07-04-2012 at 14:35.
برای ورود به سایت های خوب معمولا اتوماتیک کانکشن کدگذاری میشه تا ارتباط ایمن باشه.
عضویت در تراست کانکت برای استفاده از سرویسش لازم بود.
برای استفاده از siteinspector نیاز به ورود به حساب کاربری لازم نیست در مرورگر دراگون اگر به سایتی مشکوک هستی روی ایکون اون کلیک کن تا سایت بررسی بشه.
سلام
این کی را دوستان تست بکنند فکر بکنم برای نسخه کامپلیت باشه
EC78A7E6-5061-480D-B87F-502047DA7E1E
با سلام خدمت دوستان
چرا برای برنامه ای مثل انتی ویروس نورتون که همیشه دسترسی به ایتر نت داره و ابدیت میشه و گزینه remeber هم تیک خورده براش باز هم من این پیامها رو دارم
![]()
خب چرا براش رول نمی سازید؟
شاید از راه های مختلف یا به IP های مختلف می خواد وصل بشه و شما فقط برای یک IP اجازه دادین. رول بسازید تا دیگه پیغام نده.
با تشکر
یه توضیح کوچک برای رول ساختن میدین
بعد مشکلی که نداره از یک ای پی نیازهاش رو دریافت کنه که ؟
با تشکر
داخل همون پنجره، گزینه More Options رو بزنید و از بین گروه ها، Trusted رو انتخاب کنید و تیک Remember رو هم بزنید. البته این فقط برای همین فایل یعنی Symantec Error Reporting هست نه خود آنتی ویروس و برنامه Liveupdate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)