تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 451 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازه
    الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
    اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه

خوبه داداش ولی هر میزی را ک نمیتونی استفاده کنی !!! خوبیه کول پد ها اینه که علاوه بر اینکه لپ تاپ را خنک میکنن سطح اون را از زمین هم افزایش میدن و باعث رد و بدل شدن هوا میشن .
    به نظر من بهترین کول پد همین مدل U3 کولر مستر هست چون هم فن هاش جابجا میشن هم هر فن 1800 دور در دقیقه سرعت داره و خیلی خوب خنک میکنه

شما این مدل را تو بازار ایران دیدی ؟ اخه نمایندش ک دریا کامپیوتر هست هنوز وارد نکرده . خیلی از تاریخ تولیدش گذشته اما مثل اینکه قصد وارد کردن ندارن .
    شما اگه این مدل را جایی دیدی قیمت بگیر خبری ب من بده .

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

خوبه داداش ولی هر میزی را ک نمیتونی استفاده کنی !!! خوبیه کول پد ها اینه که علاوه بر اینکه لپ تاپ را خنک میکنن سطح اون را از زمین هم افزایش میدن و باعث رد و بدل شدن هوا میشن .
    به نظر من بهترین کول پد همین مدل U3 کولر مستر هست چون هم فن هاش جابجا میشن هم هر فن 1800 دور در دقیقه سرعت داره و خیلی خوب خنک میکنه

شما این مدل را تو بازار ایران دیدی ؟ اخه نمایندش ک دریا کامپیوتر هست هنوز وارد نکرده . خیلی از تاریخ تولیدش گذشته اما مثل اینکه قصد وارد کردن ندارن .
    شما اگه این مدل را جایی دیدی قیمت بگیر خبری ب من بده .
    والا بچه ها که کولپد گذاشته بودن میگفتن نهایت 2-3 درچه آورده پایین،که به نظر من این مقدار ارزش 30-40 تومن هزینه رو نداره
    این میز تیبل میت قیمتش 10 تومنه،خدود 5 تومن هم هزینه فن هاش شده،مطمئنن حداقل همون 2-3 درجه رو میاره پایین
    حالا کدومش به صرفه تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام . من که باطریم خراب بود 12 ماه هم بود ( aug 2009) بود 10 روز پیش بردم گارانتی واسه باطری و گفتن باطری خرابه و وایسا از دبی باطری بیاد واست تعویض می کنیم با گارانتی .
    گارانتیم هم ویستا بود و خداییش گارانتی خوبی هست چون قبلا هم کیبوردم رو عوض کردن و تا حالا مشکلی باهاشون نداشتم .

4. این کاربر از farzadshekoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی لطفا راهنمایی کنه.
    1- من تاکنون از ویندوز اورجینال خود دستگاه استفاده کردم با تمام نرم افزارهای نصب شده. البته کمی سنگین هست ولی دلم نیامده آن را عوض کنم و ویندوز 7 دیگه ای را نصب کنم. دوستانی که هارد دستگاه را کلا فرمت کردند و ویندوز غیر اورجینال 7 را نصب کرده اند آیا تغییر چندانی صورت گرفته و آیا تاکنون با مشکل جدی برخورد داشته اند و اصولا آیا این کار ارزش داره ویندوز اورجینال را پاک کنم و ویندوز کرک شده را نصب کنم.!
    2- من دنبال باطری 9 cell و یا 6 cell ایسوس N61jq می گردم. تا حالا شده کسی این نوع باطری را خریداری کرده باشه. جدای تعویض آن هم بعلت خرابی باطری در زمان گارانتی. قیمت آن چنده؟ البته باطری گارانتی دار.
    3- آنتی ویروسی که با آن کار می کنید چی هست. من خودم هم با Norton و بعضی مواقع Avest کار کردم. بدک نبود. شما با چه آنتی ویروسی با این دستگاه راحتید و پیشنهاد می کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی لطفا راهنمایی کنه.
    1- من تاکنون از ویندوز اورجینال خود دستگاه استفاده کردم با تمام نرم افزارهای نصب شده. البته کمی سنگین هست ولی دلم نیامده آن را عوض کنم و ویندوز 7 دیگه ای را نصب کنم. دوستانی که هارد دستگاه را کلا فرمت کردند و ویندوز غیر اورجینال 7 را نصب کرده اند آیا تغییر چندانی صورت گرفته و آیا تاکنون با مشکل جدی برخورد داشته اند و اصولا آیا این کار ارزش داره ویندوز اورجینال را پاک کنم و ویندوز کرک شده را نصب کنم.!
    2- من دنبال باطری 9 cell و یا 6 cell ایسوس N61jq می گردم. تا حالا شده کسی این نوع باطری را خریداری کرده باشه. جدای تعویض آن هم بعلت خرابی باطری در زمان گارانتی. قیمت آن چنده؟ البته باطری گارانتی دار.
    3- آنتی ویروسی که با آن کار می کنید چی هست. من خودم هم با Norton و بعضی مواقع Avest کار کردم. بدک نبود. شما با چه آنتی ویروسی با این دستگاه راحتید و پیشنهاد می کنید.
    ودست عزیز سلام
    لازم نیست شما ویندوز کرک شده بریزین،یه ویندوز خام خوب 64 بیت از اینترنت دانلو کنین،بعد با سریال خود لپ تاپ رجیسترش کنین،اینجوری میشه همون اورجینال،ویندوزی که روی خودش نصبه اصلا بدرد نمیخوره،خیلی سنگینه،من کلی هم BSOD ازش گرفتم وشاید 2 هفته بعد از خرید بود که پاکش کردم،البته هنوز درایو ریکاوری 14 گیگیش رو هارد هست،برای زمانای اورژانسی که یهو ویندوز میپکه و دم دست هم نداری بریزی و نیاز شدید هم داری بدرد میخوره
    بشما اگه دستگاهتون گارانتی معتبر داره،با دفتر گارانتی تماس بگیرین در مورد موجودی باطری ازشون بپرسین،خودشون دارن،اگرم معتبر نیست که با امرتات یا سازگار یا ویستا تماس بگیرین،لطف کنین قیمتشم اینجا بگین تا همه بدونیم

7. 3 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درصد wear level هست نشون دهنده چیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

درصد wear level هست نشون دهنده چیه ؟
    نشون دهنده میزان خرابی باطریتون هستش

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من ویندوز اورجینال لپ تاب را پاک کردم و یه ویندوز 64 home نصب کردم چطوری میتونم این ویندوز را با استفاده از شماره سریال اورجینالش کنم؟
    هم شماره سریال ویندوز قبلی را که از داخل ویندوز درآوردم دارم و هم سریال زیر لب تاب رادارم. حالا چیکارباید بکنم؟ خودم وقتی سریال ویندوز قبلی را در قسمت پروتکت کی این ویندوز وارد کردم تو ادامه کار ازم خواست یه کشور انتخاب کنم که ایران توش نبود و با استفاده از شماره تلفن این کشورها شماره سریال برای ویندوز دریافت کنم که من سردرنیاوردم و منصرف شدم. مگه سریال ویندوز قبلی خود لب تاب این ویندوز را هم اورجینال نمیکنه پس چرا وقتی وارد کردم دوباره ازم خواست تلفنی فعالش کنم. دو تاویندوز هم عین هم هستن پس چرا قبول نکرد؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنن مخصوصا شما پوریا جان که قبلا فرمودید وقتی ویندوز را نصب کنم درمورد پیدا کردن شماره سریال و اورجینال کردنش راهنماییم میکنید
    باتشکر از تمام دوستان

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من ویندوز اورجینال لپ تاب را پاک کردم و یه ویندوز 64 home نصب کردم چطوری میتونم این ویندوز را با استفاده از شماره سریال اورجینالش کنم؟
    هم شماره سریال ویندوز قبلی را که از داخل ویندوز درآوردم دارم و هم سریال زیر لب تاب رادارم. حالا چیکارباید بکنم؟ خودم وقتی سریال ویندوز قبلی را در قسمت پروتکت کی این ویندوز وارد کردم تو ادامه کار ازم خواست یه کشور انتخاب کنم که ایران توش نبود و با استفاده از شماره تلفن این کشورها شماره سریال برای ویندوز دریافت کنم که من سردرنیاوردم و منصرف شدم. مگه سریال ویندوز قبلی خود لب تاب این ویندوز را هم اورجینال نمیکنه پس چرا وقتی وارد کردم دوباره ازم خواست تلفنی فعالش کنم. دو تاویندوز هم عین هم هستن پس چرا قبول نکرد؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنن مخصوصا شما پوریا جان که قبلا فرمودید وقتی ویندوز را نصب کنم درمورد پیدا کردن شماره سریال و اورجینال کردنش راهنماییم میکنید
    باتشکر از تمام دوستان

سلام محسن جان

شما باید همون Active by phone رو بزنی،بعدش با استفاده از V***P***N سرور آمریکا وصل شی و کشور رو تو لیست آمریکا انتخاب کنی،بعد با گوگل ویس زنگ میزنی همون شماره ای که بهت میده،بقیه مراحلش کاملا مشخصه
    بارم اگه سوالی بود بپرس

12. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    امروز خیلی اتفاقی رفتم تسک منیجر دیدم تعداد هسته های منطقی شده 4 تا

این قضیش چیه ؟ قبلا 8 تا بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •