تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 1298 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قرار ما بر تماس نبوده و نیست،مناظره پشت تلفن؟ راه دیگه ای برای فرار از مناظره پیدا نکردی؟ گفتم که هیچوقت نمیای چون حرفی برای گفتن نداری
    من واقعاً از این بهانه های بنی اسرائیلی شما خسته شدم ، این همه وزیر و وکیل و مسئول تلفنی مصاحبه می کنند و پاسخ می دهند و هیچ مشکلی هم ندارند ، بعد شما از مناظره تلفنی فرار می کنید؟؟
    توی برنامه نودش هم همچین بهانه ای نمی گیرند ، مگر اینکه بخواهید وسط مناظره به حرکات فیزیکی رو بیاورید.

در کل مقصود من که نشان دادن پاسخگو نبودن و طفره رفتن از جوابهای فنی بود به تمامی اعضاء فروم مشخص شد.

2. 2 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در پست های اولیه هم خدمت شما عرض کردم

در فضایی دوستانه، با هزینه ما به عنوان مهمان تشریف بیاورید برای مناظره.

قرار شد قابلیت ها را مقایسه کنیم، پشت تلفن چطور میخواهید این کار را انجام دهید؟

به فرض شما پشت تلفن بگوئید نرم افزار شما فلان قابلیت را ندارد،من چطور پشت تلفن ثابت کنم که دارد؟

یا من از شما بخواهم که قابلیتی را نشان دهید چه میکنید؟

شما اول گفتی من اگر کاربران فروم بخوان میام

بعد گفتید باید این هفته برم امور مشترکین برای هماهنگی مناظره ( به امور مشترکین چه ارتباطی دارد الله اعلم! )

و هیچوقت تشریف نبردید و اجازه نگرفتید

دفعه بعد برای فرار از مناظره میگید تلفنی تماس بگیرید!!!!

قدرت خدا

شما مصداق بارز خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی هستی

کافیه یکی هم خرده ایراد از شما بگیره! یا داره جانبدارانه عمل میکنه یا لابد منم که چند تا یوزر ساختم....

در هر صورت بارها عرض کردم هدفم از عضویت در این فروم کل کل کردن با شما نبوده نیست و نخواهد بود،حضوری تشریف آوردید صحبت میکنیم اگر نه که هیچی.

در ضمن همانطور که قبلا گفتم حرف های خود را در میدان رقابتی بزنید که روز به روز دارید توش بیشتر عقب رونده میشین، لابد همه جای ایران با پارتی ما داریم کار میکنیم که اینطوری شده، حق با شماست
    Last edited by adsltce; 25-01-2012 at 17:37.

4. 2 کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در پست های اولیه هم خدمت شما عرض کردم

در فضایی دوستانه، با هزینه ما به عنوان مهمان تشریف بیاورید برای مناظره.

قرار شد قابلیت ها را مقایسه کنیم، پشت تلفن چطور میخواهید این کار را انجام دهید؟
    من از همین ابتدا با صحبت شما 2 مشکل دارم ،

اولاً شما می خواهید قابلیت نرم افزاری که به قیمت کلانی فروختید را ثابت کنید بعد من بیام خدمت شما؟؟

دوماً اگر هم قبول کنم که بیایم تهران چرا باید به هزینه شرکت شما بیایم؟؟ با اینجور هزینه کردن قضاوت من مورد قبول خواهد بود؟؟

سوماً مشکلات واقعی را پشت تلفن می شود قبول کرد یا نمی شود؟؟

با همه اینها باز هم شما صحبت از فضای دوستانه می زنید؟؟

باز هم با وجود این همه کاربر ناراضی من را به غرض ورزی متهم می کنید؟؟

با وجود دهها شکایت کاربران در امور مشترکین شما در حال پیشرفت هستید؟؟

حتماً حجم متراکم تماسهای تلفنی شکایت به امور مشترکین هم ناشی از غرض ورزی بنده است؟؟

بنده حاضرم همین فردا در هر کجای اصفهان که شما انتخاب کردید در خدمتتان باشم ، باز هم یادآوری می کنم که این شما هستید که باید قابلیتهای نرم افزارتان را بعنوان فروشنده ثابت کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من از همین ابتدا با صحبت شما 2 مشکل دارم ،

اولاً شما می خواهید قابلیت نرم افزاری که به قیمت کلانی فروختید را ثابت کنید بعد من بیام خدمت شما؟؟

دوماً اگر هم قبول کنم که بیایم تهران چرا باید به هزینه شرکت شما بیایم؟؟ با اینجور هزینه کردن قضاوت من مورد قبول خواهد بود؟؟

سوماً مشکلات واقعی را پشت تلفن می شود قبول کرد یا نمی شود؟؟

با همه اینها باز هم شما صحبت از فضای دوستانه می زنید؟؟

باز هم با وجود این همه کاربر ناراضی من را به غرض ورزی متهم می کنید؟؟

با وجود دهها شکایت کاربران در امور مشترکین شما در حال پیشرفت هستید؟؟

حتماً حجم متراکم تماسهای تلفنی شکایت به امور مشترکین هم ناشی از غرض ورزی بنده است؟؟

بنده حاضرم همین فردا در هر کجای اصفهان که شما انتخاب کردید در خدمتتان باشم ، باز هم یادآوری می کنم که این شما هستید که باید قابلیتهای نرم افزارتان را بعنوان فروشنده ثابت کنید .
    اولا شما ادعا میکنید قابلیت های نرم افزاری قبلی بیشتر و بهتر بود نه ما، در ضمن قیمت این نرم افزار کمتر از فروش دو ماه مخابرات اصفهان است، و البته همینطور که تا به حال از طرف مخابرات پرداختی انجام نشده

دوما به این دلیل که پرداخت هزینه ها مانعی برای آمدن شما نباشد

سوما صحبت از مشکلات شد بله می شود قبول کرد ولی اگر مشکلی که مد نظر شما بود ارتباطی به پنل جدید نداشت اثبات آن چگونه از پشت تلفن امکان پذیر است؟

کاربر ناراضی همیشه وجود دارد و هرگز نه کتمان کردم نه مشکلاتشون رو پشت گوش انداختم شما متهم به غرض ورزی میشوید به دلیل وارونه نشان دادن مشکلات ( از جمله همون تعرفه نیمه رایگانی که گفتید در پنل جدید امکان تعریفش وجود ندارد )

ما قابلیت های نرم افزارمان را به عنوان فروشنده به خریدارها معرفی کرده ایم که انتخاب کرده اند از این نرم افزار استفاده کنند قرار ما مناظره فنی در خصوص مقایسه قابلیت های پنل با هر پنلی که مد نظر شماست و حجم مشکلات فعلی و قدیم مخابرات اصفهان است.

من هنوزم پیشنهادم همونیه که اول دادم و قرار شد روش فکر کنید و الان سعی میکنید شرایطش رو عوض کنید.

بعدشم شما گفتی دو تا مشکل دارم تا سوما رفتی چرا؟

7. 2 کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آقا من اگر به کسی تهمتی چیزی زدم پوزش میخوام؛ اون اول رو مشکل بچه ها تاختیم؛ ولی بعدا معلوم شد همین اصفهان وب هم توی مخابرات و ... دستی داره در صورتی که اون اول میگفت فقط میشناستشون و ... . به نظرم کلا اینجا شده محلی واسه دعوا 2 گروه ؛ این دعواها هم دردی از کسی دوا نمیکنه؛
    چون درسته الحق و والانصاف توی این جو بد این دوست پنلی به بچه ها کمک میکنه اما هنوز که هنوزه خیلی مشکلات رو قبول نمیکنه (مثل همون زیاد حساب کردن و ریز مصرف و ...) ولی طرف مقابل هم وحی منزل نیست و دوست داره با مشکلات زیاد و عجیب پنل فعلی یار کشی کنه سمت خودش و ... . کلا یکم زیادی کج داره میره تاپیک.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

( هر نقل قولی هم از این پست بشه، پاسخ نمیدم! حال ندارم وسط دعوا وارد بشم )

9. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود.

آقا من اگر به کسی تهمتی چیزی زدم پوزش میخوام؛ اون اول رو مشکل بچه ها تاختیم؛ ولی بعدا معلوم شد همین اصفهان وب هم توی مخابرات و ... دستی داره در صورتی که اون اول میگفت فقط میشناستشون و ... . به نظرم کلا اینجا شده محلی واسه دعوا 2 گروه ؛ این دعواها هم دردی از کسی دوا نمیکنه؛
    چون درسته الحق و والانصاف توی این جو بد این دوست پنلی به بچه ها کمک میکنه اما هنوز که هنوزه خیلی مشکلات رو قبول نمیکنه (مثل همون زیاد حساب کردن و ریز مصرف و ...) ولی طرف مقابل هم وحی منزل نیست و دوست داره با مشکلات زیاد و عجیب پنل فعلی یار کشی کنه سمت خودش و ... . کلا یکم زیادی کج داره میره تاپیک.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

( هر نقل قولی هم از این پست بشه، پاسخ نمیدم! حال ندارم وسط دعوا وارد بشم )
    از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم ماند از لطف رب

بله؟؟ من توی مخابرات دست دارم؟؟

خوبه چند تا از بچه های همین فروم من را کاملاً می شناسند و می دانند که اصلاً و ابداً با مخابرات ارتباطی ندارم.

بنده بارها گفته ام نه گروهی دارم و نه دسته ای ، این صحبت شما را تکرار یکسری اتهامات نخ نما و توهین مستقیم به خودم می دانم و مطمئناً پیگیری خواهم کرد.

بنده همیشه تلاشم این بوده که مشکلات کاربران با این پنل زیادتر نشود ، ولی وقتی متهم به غرض ورزی می شوم نمی توانم سکوت کنم ، نمی توانم ببینم شب است ولی بگویم روز است.

در کل گویا اگر بخواهم باز هم واقعیت را در رابطه با این پنل بگویم متهم به موراد زیر می شوم
    غرض ورزی ، باند بازی، یار کشی!!!!

ولی راحت می گویم هیچ یاری جز خداوند سبحان ندارم و به لطف او مانع از پایمال شدن حقوق مشترکین خواهم شد.

جهت یادآوری :

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم ماند از لطف رب

بله؟؟ من توی مخابرات دست دارم؟؟

خوبه چند تا از بچه های همین فروم من را کاملاً می شناسند و می دانند که اصلاً و ابداً با مخابرات ارتباطی ندارم.

بنده بارها گفته ام نه گروهی دارم و نه دسته ای ، این صحبت شما را تکرار یکسری اتهامات نخ نما و توهین مستقیم به خودم می دانم و مطمئناً پیگیری خواهم کرد.

بنده همیشه تلاشم این بوده که مشکلات کاربران با این پنل زیادتر نشود ، ولی وقتی متهم به غرض ورزی می شوم نمی توانم سکوت کنم ، نمی توانم ببینم شب است ولی بگویم روز است.

در کل گویا اگر بخواهم باز هم واقعیت را در رابطه با این پنل بگویم متهم به موراد زیر می شوم
    غرض ورزی ، باند بازی، یار کشی!!!!

ولی راحت می گویم هیچ یاری جز خداوند سبحان ندارم و به لطف او مانع از پایمال شدن حقوق مشترکین خواهم شد.

جهت یادآوری :
    هی میخوام نقل قول نکنم ولی نمیشه؛
    بی ادب هم محروم شد از لطف رب ؛ بله. حالا که ما بی ادبی ای توی حرفامون ندیدیم؛ هر پیگیری ای میخوای بکنی بکن من که چیزی نگفتم!
    جهت یاد آوری جنابعالی رو هم من ربطی به حرفام نمیبینم؛
    کاری هم به این که اون میگه باند بازی و شما میگی نخ نما و اتهام و ... ندارم ؛ من دارم حقیقت رو میبینم و چیزی که من از حرفها و چیزهایی که میگی و میبینم اینه که شکی ندارم با مخابرات ارتباط داری. این از همون موقع که میگفتی مشکلات پنل میافته گردن کارکنان و زحمت کشان مخابرات شک کردم تا برسه به خبرها و چیز هایی که میگی؛
    این تیکه :
    هیچ یاری جز خداوند سبحان ندارم و به لطف او مانع از پایمال شدن حقوق مشترکین خواهم شد.
    رو هم خوندم؛ فکر کردم یهو یه استانداری کسی داره اینطوری حرف میزنه؛ آخه لحن اونا اینطوریه ( پ.ن : اتهام استانداری نزدم )

انشالله که خداوند سبحان کمک میکنه و دوستای گلم تو این تاپیک و مشترکین به حقشون میرسند؛ بی اینکه کسی بخواد از این وضع سو استفاده کنه و یا اینکه یکی مشکلش رو بگه نه نیست و به قول شما بگه روز هست.

جان خودم دیگه عمرا نقل قول کنم تو این زمینه من فقط حرف دلم رو زدم. نه تو دسته ای هستم و نه چیزی؛ نظر شخصیمو گفتم

پیروز باشید

12. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من توی پست قبلی دوسه تا پستا رو خودم قاطی کردم

هیچ وجه روی هرهفتون بشدت پافشاری نکید هیچ چیز صد در صد نیس(کیه که فک کنه داره اشتباه میگ یا میکنه)
    درمورد پنل هم جدیده امکاناتش کمو بیش یکمی بیشتره ولی در کل قبلی در عین سادگی کارکرد خوبی داشت در ضمن این سیستم جدید به صورت عجیبی بعضی مواقع الکی حجم کم میکنه.

بنده دارم تدارک وایمکسو میبینم چون بنظر مسئولین مخابرات مایه بهشون ساخته و قرارنیست شاهد تغییری باشیم

موفق باشید همشهریا

14. 3 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام

هیچ وجه روی هرهفتون بشدت پافشاری نکید هیچ چیز صد در صد نیس(کیه که فک کنه داره اشتباه میگ یا میکنه)
    درمورد پنل هم جدیده امکاناتش کمو بیش یکمی بیشتره ولی در کل قبلی در عین سادگی کارکرد خوبی داشت در ضمن این سیستم جدید به صورت عجیبی بعضی مواقع الکی حجم کم میکنه.

بنده دارم تدارک وایمکسو میبینم چون بنظر مسئولین مخابرات مایه بهشون ساخته و قرارنیست شاهد تغییری باشیم

موفق باشید همشهریا
    سلام
    مشکل کاربران هم همین است! وظیفه یک پنل در درجه اول درست حساب کردن حجم است که این پنل در این زمینه گند زده!
    بهترین کار را دارید می کنید! من هم همین کار را کردم و رفتم سراغ وایمکس.

16. 3 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.چند سالته شما؟چرا اینقدر بی تربیتی؟
    سلام

موفق باشید همشهریا
    دوست من شدیدا توصیه می کنم wimax نگیری!
    wimax برای کسی هست که ADSL نتونه بگیره و کیفیتش خیلی بدتر از ADSL هست
    سرعت دانلودش چند هست؟

شما میگی قبلا شبانه رایگان داشته ولی الان نداره! چه پیشرفتی کرده !

6 سال با دیال آپ به اینترنت متصل شدم و هر دوماه یکبار 30 تومن پول قبض دادم به غیر از پول کارت اینترنت.

الان 1 سال هست از gprs استفاده میکنم. اینجایی که من هستم هیچ شرکتی اینترنت adsl نمیده جز مخابرات!

اینطوری که در دو صفحه قبل خوندم به نظرم همون gprs بهتر باشه برای بنده!

یکی از دوستان اینترنتی به بنده لینک داد از مخابرات لرستان.اینترنت نامحدود 128 ماهیانه 10600 تومن!!!

من نمیدونم این چه شهری هست که در زمینه اینترنت عقب مونده ترین شهر ایرانه!

7 سال صبر کردم شاید از اینترنت adsl بهره ای ببرم ولی با این وضعیتی که دارم میبینم مخابرات مثل سابق فقط یک فکر داره :

چپاول کردن جیب ملت !

یک سوال مهم :

اگر یکماه اینترنت مخابرات رو بگیرم و خوشم نیاد میتونم تقاضای انصراف بدم؟یا اینکه ماه به ماه واسم قبض اینترنت میاد؟
    عزیز من،بی شک Adsl خیلی بهتر از GPRS هست.شما در گرفتن ADSL شک نکن
    فکر کنم دوستان در مورد کیفیت ADSL مخابرات کم لطفی می کنند.مطمئنا کیفیت نسبت به هزینه ای که اخذ می کنند مناسبه و پشیمون نمی شی
    هر وقت هم پیشمون بشی و انصراف بدی از دوره ی بعدی هزینه ای برات نمیاد(هر دوره 2 ماه هست!)

خلاصه اینکه از هر نظر خوبه و تصمیم دارم به زودی از شاتل به مخابرات مهاجرت کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •