از من وضعیت یه ذره بهتر شده
سرعت دانلودم هم تو idm به 130 میرسه اما مشکل پینگ هنوز هست و آپلود هم که می بینید خیلی کمه قبلا روی 40 بود تو اسپید تست . تو باز کردن صفحات هم مشکل دارم که مربوط به پینگ هست .
امیدوارم مشکل هر چه زودتر برطرف شه ...
از من وضعیت یه ذره بهتر شده
سرعت دانلودم هم تو idm به 130 میرسه اما مشکل پینگ هنوز هست و آپلود هم که می بینید خیلی کمه قبلا روی 40 بود تو اسپید تست . تو باز کردن صفحات هم مشکل دارم که مربوط به پینگ هست .
امیدوارم مشکل هر چه زودتر برطرف شه ...
سلام دوستان ؛
سرعت وی پی چرا اینقدر پایین اومده . تو یک ساعتهایی قطع میشه. از مبین هست یا از ارائه دهندست؟؟؟
وی پی دهنده میگه از روز قدس به اینور رو ليميت بردن !!!! میگه سراسری هستش !!!!؟؟![]()
دوست عزیز
من خودم هم شاتل دارم و هم مبین نت تو این مدت شاتل هم مشکل داشت.من با شاتل هم که صحبت کردم تایید کرد که مشکل از طرف مخابرات هستش. پس موضوع مشکل این هفته ارتباطی به مبین نت نداره.
شما چرا اطلاعات دروغ میدی..!
در ضمن من طرفداره مبین نت هم نیستم ولی انصاف هم چیزه خوبیه.
کافیه یه نگاه به تاپیک شاتل بندازی بدک نیست.
سلام وحید جان چندوقته کم پیدا شدی داداش.
من الان با شاتل تست کردم لاگین نشد، متاسفانه مخابرات دوباره SKYPE بسته.![]()
کدوم اطلاعاتم دروغ بوده؟؟؟ کی میاد غیر از شما بگه که دروغه!!
سابقه شما در اینجا کاملا نشان دهنده جیره خور بودن شما از مبین نت هستش. فعلا شما داری اطلاعات دروغ میدی.
موفق باشید
سلام دوستان
كسي ميدونه مبين نت كي ميخواد سرعت ٢مگ آرائه بـــده؟؟
خسته شدم از ١مگ![]()
دوست عزيز كلا سراسري سرعت وي پي ان رو آوردن پايين البته براي من الان بهتر شده من اينترنتم مخابرات هست. به خاطذ مسائلي هست كه اخيرا در شهرستانها اتفاق افتاده.
دوستان اشتراك مبين نت 1 ساله با مودم رايگان خوبه؟؟؟؟ در منطقه طرشت كسي مبين نت داره؟؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟ 128 بگيريم بعدا ميشه سرويس بالاتر گرفت؟؟؟ مودمش مثل ايرانسل يو اس بي و تقويت كننده هم داره ميشه مثل مودم هاي 3 جي هر جا رفتم با خودم ببرم و استفاده كنم و مودم بزرگه رو نبريم مثل همون ايرانسل.
سرعت 128 بيشتر اوقات ثابت روي چند هست؟؟؟ من الان مخابرات دارم يه چيزي دانلود ميكنم ديگه سايتي باز نميشه. ميخواستم اينترنت لايزر بگيرم ديدم كه بي سيم بگيرم بهتره چون مخابرات احتمالا اذيت كنه براي پورت.
یعنی تا کی ادامه داره ؟؟!! امیدوارم زودتر درست بشه.
من 512 مبین دارم - فعلاً راضی هستم .میخواستم اول adsl بگیرم اما همه جا پورت خالی نداره باید 50 روز منتظر بمونی تا نوبتت بشه. من مبین نت رو در عرض 4 ساعت خریدم و برام نصبش کردن نصب سریعش از محسناتشه.در مورد منطقه هم به مبین زنگ بزنی نصاب میاد تو محل اگه آنتن داشته باشی تحویلت میده در غیر اینصورت بر میگردونه. من منطقه شمال تهرانم خوبه.مودم یو اس بی هم فقط تا شعاع 100 متری از دکل رو پوشش میده بخاطر همین هر جایی آنتن نمیده.سرویس 128 با 512 مبین از لحاظ قیمت برابری میکنه صلاح بر این است که 512 بگیری. من سرعت دانلودم بین 63 تا 68 هستش. جمعه ها هم که رایگان هست با توجه به ترافیک کاربران سرعت دانلودش از 54پایین تر نمیاد.
سلام من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم ولی با مودم indoor . اگه ساپورت نکنه چی؟ایا این طرح ویِژه یکساله خوبه؟ می صرفه؟
سرعت شما تغییر کرده ؟!
از من بهتر شده اما هنوز مشکل داره .. پینگ 4.2.2.4 هم بالاست و یه جورایی سرعت کنده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)