تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 2199 اولاول ... 3043543944004014024034044054064074084144545049041404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از من وضعیت یه ذره بهتر شده

سرعت دانلودم هم تو idm به 130 میرسه اما مشکل پینگ هنوز هست و آپلود هم که می بینید خیلی کمه قبلا روی 40 بود تو اسپید تست . تو باز کردن صفحات هم مشکل دارم که مربوط به پینگ هست .
    امیدوارم مشکل هر چه زودتر برطرف شه ...

در آغاز فعالیت pejman87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان ؛
    سرعت وی پی چرا اینقدر پایین اومده . تو یک ساعتهایی قطع میشه. از مبین هست یا از ارائه دهندست؟؟؟
    وی پی دهنده میگه از روز قدس به اینور رو ليميت بردن !!!! میگه سراسری هستش !!!!؟؟

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

آخه چطور رفیقهای من از شاتل و پارس آنلاین دارند ، مشکلی ندارن. فقط مشکل مبین نت..درسته که مشکل کلی هست ولی بهرحال مشکل مختص به مبین نت هست.
    دوست عزیز
    من خودم هم شاتل دارم و هم مبین نت تو این مدت شاتل هم مشکل داشت.من با شاتل هم که صحبت کردم تایید کرد که مشکل از طرف مخابرات هستش. پس موضوع مشکل این هفته ارتباطی به مبین نت نداره.
    شما چرا اطلاعات دروغ میدی..!
    در ضمن من طرفداره مبین نت هم نیستم ولی انصاف هم چیزه خوبیه.
    کافیه یه نگاه به تاپیک شاتل بندازی بدک نیست.

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

مبین به سلامتی انگار اسکایپ رو هم خودش فیلتر کرده از دیروز.. هرکاری میکنم وصل نمیشه دوستان دیگه با سرویسهای دیگه همه وصل میشن
    سلام وحید جان چندوقته کم پیدا شدی داداش.

من الان با شاتل تست کردم لاگین نشد، متاسفانه مخابرات دوباره SKYPE بسته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    من خودم هم شاتل دارم و هم مبین نت تو این مدت شاتل هم مشکل داشت.من با شاتل هم که صحبت کردم تایید کرد که مشکل از طرف مخابرات هستش. پس موضوع مشکل این هفته ارتباطی به مبین نت نداره.
    شما چرا اطلاعات دروغ میدی..!
    در ضمن من طرفداره مبین نت هم نیستم ولی انصاف هم چیزه خوبیه.
    کافیه یه نگاه به تاپیک شاتل بندازی بدک نیست.
    کدوم اطلاعاتم دروغ بوده؟؟؟ کی میاد غیر از شما بگه که دروغه!!
    سابقه شما در اینجا کاملا نشان دهنده جیره خور بودن شما از مبین نت هستش. فعلا شما داری اطلاعات دروغ میدی.
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي ميدونه مبين نت كي ميخواد سرعت ٢مگ آرائه بـــده؟؟
    خسته شدم از ١مگ

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان ؛
    سرعت وی پی چرا اینقدر پایین اومده . تو یک ساعتهایی قطع میشه. از مبین هست یا از ارائه دهندست؟؟؟
    وی پی دهنده میگه از روز قدس به اینور رو ليميت بردن !!!! میگه سراسری هستش !!!!؟؟
    دوست عزيز كلا سراسري سرعت وي پي ان رو آوردن پايين البته براي من الان بهتر شده من اينترنتم مخابرات هست. به خاطذ مسائلي هست كه اخيرا در شهرستانها اتفاق افتاده.

دوستان اشتراك مبين نت 1 ساله با مودم رايگان خوبه؟؟؟؟ در منطقه طرشت كسي مبين نت داره؟؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟ 128 بگيريم بعدا ميشه سرويس بالاتر گرفت؟؟؟ مودمش مثل ايرانسل يو اس بي و تقويت كننده هم داره ميشه مثل مودم هاي 3 جي هر جا رفتم با خودم ببرم و استفاده كنم و مودم بزرگه رو نبريم مثل همون ايرانسل.
    سرعت 128 بيشتر اوقات ثابت روي چند هست؟؟؟ من الان مخابرات دارم يه چيزي دانلود ميكنم ديگه سايتي باز نميشه. ميخواستم اينترنت لايزر بگيرم ديدم كه بي سيم بگيرم بهتره چون مخابرات احتمالا اذيت كنه براي پورت.

در آغاز فعالیت pejman87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزيز كلا سراسري سرعت وي پي ان رو آوردن پايين البته براي من الان بهتر شده من اينترنتم مخابرات هست. به خاطذ مسائلي هست كه اخيرا در شهرستانها اتفاق افتاده.

دوستان اشتراك مبين نت 1 ساله با مودم رايگان خوبه؟؟؟؟ در منطقه طرشت كسي مبين نت داره؟؟؟ سرعتش خوبه؟؟؟ 128 بگيريم بعدا ميشه سرويس بالاتر گرفت؟؟؟ مودمش مثل ايرانسل يو اس بي و تقويت كننده هم داره ميشه مثل مودم هاي 3 جي هر جا رفتم با خودم ببرم و استفاده كنم و مودم بزرگه رو نبريم مثل همون ايرانسل.
    سرعت 128 بيشتر اوقات ثابت روي چند هست؟؟؟ من الان مخابرات دارم يه چيزي دانلود ميكنم ديگه سايتي باز نميشه. ميخواستم اينترنت لايزر بگيرم ديدم كه بي سيم بگيرم بهتره چون مخابرات احتمالا اذيت كنه براي پورت.

یعنی تا کی ادامه داره ؟؟!! امیدوارم زودتر درست بشه.
    من 512 مبین دارم - فعلاً راضی هستم .میخواستم اول adsl بگیرم اما همه جا پورت خالی نداره باید 50 روز منتظر بمونی تا نوبتت بشه. من مبین نت رو در عرض 4 ساعت خریدم و برام نصبش کردن نصب سریعش از محسناتشه.در مورد منطقه هم به مبین زنگ بزنی نصاب میاد تو محل اگه آنتن داشته باشی تحویلت میده در غیر اینصورت بر میگردونه. من منطقه شمال تهرانم خوبه.مودم یو اس بی هم فقط تا شعاع 100 متری از دکل رو پوشش میده بخاطر همین هر جایی آنتن نمیده.سرویس 128 با 512 مبین از لحاظ قیمت برابری میکنه صلاح بر این است که 512 بگیری. من سرعت دانلودم بین 63 تا 68 هستش. جمعه ها هم که رایگان هست با توجه به ترافیک کاربران سرعت دانلودش از 54پایین تر نمیاد.

9. این کاربر از pejman87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم ولی با مودم indoor . اگه ساپورت نکنه چی؟ایا این طرح ویِژه یکساله خوبه؟ می صرفه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت شما تغییر کرده ؟!

از من بهتر شده اما هنوز مشکل داره .. پینگ 4.2.2.4 هم بالاست و یه جورایی سرعت کنده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •