سلام
سرعت دانلود 128 کیلوبیت نامحدود ایرانسل چنده ؟![]()
سلام
سرعت دانلود 128 کیلوبیت نامحدود ایرانسل چنده ؟![]()
واسه من که مقدار مصرف رو اشتباه زده. دیگه مقدار باقی مونده رو نشون نمیده؟
![]()
سلام
ن تازه وایمکس گرفتم (4 روزه) تواین مدت که استفاده کردم موجودی حسابم ثابت 7 هزار تومن بود ولی امروز که چک کردم موجودیم شده 4 تومن و مصرف دوره قبل رو زده 160 مگ (بیشتر از این مصرف کردم ولی فکر نکنم تموم شده باشه)
کسی میدونه چه خبره و چرا از حسابم کم شده؟
واسه من هم روز اول اومد نصب کرد انتنش نوسان داشت ازش پرسیدم گفت چون هنوز اکانتت فعال نیست و هنوز مودم نصب نیست اینجوریه .
بعدش دیگه 4 تا چراغش ثابت روشن شد
سلام
بین 13 الی 16 کیلوبایت درنوسانه !!!
برای من که اینطوره
تصور من هم اینه که چون مودم برای شبکه ناشناخته است فرکانس های مختلف سرچ میکنه تا بتونه یک آی پی بگیره. وقتی که اکانت فعال باشه مودم میتونه آی پی بگیره پس سعی می کنه با فرکانسی که بیشترین سیگنال داره کار کنه، درست میگم؟
با درود به همه شما
من اکنون در حال استفاده ازوایمکس ایرانسل هستم و اصلا راضی نیستم ازسرعت آن . زمانی بود که با یک خط دیال آپ و سرعت 45
کیلوبیتی آن بیست صفحه اکسپلورر باز میکردم و همگی آنها با تاخیر پنج ثانیه بارگذاری میشد ولی اکنون با سرعت 128 وایمکس یک صفحه را که باز میکنم بین 12 تا 31 ثانیه طول میکشد تا بارگذاری میشود . شاید منظورشان از 128 کیلوبیت 12 کیلوبیت باشد .
این مثل آن میماند که بروید یک لامبورگینی بخرید ولی موتورش موتور لامبورگینی نباشد مثلا ژیان یا رنو باشد . فاجعه آنطور است که
وقتی برای پدربزرگ بی سوادم موضوع را توضیح دادم او گریه کرد . من دارم میرم پس هولم ندین و خودافز
دوستان لطف می کنید از مودم های وایمکستون عکس بگیرید اینجا قرار بدبد ؟ (لطفا با کیفیت باشه)
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
دوستان یک سوال من چطور می توانم سرویس 128 را به 512 تبدیل کنم ؟ فقط باید یک مجوز داشته باشم بعد به کجا ارسال کنم ؟
Last edited by nini bad; 15-07-2011 at 18:27.
کسی نظری نداشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)