ببینید دوستان هر کسی که می یاد اینجا و نظر میده داره تحلیل شخصی خودش رو می نویسه و اینجا یه انجمن گفتگوی همگانی هست که هر کسی نظرش رو می گه بقیه هم که می یان و نظرات این دوستان رو می خونند می تونند اگه تصمیمی برای خرید یا تهیه یک سیستم صوتی و سینمایی دارند با استفاده از تجربه شخصی و این نظرات و تحلیل ها به یک جمع بندی برسند. در ضمن دوستانی که اینجا هستند نوسینده و منتقد حرفه ای سیستم های صوتی نیستند و نظراتشون صرفاً نظر شخصی است و هر کسی از دید خودش می بینه ولی به عقیده من استفاده از این نوشته ها در کنار تحلیل های حرفه ای و تجربه شخصی خیلی می تونه کارساز باشند.
البته بعضی از عزیزان مثل دوست خوبم رایان که اطلاعات زیادی دارند و تجربیاتشون رو سخاوتمندانه در اختیار دیگران می ذارند باعث شدند که این تاپیک خیلی هم مبتدی نباشه و تا حدودی بتونه از حالت سلیقه ای بیرون بیاد.
یه چیزی هم من اضافه کنم اینه که درسته که ما سعی می کنیم اینجا بهترین انتخاب ها رو معرفی کنیم و بقیه بتونند با توجه به امکاناتشون بهترین رو در اختیار داشته باشند ولی به نظر میرسه بعضی ها به یه نوع افراط می رسند و وقتی خودشون مثلاً سیستم X رو می خرند یه نوعی بقیه سیتم های پایین تر از خودشون رو با سخره نگاه می کنند در صورتی که به نظر من اولین چیز در مورد لذت بردن از یه موسیقی یا فیلم یا هر هنری ذات همون هنر هست من حتی حاضرم یه تکه موسیقی زیبا رو با رادیو تک موج گوش کنم ولی با بهترین سیستم یه آهنگ بی محتوا که نه شعر با معنی داره نه ملودی زیبایی رو گوش ندم.
در ضمن من ندیدم آقای برزین با پایونیر مشکل داشته باشه.