تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 1049 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

به نظر من باید به بودجه افراد هم نظر داشت وقتی با یک بودجه محدود میشه سیستم خوبی مثل RS خرید باید هم حق داد که تعریف هم شنیده بشه .
    با این انتظاری که شما دارید این تاپیک باید انقدر خاک بخوره تا یک نفر تحلیلشو هر چند غیر حرفه ای از سیستم گرون قیمتشو اینجا بنویسه .

اینجا شما با عموم سروکار دارید و نباید انتظاراتشون رو به سخره بگیرید . در مورد اون فردی که گفتید چیزهای زیادی از ایشون یاد گرفتید اگه منظورتون آقای برزین باشه تا بخواهید انتظارات ایشون رو براورده کنید باید یک 405 هزینه کنید و گوشه اتاق بزارید . در ضمن ایشون 100% همیشه علیه پایونیر جبهه میگیرند که فکر میکنم همیشه غرض ورزی میکنند .
    ببینید دوستان هر کسی که می یاد اینجا و نظر میده داره تحلیل شخصی خودش رو می نویسه و اینجا یه انجمن گفتگوی همگانی هست که هر کسی نظرش رو می گه بقیه هم که می یان و نظرات این دوستان رو می خونند می تونند اگه تصمیمی برای خرید یا تهیه یک سیستم صوتی و سینمایی دارند با استفاده از تجربه شخصی و این نظرات و تحلیل ها به یک جمع بندی برسند. در ضمن دوستانی که اینجا هستند نوسینده و منتقد حرفه ای سیستم های صوتی نیستند و نظراتشون صرفاً نظر شخصی است و هر کسی از دید خودش می بینه ولی به عقیده من استفاده از این نوشته ها در کنار تحلیل های حرفه ای و تجربه شخصی خیلی می تونه کارساز باشند.

البته بعضی از عزیزان مثل دوست خوبم رایان که اطلاعات زیادی دارند و تجربیاتشون رو سخاوتمندانه در اختیار دیگران می ذارند باعث شدند که این تاپیک خیلی هم مبتدی نباشه و تا حدودی بتونه از حالت سلیقه ای بیرون بیاد.

یه چیزی هم من اضافه کنم اینه که درسته که ما سعی می کنیم اینجا بهترین انتخاب ها رو معرفی کنیم و بقیه بتونند با توجه به امکاناتشون بهترین رو در اختیار داشته باشند ولی به نظر میرسه بعضی ها به یه نوع افراط می رسند و وقتی خودشون مثلاً سیستم X رو می خرند یه نوعی بقیه سیتم های پایین تر از خودشون رو با سخره نگاه می کنند در صورتی که به نظر من اولین چیز در مورد لذت بردن از یه موسیقی یا فیلم یا هر هنری ذات همون هنر هست من حتی حاضرم یه تکه موسیقی زیبا رو با رادیو تک موج گوش کنم ولی با بهترین سیستم یه آهنگ بی محتوا که نه شعر با معنی داره نه ملودی زیبایی رو گوش ندم.
    در ضمن من ندیدم آقای برزین با پایونیر مشکل داشته باشه.

2. 6 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام متخصصین جان خوبی
    میگم که با این تعریفایی که این دوستان ازاین پایونیر میکنن کم کم ما را دارن کرمکی میکنند
    حالا ما نمیدونیم این سونی ما کلا در چه حدیه ؟ میترسم بخرم این پایونیر و ببینم که اشتباه بسیار بزرگی کردم
    در مورد صداهای اچ دی من چند تا سمپل گرفتم دالبی اچ دی و دی تی اس اچ دی دستگاه نوع فرمت ها را دیتکت نکرد اما به صورت raw اونارو بدون هیچ عیب و نقصی کلیه افکت ها را پخش کرد
    این تعریف و تمجید از این پایونییر بدجور مارا کرمکی کرده

حالا میخام ببینم ارزش داره سونیمو بفروشم اونو بگیرم؟ sony ht-ddw5000
    Last edited by dadasalam; 18-06-2011 at 16:26.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

به نظر من باید به بودجه افراد هم نظر داشت وقتی با یک بودجه محدود میشه سیستم خوبی مثل RS خرید باید هم حق داد که تعریف هم شنیده بشه .
    با این انتظاری که شما دارید این تاپیک باید انقدر خاک بخوره تا یک نفر تحلیلشو هر چند غیر حرفه ای از سیستم گرون قیمتشو اینجا بنویسه .

اینجا شما با عموم سروکار دارید و نباید انتظاراتشون رو به سخره بگیرید . در مورد اون فردی که گفتید چیزهای زیادی از ایشون یاد گرفتید اگه منظورتون آقای برزین باشه تا بخواهید انتظارات ایشون رو براورده کنید باید یک 405 هزینه کنید و گوشه اتاق بزارید . در ضمن ایشون 100% همیشه علیه پایونیر جبهه میگیرند که فکر میکنم همیشه غرض ورزی میکنند .
    من نظر شخصي را به سخره نگرفتم!
    همه دوستان حرفه اي اين تايپ اطلاع دارن كه سيستم هاي RS پايونير براي مهماني و صرفا شلوغ بازي ساخته شده است.
    من با تحليل نوشتن مخالف نيستم! وقتي موضوع نوشتن تحليل در تايپ مطرح شد من حمايت كردم.
    شما و دوستي كه تحليل نوشتن بايد بدونند تحليل نوشتن با تعريف كردن خيلي فرق داره. اين نوع تحليل ميتونه شخصي كه اطلاعي نداره و دنبال يه سيستم موزيكال هست به اشتباه بندازه! تحليل نوشتن نياز به دانش فني, تجربه, دانستن ادبيات اين كار و خيلي مسائل ديگه داره كه من نمي دونم و يه خودم اجازه نميدم وارد اين موضوع بشم.

در مورد جناب برزين فكر ميكنم بهتره مستقيم با خودشون صحبت كنيد تا اينكه وقتي حظور ندارن پشت سرشون در مورد نظريات ايشان كه از نگاه هر شخص علاقه مندي مورد احترام صحبت كنيد.

5. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اساتید فرض کنید من 1.5 دارم و میخوام واسه اتاقم یه سیستم های فای بخرم! چی پیشنهاد میکنین؟ پلیر رو بیخیال شید چون من به اچ دی پلیرم قانعم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اساتید فرض کنید من 1.5 دارم و میخوام واسه اتاقم یه سیستم های فای بخرم! چی پیشنهاد میکنین؟ پلیر رو بیخیال شید چون من به اچ دی پلیرم قانعم!
    فكر نمي كنم براي اچ دي پلير نيازي به اين هزينه باشه!

براي سيستم هاي فاي از يه سي دي پلير خوب بايد استفاده كنيد.

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فكر نمي كنم براي اچ دي پلير نيازي به اين هزينه باشه!

براي سيستم هاي فاي از يه سي دي پلير خوب بايد استفاده كنيد.
    استاد گفتم تا یک و پونصد! اونجور که شما بخوای حساب کنی فقط 700-800 باید بدم یه سی دی پلیر حرفه ای!
    سه تومن بدم باند! 2تومن آمپ! 200تومن کابل!
    منظورم آمپ+اسپیکر بود! کاربرد: 1.موزیک 2.فیلم و سریال! من یک Audioble نیستم! یکی که فقط دنبال کیفیت خوبه همین!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

استاد گفتم تا یک و پونصد! اونجور که شما بخوای حساب کنی فقط 700-800 باید بدم یه سی دی پلیر حرفه ای!
    سه تومن بدم باند! 2تومن آمپ! 200تومن کابل!
    منظورم آمپ+اسپیکر بود! کاربرد: 1.موزیک 2.فیلم و سریال! من یک Audioble نیستم! یکی که فقط دنبال کیفیت خوبه همین!
    با 1 تومان ميشه يه سيستم كامل هاي فاي خريد.
    چرا وقتي ميتوني پلير خوب هم بخري كلي هزينه كني و بعد با مديا پلير موزيك گوش كني!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام متخصصین جان خوبی
    میگم که با این تعریفایی که این دوستان ازاین پایونیر میکنن کم کم ما را دارن کرمکی میکنند
    حالا ما نمیدونیم این سونی ما کلا در چه حدیه ؟ میترسم بخرم این پایونیر و ببینم که اشتباه بسیار بزرگی کردم
    در مورد صداهای اچ دی من چند تا سمپل گرفتم دالبی اچ دی و دی تی اس اچ دی دستگاه نوع فرمت ها را دیتکت نکرد اما به صورت raw اونارو بدون هیچ عیب و نقصی کلیه افکت ها را پخش کرد
    این تعریف و تمجید از این پایونییر بدجور مارا کرمکی کرده

حالا میخام ببینم ارزش داره سونیمو بفروشم اونو بگیرم؟ sony ht-ddw5000
    نه نداره.این سیستم پایونیر از سیستم سونی شما تفکیک بهتری داره ولی نه به اون میزان که شما فکر کنید سیستم خیلی متفاوت تری از سیستم خودتون هست.

12. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با 1 تومان ميشه يه سيستم كامل هاي فاي خريد.
    چرا وقتي ميتوني پلير خوب هم بخري كلي هزينه كني و بعد با مديا پلير موزيك گوش كني!
    خوب بی زحمت معرفی کنید! فقط خواهشا از این سری تودورکی پایونییر نباشه که خیلی یغور و بی ریخته!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب بی زحمت معرفی کنید! فقط خواهشا از این سری تودورکی پایونییر نباشه که خیلی یغور و بی ریخته!
    تودوركي پايونير براي جشن و صداي بلند ارزون ساخته. از طراحي ظاهري كل مجموعه كاملا مشخص.

من چي بگم!
    بلندگوي KEF با سي دي و آمپ DENON
    آمپ NAD
    صداش شنيدم عاليه

15. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •