سلام استاد محمد
خوبي ؟
اول تشکر بابت جوابهاي کامل و بي نقسي که ميدي
ميگم داداش يه سوال برام پيش اومده خيلي مهمه ممنون ميشم جواب بدي.
يه جعبه داريم که از سقف با يک تناب يا زنجير داره . اونوقت ميخام وقتي به تناب شليک کردم تناب قطع شه بيوفته پايين جعبه . جعبه هم بايد RigedBody يا ... باشه تا با اصلحه مقناطيسي بشه حرکتش داد . چجوري ميتونم اين کارو بکنم ؟ من توي چسبوندن تناب به جعبه + چجوري وقتي شليک کردي بهش جدا شه گيرم . بدون برنامه نويسي ميشه ؟
اگه نميشه با برنامه نويسي ميتوني يه توضيحي بدي کلا" بايد چه کنم ؟
سلام. خواهش می کنم
مورد اول در کل دو راه داره. یا از Attach استفاده می کنی یا از Physic Constraint که هردوش تو ویدئو ها هست. ولی در کل یه توصیه بهت بکنم با هر کدوم روشا ه می ری نیا طنابو یه مش بکن. طنابو دو تا مش بکن که از جایی که می خوای از هم جدا شدن، وقتی می ذاری کنار هم به نظر میاد یه مشه وقتی تیر خورد مش زیری میافته و بالایی وصل می مونه سرجاش.
برای تیر خوردن هم که از Take Damage می تونی استفاده کنی. هم تو کیسمت هم US. بسته به کارت می تونی از Trigger هم استفاده کنی.
در کل که آره با کیسمت می شه ولی خودم ترجیح می دم از US استفاده کنم برا همچین کاری یا حداقل ترکیب US و کیسمت. مخصوصا اگه قراره بیشتر از یکی دو بار از این مورد تو پروژت استفده کنی US ارجحیت داره.
الان که مزاحمت شدم يه سوال ديگه بپرسم ؟ باشه :دي
من اصلحه پيش فرضو که ميخام تعقير بدم وقتي توي کلاس UTGame قسمت :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_LinkGun'
رو روي :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_ShockRifle'
تنظيم ميکنم که اصلحه پيش فرض اون باشه وقتي وارد ميشم اصلا هيچ اصلحه اي نيست دست کاراکتر بايد بري برداري !
نه. اسلحه ی پیش فرضو با GiveInventory تو کیسمت عوض کن. البته چنتا راه داره ولی به نظر من این راحت تر از بقیس.
در کل هم برو تو یوتیوب، سرچ کن "Creating a complete 1st and 3rd person Game in UDK" یه ویدئوی 100 قسمتی برات میاره. تو قسمت 4 اگه اشتباه نکنم کامل این کارو توضیح داده.
از این صفحه هم می تونی بری:
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي کلاسهاي مربوط به اصلحه فيزيکي کدومان ؟
خيل زياد شد ولي همه برام مهمه ممنونتم جواب بدي ايشالل که بشه جبران کنم
UTWeap_Physicsgun هم به قول تو اسلحه فیزیکیه..gif)
اتفاقا تو کد تابع StartFire همین کلاس می تونی یکم از کدهای مربوط به فیزیکو یاد بگیری.
موفق باشی. بای.