دانشگاه علمی و کاربردی معتبره اما در عمل خواهان زیادی نداره .
اولیت استخدام ها اکثرا به این صورت است : 1- دولتی 2- پیام نور 3- آزاد 4- علمی و کاربردی 5- غیر انتفاعی
دانشگاه علمی و کاربردی معتبره اما در عمل خواهان زیادی نداره .
اولیت استخدام ها اکثرا به این صورت است : 1- دولتی 2- پیام نور 3- آزاد 4- علمی و کاربردی 5- غیر انتفاعی
من الان کاردانی میخوام بخونم و قصد دارم تا کارشناسی ادامه بدم ، بعضیا میگن کاردانی رو علمی کاربردی بخون و کارشناسی رو آزاد بخون بعضیا هم بر عکس اینو میگن !
ما ام لنگ در هوا موندیم![]()
دوستانون دقیقا درست میگند . مدرک کارشناسی رو از ازاد بگیرید . علمی کاربردی فقط برای کاردانی خوبه و نه بیشتر ...
چه رشته ای میخواهید برای کاردانی بخونید؟
ببینی بعضی از رشته های خاص هستن مثل لژستیک بنادر و .. که خاص هستن و فقط علمی کاربردی اون هارو ارائه میده
ولی برای بقیه رشته هایی که عام هستن مثل نرم افزار و معماری و ... اگر اون هارو در علمی کاربردی بخونید برای کاردانی توی کارشناسی به مشکلی نمیخورید برعکسشم همینطور.
اغلب کاردانی رو علمی کاربردی میخونن کارشناسی رو ازاد و غیر انتفاهی
شماهم بهتره این کارو کنید
اون موقع بخوام با مدرک کاردانی علمی کاربردی استخدام بشم بهم گیر میدن درسته؟!
گیر نمیدن ولی استخدام سخت میشید .
من فکر کردم الان در حال مطالعه کاردانی هستید . اگر هنوز کاردانی نخوندید ازاد بهترین گزینه هست . بدون کنکور هم که شده جدیدا . شهریه فرق زیادی نمیکنه اما بسیار بهتر از علمی و کاربردیست !!!
رشته اصلیم الکتروتکنیک هست ، والا از شما پنهون نباشه من به طراحی وب و برنامه نویسی هم علاقه دارم و علمی کاربردی چون میشه توش انتخاب رشته کرد بخاطر این وسوسم کرده اما میخوام همون برق رو بخونم در کنارش طراحی وب هم از بیرون یاد بگیرم
نه الان واسه کنکور هم نوشتم ولی بعید میدونم رتبه بیارم ، آزاد خیلی هزینش سنگینه ، کاش یکی به من توضیح بده دلیل اینکه آزاد انقدر هزینش بالاست چیه؟!
اینو بگم . فرق هزینه آزاد با علمی کاربردی حدودا 200 تومن هست . و این ارزش دارد . وقتی وارد دانشگاه علمی وکاربردی بشید ارزو میکنید ای که چند برابر شهریه بیشتر میدادید و دانشگاه ازاد میرفتید .
اگر شما ناراضی بودید دلیل بر این نیست که تمام واحد ها بد باشن!
دانشگاه ازاد هم همچین اش دهن سوزی نیست و نسبت به شهریه ای که میگیره امکاناتی نداره.
پس بهتره طرف حق باشیم و کسی رو تحریک نکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)