داداش الان قیمت های پنل با سایت فرق داره !؟ اگه فرق داره یه عکس بزار ببینیم چند چندیم![]()
داداش الان قیمت های پنل با سایت فرق داره !؟ اگه فرق داره یه عکس بزار ببینیم چند چندیم![]()
نه قیمت ها همونن توی پنل هم که بسیار بسیار عقب افتاده و ابتدایی هست فقط قیمت هایی رو که توی سایت زده برات ثبت میکنن منتها وقتی میری شرکت که پول بدی ترافیک رو همون 3700 میگیرن شاید ازبقیه 4500 بگیرن ولی از من که 3700 میگیرن .بعد سرویس رو هم میزنه 1مگ 2 گیگ ولی باقیمانده ترافیک 4 گیگ هست .الان نرم افزار ندارم که عکس بگیرم ولی در اسرع وقت یه عکس ازش میزارم تا با این پنل مسخرشون بیشتر اشنا شی.ضمنا ترافیک هایی رو که میخری به دوره های بعد هم منتقل میشن ولی اون 4 گیگ سرویس نه میسوزه.
سلام بر دوستان
الان دارم از طلوع رایانه استفاده میکنم(128 نامحدود)باید بگم که فاجعست
تا ماهی 30 تومن
سرعت دانلود بالای 50 پیشنهادتون چیه؟
نامحدود باشه که چه بهتره اما اگه محدود بود از سرویسی که شبانش نامحدود و سرعتش مناسب باشه
دنیانت خیلی خوبه...
من دو مگ دارم سرعت دانلودم تو روز و شب 234 هست
ماهی 33 تومن 5گیگ ترافیک
سلام بر همشهریان گل گلاب !
دوستان من میخوام یه خط بگیرم اما زیاد اطلاعی ندارم کدوم بهتره ! شما چی رو پیشنهاد میکنید !
تا ماهی 70 تا 80 تومن هم میتونم بدم !
هم محدود و هم نامحدود معرفی کنید !
طوری معرفی کنید که حد عقل سرعت 100 باشه ممنون !![]()
کسی نبود به ما کمک کنه !؟![]()
راصد الان وایرلسش سرعت و قیمتش خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adslهم با داتک از اول سال ۹۱ راه میافته و اینطور که پرسیدم قیمت با داتک تهران یکی هست
سلام
می تونی روی دنیا نت نماینده اسیاتک حساب کنی.
قیمت مناسب و سرعت بالا.
ایا سایتی داره ! میشه تعرفه هاشو ببینم ! ؟![]()
پست بالا کاملا تایید میشه . البته خودم آسیاتک ندارم . ولی دوستم توی مغازش داره 512 داره سرعتش روی 2 مگ بسته شده . ولی شبا سرعت واقعی سرویسی که گرفتی میشه . خیلی خوبه . فقط یه مقدار قطعی هاش زیاده ! تعرفه هارو روی هم توی asiatech.ir میتونید ببینید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)