بچه ها لیست قیمت کنسول هارو آپدیت کردیم میتونید قیمت هفتگی رو هم متونید از لینک زیرش دنبال کنید
بچه ها لیست قیمت کنسول هارو آپدیت کردیم میتونید قیمت هفتگی رو هم متونید از لینک زیرش دنبال کنید
قیمت دیروز مشهد(سعدی):
X1: 2.5
PS4: 1.8
دوستان من الان بین PS4 و X1 موندم ... میخوام بخرم اما هدفم بیشتر اونی هست که زودتر -- میشه مثلاً دیگه 2015 -- شده باشه ...
پیشبینی و نظر عهزیزان چیه ؟
سلام من ایکس باکس 360
با هارد 250 گیگ توی هارد هم بازی زیاد داره الان میخواهم بازی روی هارد بریزم چه جوری بریزم
رنگش مشکی وکابل اچ دی داره
دودسته هم بی سیم دارد ممنون میشوم راهنمایی کنید طریقه کپی کردن را
چطوری مرد ؟ سربازی رو تموم کردی ؟
پوری من آینده PS4 رو روشن تر میدونم اما هنوز صبر برای خرید جایز هست چون زمان زیادی از ورودشون نگذشته . صبر کن
شما زمانی که بازی رو در دستگاه قرار میدی گزینه Details رو که بزنی قسمت Install رو مشاهده میکنی که در صورت داشتن فضای کافی برای نصب , بازی نصب خواهد شد و معمولا بین 7 الی 17 دقیقه هم بسته به حجم بازی زمان میبره.
زنده باشی سعید جان
تو خوبی ؟ چه خبر ؟
نه داداش - هنوز یه چندماهی مونده ...
والله من دلم پیش ps4 هست اما خب فکر نکنم هـــ*کـــ ش حالا حالا طول بکشه ... نظرت در مورد بحث هـــ*کـــ چیه ؟
عزیز دلی , خبری نیست گل پسر سلامتی , دل تنگت شده بودم
الان نظری ندارم فعلا پوریا چون هنوز مقالات تخصصی این 2 تا پلتفورم رو نخوندم
من فداتـــــــ شم سعید جان - ارادت ما همچنان نسبت به شما عزیز ثابت و پایدار هست و لطف و بزرگواری های حضرتعالی رو فراموش نخواهیم کرد ...
انشاء ا... که تخصصی تر وارد این نسل شدید ، اطلاعات دقیق تر و طبق سنوات گذشته مشاوره های خوب و کارامدی رو به بچه های سایت و شاگردانی مثل بنده رهنمود کنید.
ارادتمند ...
قربون خودتو و معرفتت پوریا جان
چوب کاری میکنی برادر
من ایشالا سرم خلوت بشه تا اوایل تابستون نقد هامو میزارم واسه بچه ها که تصمیم گیری براشون راحت تر بشه .
اوف اوف
باز رفته بالا قیمتا دوستان (عادیِ البته)
X1 رو اگه خدا بخواد تا تابستون میگیرم.
دوستان در حالتِ کلی X1 بهتره یا PS4 ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)