من کی زدم؟ من که با ملایمت گفتمحالا چرا ميزني؟؟!!
من منظورم روش حل مسائل بود كه بر اساس دو سه تا الگو بشه تستا رو حل كرد!
نه من از اون روشا بلد نیستم...
من کی زدم؟ من که با ملایمت گفتمحالا چرا ميزني؟؟!!
من منظورم روش حل مسائل بود كه بر اساس دو سه تا الگو بشه تستا رو حل كرد!
نه من از اون روشا بلد نیستم...
سلام منم از امروز قراره شروع كنم اميدوارم بتونم تو كنكور 89 قبول بشم
من فارغ التحصیلم! خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سلام خوش اومدی...سلام منم از امروز قراره شروع كنم اميدوارم بتونم تو كنكور 89 قبول بشم
فقط امیدوار نباش که قبول شی..امیدوار باش بهترین جا قبول شی..
اگه فقط هدفت قبولي تو كنكوره ميشي!
ولي اگه شهرهاي بزرگ هست بعيد ميدونم!نميخواستم نااميدت كنم ولي واقعا يه چيزيه كه اثبات شده حتي اونايي كه خيلي زودتر هم شروع كردن توش موندن!
الان تا دوجين آدم نريختن رو سرم ، من رفتم!
میخوای کسی رو بهت معرفی کنم که از بعد از عید شروع کرد و از منی که پارسال از تابستون شروع کرده بودم رتبش نصف من شد؟! یا کسی که تراز 4000 قلمچی شو به تدریج کرد 6200 و روی خیلیا کم کرد
تو که البته عمرا بتونی مثل اینا باشی![]()
برادر من انرژی منفی نده![]()
ماهی رو هر موقع از آب بگیری تازه هست.ولی باید تلاش کنید.خیلی تلاش کنید.بعد از کنکور 3 ماه از بی کاری نمی دونید چه کار باید بکنید.پس تلاش کنید![]()
سلام . اصلا دیر نیست . من خودم پارسال از وسطهای بهمن شروع کردم . رتبم هم 8000 شد . البته تا قبلش با این که کلاس میرفتم واقعا هیچی نخونده بودم
فصل 2 شیمی پیش 1 به فصل 1 شیمی پیش1 ربطی داره؟ یعنی واسه خوندن فصل 2 نیاز هست فصل 1 رو بلد باشی؟
بعضی جاهاش آره ...فصل 2 شیمی پیش 1 به فصل 1 شیمی پیش1 ربطی داره؟ یعنی واسه خوندن فصل 2 نیاز هست فصل 1 رو بلد باشی؟
بیشتر توی درک مفهوم تعادل باید با سرعت آشنا باشی ...
مثلا منظور از تعادل یک واکنش یعنی برابر شدن سرعت واکنشهای رفت و برگشت ...
در کل بهتره که فصل یک رو اول بلد باشی ، اینطوری توی درک موضوع کمک می کنه ، اما اگه منظورت برای محاسبات و ... هست که نه ، ربط محسوسی نداره !
ولی درکل اگه اول بخونی بهتره ...
موفق باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)