تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 404 از 469 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام

اینقدر بده وقتی حرفی را از کسی نقل قول کنی که نگفته ، تازه همون موقع جلوت سبز بشه!
    راستی من آواتارم را عوض کردم ولی زیاد تغییر ندادم تا بشناسیدم

توجه کردید ووکمن از توی تگ برداشته شد؟

آره. خیلی زوره!!!

این که نوشتی رو سوتی حساب کنیم ؟
    اگه اره خودت بگو چند تا حسابش کنیم ؟
    به نظر من که سوتی از ح30 بود!
    توضیح: چون نوشته 3 نفر اما 2 نفر بودن.
    999999 تا حسابش کنین!

همین دیروز یکی از دوستام پشت مونیتورم همین عکس رو دید

بعدش با دست کوفت رو مونیتور
    چقدر خشونت!!!!
    من اولین بار با انگشت به فشار گنده روش دادم!!! اما هرکاری کردم نشد!!!

یه سوتی همین امروز دادم:
    داشتم از کلاس زبان با خواهرم میومدم. تو راه دیدم یکی میگه: ببخشید! سلام!!! منم دیدم صداش خیلی آشناس در حال اینکه برگردم نگاش کنم گفتم سلام علیک!!! (از دهنم پرید!) بعد دیدم یارو پسره داره با موبالش حرف میزنه و اینطوری شد به من: نامرد!!
    نمیدونم چرا اینقدر صداش آشنا بود!!!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

تو باشگاه بدنسازی یه نفر اومد زیر بقل و پشت بازو (همین میله که مثل بارفیکس باید بکشی) را بزنه. منتها هم لاغر بود و هم تازه وارد!! قبلش هم یکی از هیکل درشتهای باشگاه داشت میزد برای همین سوپاپ را گذاشته بود رو وزنه آخر! این بنده خدا هرچی این میله را زور می زد به جای اینکه میله بیاد پایین خودش میرفت بالا ما هم داشتیم میپکیدیم از خنده | یه بار هم وقتی داشتیم لباس میپوشیدیم یه تکنو شروع به پخش میشد اولش تکنو زد ولی وسط تکنو هی صدای سرفه میومد !!!! ما (من و پسر داییم ، بهنام) وقتی میخواستیم بریم برای مسخره بازی سرفه میکردیم و میرفتیم. خدا وکیلی اگه یکی مومد دم باشگاه میگفت اینا به جای ورزش همشون دارند سرفه میکنند. خلاصه آبرومون رفت | صاحب باشگاه برای تنوع به یکی از بچه ها گفته بود یه سری آهنگ خوب براش بیاره تا بذاره تو باشگاه. این طرف هم رفته بود یه سری آهنگ عاشقانه با ملودی ملایم براش اورده بود!!!!!!

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    بعد از یه سرچ کوچولو تاپیکی در مورد ضد حال پیدا نکردیم. پس تصمیم گرفتیم که این ضد حالی رو که خوردیم همینجا پخش کنیم.::.

آقا اینروزا که همه اوضاع برق رو میدونن و نیازی به تعریف نیست. پس میرم سر اصل مطلب ( مبارک باشه انشاا.. )
    ساعت 12 شب بود که تازه نشسته بودیم پشت پی سی که بریم تو حس وبگردی و آپ کردن که برق رفت!(اینطوری شدم )
    آقا نزدیک ساعت 1:30 برق اومد دلمون خوش شد (اینطوری شدم ) نشستیم پشت پی سی.مرحله ی اول: کامپیوتر روشن شد...مرحله ی دوم: اینترنت کانکت شد...مرحله ی آخر: مرورگر را باز نمودیم...
    10 دقیقه گذشت و رفتیم تو حس مس نت ییهویی 2باره برق رفت ( اینطوری شدم ) 10 دقیقه بعد 2باره اومد گفتم : (( آخیــــــــــــــــــــــ ــــــش راحــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــدم بــــــــــــــــــــــــ ــرق اومــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد ))
    نشستیم و روشن و ...
    2 مین نشد بازم رفت اعصابمون به *** رفت
    مانیتور ما لمسی بود و حسگر داشت و حتما باید برق باشه تا خاموش بشه ما هم خوابمون نمیبرد و به بهونه ی این نشستیم شب زنده داری
    هی حالا بیاد نیومد حالا بیاد نیومد هی حالا نیاد و نیومد آقا دیگه نا امید شدیم رفتیم همه چی رو از برق در اوردیم. خواستیم که بخوابیم یهو یادم اومد که چراغ هم روشنه ( کلیدش رو خاموش نکردم ) بازم بلند شدیم و رفتیم اونم اکی کردیم.
    خدا نصیب یه بنده ی خدا هم نکنه ( نگفتم تاپیک سیاسی نشه ) تا خواستیم کپه ی مرگمون رو بزارم برق اومد. دیگه گفتم اومد که اومد ( +18 حرف نمیزنم ) گرفتیم خوابیدیم.

ولی خدایــــــــــــِــــــــ ــــــش بد جور ضد حال خوردیم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعد از یه سرچ کوچولو تاپیکی در مورد ضد حال پیدا نکردیم. پس تصمیم گرفتیم که این ضد حالی رو که خوردیم همینجا پخش کنیم.::.
    اینجا منبع ضدحاله!!!
    به نظر من که سوتی با ضدحال کیف میده نه خالی!!!!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    تازه خبر ندارید ، یه تاپیک زدند توی انجمن فیلم و سوتی های تلویزیون را اونجا تعریف میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaXteR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دو تا سوتی تو تلویزون.
    یک روز تو آرایشگاه نشسته بودم یکی از شبکه های لس آنجلسی بود.
    اسم کانال EBC
    بعدش تبلیغات بود.
    نوشت داروی گیاهی منهسر بفرد.باید مینوشت.منحصر بفرد.
    بعدش یک میوزیک ویدو نشون داد چند تا جوان تو ایران هم بود بعد آخرش نوشت Dram : mohammad
    منظورش ساز درام بوده که اینجوری می نویسن: Drum

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به نظر من که سوتی از ح30 بود!
    توضیح: چون نوشته 3 نفر اما 2 نفر بودن.
    999999 تا حسابش کنین!
    آخی طفلکی هنوز نمی دونه اگه مخفی بیای به تعداد کاربرا افزوده میشه ولی نام کاربریت نشون داده نمیشه!

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

تو باشگاه بدنسازی یه نفر اومد زیر بقل و پشت بازو (همین میله که مثل بارفیکس باید بکشی) را بزنه. منتها هم لاغر بود و هم تازه وارد!! قبلش هم یکی از هیکل درشتهای باشگاه داشت میزد برای همین سوپاپ را گذاشته بود رو وزنه آخر! این بنده خدا هرچی این میله را زور می زد به جای اینکه میله بیاد پایین خودش میرفت بالا ما هم داشتیم میپکیدیم از خنده | یه بار هم وقتی داشتیم لباس میپوشیدیم یه تکنو شروع به پخش میشد اولش تکنو زد ولی وسط تکنو هی صدای سرفه میومد !!!! ما (من و پسر داییم ، بهنام) وقتی میخواستیم بریم برای مسخره بازی سرفه میکردیم و میرفتیم. خدا وکیلی اگه یکی مومد دم باشگاه میگفت اینا به جای ورزش همشون دارند سرفه میکنند. خلاصه آبرومون رفت | صاحب باشگاه برای تنوع به یکی از بچه ها گفته بود یه سری آهنگ خوب براش بیاره تا بذاره تو باشگاه. این طرف هم رفته بود یه سری آهنگ عاشقانه با ملودی ملایم براش اورده بود!!!!!!
    به به به این میگن باشگاه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چقدر خشونت!!!!
    من اولین بار با انگشت به فشار گنده روش دادم!!! اما هرکاری کردم نشد!!!
    این که چیزی نیست من یه بار اینو دیدم رفتم پیف پاف آوردم زدم رو مانیتور

یه سوتی همین امروز دادم:
    داشتم از کلاس زبان با خواهرم میومدم. تو راه دیدم یکی میگه: ببخشید! سلام!!! منم دیدم صداش خیلی آشناس در حال اینکه برگردم نگاش کنم گفتم سلام علیک!!! (از دهنم پرید!) بعد دیدم یارو پسره داره با موبالش حرف میزنه و اینطوری شد به من: نامرد!!
    نمیدونم چرا اینقدر صداش آشنا بود!!!
    سوتی تکراری بود شایدم فتوشاپ ....

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

این که چیزی نیست من یه بار اینو دیدم رفتم پیف پاف آوردم زدم رو مانیتور
    چه گیری دادین به این بدبخت فلک زده . من بار اول که اینجا دیدم هیچ کاری نکردم یعنی هیچ کاری هم که نه فقط یکم سرمو آوردم اینور ، دیدم بابا فتوشاپه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •