دوستان سلام.نظرتون رو درباره LG LX6500 می خواستم.با مشخصاتی که داره میصرفه که برم سمتش؟
دوستان سلام.نظرتون رو درباره LG LX6500 می خواستم.با مشخصاتی که داره میصرفه که برم سمتش؟
-بستگي به نظر شما داره اگر دنبال 3d ارزان قيمت هستين گزينه خوبيه
-در غير اين صورت مدل هاي بسيار خوبي مثل le8500 ميتونه بهترين گزينه باشه
یه سری LCD و LED هستن که شرکت صنام الکترونیک مونتاژ میکنه تحت برند SMART.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ولی اسمارت که گفتم محصول خود سامسونگه اینم لینکش هست
کلا ممنون میشم اگر یه مقدار راهنماییم کنید که با توجه به بودجه ای که دارم و اینکه 40 اینچ می خوام چه تلویزیونی بهتره تو این رنج قیمت ممنونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
نه منظور من اسمارت تی وی های خود شرکت سامسونگ بود
می خواستم ببینم ارزشش رو داره تا بعد از عید صبر کنم تا این مدل بیاد ایران یا چون ابتدای این تکنولوژی تو شرکت سامسونگ هست از همین مدل های موجود در بازار که جواب خودشون رو پس دادن بگیرم بعد از بین سری های مختلف سامسونگ کدوم سری بهتره 5 یا 6 یا 7 ؟؟ ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-عزيز اون برند مجزايي نيست يك اصطلاح هست كه سامي به hdtv هاش ميده (نه اسم برند )
-اگر ال سي دي ميخواين بهترين گزينه c650 واگر led بهترين گزينه c6900 هست
-سري هاي 6 گزينه هاي بهتري هستند
-در موردد سري هاي D كه مربوط ميشه به 2011 معلوم نيست عزيز چند ماهي طول ميكشه
سلام من میخوام یه lcd tv 46 بگیرم بین مدل های sony ex500 و samsung c685 و samsung c695 گیر کردم به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟
با سلام
خدمت دوستان عرض کنم که من میخوام از بانه ال سی دی بخرم
sony 40bx400
ایا این مدل خوب هست قیمتش هم برام 800 تموم میشه؟ احتمالا
اگه کسی هم این مدل رو داره بیاد بگه که چجوریاست
با سلام بين اين 3 گزينه c695 انتخاب بهتري هست هم از نظر تصوير وهم از نظر امكانات ولي بازهم سليقه شما مهمتر هست با تشكر
یه سوال دیگه هم داشتم wifi روی خود این دستگاه (c695) هست یا اختیاریه یعنی باید جدا خریدش؟
سام سرويس اسمها رو عوض ميكنه:
c585=c550
c575=c530
c565=?
آگه بري تو سرويس منو جلوي Model اسم اصلي رو نوشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)