دوستان کسی نمیدونه از کجا میشه فهمید اکانتی که ساختم آنلاینه یا آفلاین ؟
دوستان کسی نمیدونه از کجا میشه فهمید اکانتی که ساختم آنلاینه یا آفلاین ؟
از اونجا که اگه انلاین بسازی ازت پروداکت کی می خواد که شما نداری.
دوست عزیز!!
اگر از این راه نتونستی بری باید فایل زیپ xlive wrapper را دانلود کنی(میتونی از گوگل استفاده کنی) سپس محتویات آن شامل: copy xlive resources.exe,xlive.dll رو توی دایرکتوری بازی کپی کنی سپس بازی رو اجرا کنی. اگه باز مشکل داشتی باید فایل xlive resources.exe را اجرا کنی و سپس بازی رو اجرا کنی.
در صورت هرگونه اشکال میتونی از readme داخل فایل زیپی که دانلود کردی استفاده کنی.
اگه باز هم مشکل داشتی به من بگو!!!!!!![]()
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!![]()
متاسفم!! این بازی فقط در سیستم عامل windows xp service pack 3 و windows vista service pack 1 نصب میشه.
میتونی کنار xp خودت یه vista service pack1 نصب کنی که اتفاقا بازی رو توش بهتر از xp service pack 3 اجرا میکنه.
در ضمن کجای xp service pack 3 مشکل داری که اینطور ازش متنفری؟!!
SAM>MAX
اتفاقاً من XP - SP2 دارم! بازی اجرا شد. حالا فقط چندتا سئوال دارم که توی پست زیر پرسیده بودم:
با سلام من بازی کامل نصب کردم ولی وقتی داخل social club میشم و پلی رو میزنم داخل بازی نمیره و میگه : تو لوگینگ نشدی بعد میگه appication faild to lunch بعد داخل بازی نمیره . راستی کرکمم رازوره من باید چیکار کنم خداحافظ![]()
اگه پچ ها رو میخواید به سایت راکاستار مراجعه کنید گذاشته تا 1.0.4.0 (البته من اطلاعاتم قدیمیه این بازی رو 1 سال پیش کردم نمیدونم پچ جدید تر اومده یا نه)
سلام دوستان من کد تقلب یا ترینر این بازی رو می خوام . اگه میشه سیو کامل بازی رو هم بزارید و بگید کجا کپی کنم .
در ضمن من سیستمم 4گیگ رم و گرافیک 9500 دارم روی سون بازی بهتر اجرا میشه یا XP
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)