مین بورد مخصوص دارن خیلی اطلاعاتی در مورد سرور ها ندارم اگر میخواهید بخرید و نیاز دارید شخص قابل اعتماد و خوبی رو میشناسم که هم مشاوره میده هم میتونید ازشون خرید کنید پیام خصوصی بدید معرفی میکنم بهتون
مین بورد مخصوص دارن خیلی اطلاعاتی در مورد سرور ها ندارم اگر میخواهید بخرید و نیاز دارید شخص قابل اعتماد و خوبی رو میشناسم که هم مشاوره میده هم میتونید ازشون خرید کنید پیام خصوصی بدید معرفی میکنم بهتون
دوستان کدوم قویتره و بهتر و اگه ممکنه قیمتهاشم لطف کنید چنده !
Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk
قیمت این مدل سی پی یو ها رو میخواستم:
Intel® Pentium® Processor G3250
Intel® Pentium® Processor G3460
Intel® Pentium® Processor G3450
کسی از دوستان قیمت مادربود GA-H81M-S2PH و GA-H81M-S2PT از گیگابایت رو داره ؟ (فکر کنم با گارنتی آواژنگ باید موجود باشه)
ضمنا آیا مدل های GA-H81M-S2PV و GA-H81M-S2VP هم موجود هست ؟ اگه آره قیمتشون رو ممنون میشم لطف کنید
و در آخر اینکه بهترین رم با ظرفیت 4 گیگ و فرکانس 1600 تو محدوده قیمتی 120 چیه ؟
حالا اگه یکی اینجا پیداشد بگه این دوتا مورد کدومش قویتره ما بخریم !!!! 1 هفته ای هس که میام و سر میزنم اما کسی نیس جواب بده !!!
سلام ! من جواب دادم صفحات قبل ! بین دو تا مادربرد میخوای انتخاب کنی دیگه ؟! 100 درصد اولی از همه نظر !حالا اگه یکی اینجا پیداشد بگه این دوتا مورد کدومش قویتره ما بخریم !!!! 1 هفته ای هس که میام و سر میزنم اما کسی نیس جواب بده !!!
خدا خیرت بده . اره بین اون عکس اولی و این دوتا پستم کمی بالاتره
ینی p930 دیگه اره ؟؟؟
قیمت این دوتارو هم میشه لطف کنی ؟؟؟ دست دومش چنده ؟
اینم عکس سومیامیرجان
Last edited by paket; 03-03-2015 at 07:48.
بین P31-ES3G و 8I865GME گفتم من ! P31-ES3G بهتره !خدا خیرت بده . اره بین اون عکس اولی و این دوتا پستم کمی بالاتره
ینی p930 دیگه اره ؟؟؟
قیمت این دوتارو هم میشه لطف کنی ؟؟؟ دست دومش چنده ؟
اینم عکس سومیامیرجان
حدود قیمتاشم میدونی ؟ میخام بفروشمش اون دوتای دیگه رو اگه میدونی زحمتشو بکش ارزون ندم یه موقه مرسی
بچه ها قربون دستتون کسی قیمت این رم رو داره ؟؟
ram 8gig باس 1600 Geil سری enhance corsa gaming
همچنین کسی میدونه کیفیتشون چطوره ؟؟؟
لطفا زود جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)