این مواردی که گفتین چی هست؟؟ این رو هم باید در نظر داشت که سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره کمتر هجوم حملات و ویروس های جدید قرار می گیره.درسته؟؟
این مواردی که گفتین چی هست؟؟ این رو هم باید در نظر داشت که سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره کمتر هجوم حملات و ویروس های جدید قرار می گیره.درسته؟؟
امکانات وابسطه به شبکه نورتون ، فرضا یک فلش وصل میکنید برنامه نصب کنید چک میشه برنامه شما برا چه شرکتی هست ، چند نفر ازش استفاده میکنند ، مورد اعتماد هست یا نه با توجه به اطلاعات بهتون هشدار لازم رو میده . ممکنه برنامه X رو بخواید نصب کنید ظاهرا همه چیز مرتبه منتهی با Norton insight میشه تشخیص داد برنامه اصل هست یا Fake یا موارد بسیار مفید دیگه مثل Reputation scan و ...این مواردی که گفتین چی هست؟؟ این رو هم باید در نظر داشت که سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره کمتر هجوم حملات و ویروس های جدید قرار می گیره.درسته؟؟
بچه ها یه تریال ریست برای NAV می خواستم... اینقد سریال کپی پیست کردم خسته شدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by achaemenian; 21-08-2012 at 03:17.
چرا از تریال ریست استفاده نمیکنی؟
اموزش استفاده:
من اولین باریه که ازین انتی ویروس استفاده میکنم. با این روش اشنا نبودم. ممنون
دوستان من دوتا اپدیت افلاین از نورتون دارم
یکی مال یک ماه پیشه
اون یکی مال 15 روز پیش
الان اگه بخوام نورتون صفر کیلومترو آپدیت آفلاین کنم، هر دوتا رو بریزم یا جدیدترینه کافیه؟
قبلا یکی از دوستان کد فعال سازی محصولات نورتونو میذاشت
کسی کد نورتون سکیوریتی 2012 رو نداره لطف کنه بذاره؟
اگر براتون امکانش هست به وسیله LiveUpdate اون رو بروزرسانی کنید.اگر نمیتونید اخرین فایل افلاین اپدیتی رو که دارین و جدیدترینه استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)