ممنونم از جوابت
دادا شما که 6170 داری راضی ازش؟ داغ کردن اضافی؟ سروصدا؟ صفحه کلید؟ کلاً حال میکنی؟
ممنونم از جوابت
دادا شما که 6170 داری راضی ازش؟ داغ کردن اضافی؟ سروصدا؟ صفحه کلید؟ کلاً حال میکنی؟
ببخشید کامیار جان
یه سوال دیگه, 6170 شما پورت e-sata هم داره؟
راضیم
سروصدا نداره مگه موقع بازی که فن روشن میشه
در حالت عادی بدنه خنک هست اما موقع بازی گرم میشه که اونم با این سی پی یو و گرافیک غیر عادی نیست
من کلا از اچ پی خوشم میاد برای همین راضیم
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
نه نداره
الان دیگه e-sata نمیزارن معمولا
2 تا یو اس بی 3 داره که کاره اونو انجام میده
آخه میدونی چیه؟ من یه هارد اینترنال sata دارم که میخام به لپ تاپ وصل کنمش. برای همین esata لازم دارم
تبدیل SATA به USB فک کنم باشه
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
اونایی که 6170 یا کلا dv6 دارن جواب بدن : آیا کیبردشون طرفای f2 و f3 یکم شله ؟ و واسه حروف فارسی کیبرد چیکار کردن???
Last edited by hea886; 03-12-2011 at 12:33.
نه شل نیست
حروف فارسیو حفظم اما عربی ها هم تا حد زیادی مثل غارسی هست و کمک میکنه
بچه ها درایور های hp 6180 رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟
دیگه کلافه شدم....تو سایت hp هم واسه مدل us درایور داده...درحالیکه مال من se و سفارش امارات هست !!
کسی لینکی چیزی نداره ؟؟
درود
امروز من هم یک دستگاه لپ تاپ مدل 6190 خریداری کرده ام
چند پرسشی داشتم که خواهشمند است یاران مرا یاری بفرمایند
1-این لپ تاپ, دی وی دی درایورهای سخت افزاری ندارد؟به من که ندادند
2-ویندوز را هم اکنون میتوانم فرمت کنم و از نو یک ویندوز تازه نصب کنم؟
3-کل هارد این مدل یک ترابایت است میخواستم این هارد را به چهار بخش 200 گیگ تبدیل کنم چه باید بکنم؟
سپاس از مهر ورزی شما یاران ارجمند
![]()
های هیتار
نه نداره . تو درایو C یک فولدر هست به اسم SWSetup هست که درایور ها اونجا هست . خواستی رایت کن
آره میتونی اما ویندوزی که داری 64 بیت اورجینال هست و خیلی خوبه . ازش ریکاوری بگیر که هروقت خراب شد بتونی برگردونی به حالت الان
با استفاده از Partition Magic یا با خود ویندوز پارتیشن بندی کن
بای هیتلر![]()
سلام دوستان....
من میخام مدل hp dv6 6190ee رو تهیه کنم...
دوستان لطفا راهنمایی کنید که قیمت این مدل الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟(تهران)
در پناه حق تعالی باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)