تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 630 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون دوست مهربون!!!!
    این فکرا از وقتی به ذهن من اومد که دیدم سال 86 تو عربی اول کاری یهو یه متن دادن!!!
    بر خلاف همیشه که ترجمست!!!!
    کلا سال 86 افتضاح ترین کنکوری بود که اجرا شد.به خاطر تفکرات عالمانه ی بعضی ها (اگه یادتون باشه)اون سال ساعت ها رو نکشیدن جلو و کنکور بر عکس سالهای قبل ساعت 7 برگزار شد و ما که واسه 8 تمرین کرده بودیم خیلی بد شد.از هر درس یه سوال آخر این بود که حدس می زنین چند درصد جواب داده باشین؟ بادر نظر گرفتن این که هر سوال درست مثلا ریاضی چقدر آدم رو جلو میندازه خودت قضاوت کن که چقدر طراح آدم بی خودی بوده که این کار رو کرده.پس زیاد روی سال 86 حساب نکن.و سوالهای فیزیک هم که همشون حالت تئوری داشتن نه حلی.امیدوارم از شانس من امسال مثل 86 نشه.

واسه دو ستایی که می گن بدون ماشین حساب نمی تونن حساب کنن یه توصیه دارم.اگه قرار باشه جواب سخت باشه یا مثلا تقسیم اعشاری یا از این چیزا باشه اولا می گن که همه بیارن.ضمنا قبل ورود به جلسه همه رو بازدید بدنی می کنن!!!پس امکان نداره بذارن.اگه سر جلسه بگیرن هم تقلب محسوب می شه.واسه ی محاسبات چند مرحله ای اگه عدد کسری اومد بهتره که تقسیم نکنین اگه ساده شدنیه تا جایی که ساده می شه ساده کنین.ممکنه در مرحله ی بعدی عددی باشه که کسر رو تبدیل به عدد صحیح میکنه.یا توی ضرب اعداد بزرگ اگه صفر زیاد داشت می تونین صفرهاش رو به صورت ضربدر توان 10 در بیارین تا جا نندازین.و می تونین ضرب نکنین تا در مراحل بعدی شاید با یه عددی ساده بشن و تبدیل به عددهای کوچکتر بشن.این یکی از تکنیک های کنکوره.توی 99%جواب می ده.

2. 2 کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا "منتقل میکند" دو کلمس ؟ مگه یک فعل مرکب نیست ؟

4. این کاربر از only4you_mehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من واقعا کم مونده با حرف های شما 2 تا شاخ روی یرم به وجود بیاد
    خیلی عجیب غریبه کلا

از ما گفتن بود
    به هر حال شما دیگه تو سنی هستید که بتونید خودتون تصمیم بگیرید
    نه کلا حرفای من تو این چند روز بیشتر واسه مزاح بود اخه احساساتی شده بودم
    خوب بریم بگریدم و کمی استراحت و نگاهی به تست ها تا امدگی داشته باشیم برای کنکور

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی اگه امسال کنکور نده واسش سال بعد مشکل پیش نمیاد؟ یعنی از کنکور سال بعد محروم نمیشه؟

پ.ن:sms درست شد

پروفشنال shahroozm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان کارن سراسری و آزاد رو چه تاریخی میدن؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کارن سراسری و آزاد رو چه تاریخی میدن؟
    سراسری 1 تیر......

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تراز اختصاصی :8200
    تراز عمومی :6991!!!!!!!!
    تراز کل :7886
    رتبه: 68
    دادا سعید اگه این تاپیک تا موقع اومدن نتایج موند حتماً کارنامه سراسریتو بزار ...خیلی دوس دارم ببینم!!!!!!!!!

فکر کنم این تاپیک امسال هم مثل پارسال چند تا رتبه ی خیلی خوب داره
    البته خیلی خوب میشه که همه این دوستانم کارنامه هاشونو بزارن!!!!

شیمی بعضی از محاسباتش مشکله اما میشه با تمرین و استفاده نکردن از ماشین حساب سرعت عملتو بالا ببری
    حالا مگه شیمی چندتا مسئله میاد که این همه دردسر بخواد داشته باشه!!!!!!خیلی باشه 10 تاس...
    Last edited by Rainy eye; 20-06-2009 at 12:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

کسی اگه امسال کنکور نده واسش سال بعد مشکل پیش نمیاد؟ یعنی از کنکور سال بعد محروم نمیشه؟

پ.ن:sms درست شد
    نه میتونه شرکت کنه

در یه صورت محروم میشی اونم که امسال شرکت کنی و انتخاب رشته کرده باشی و قبول بشی یعنی توی انتخابات یه جا آورده باشی

اونم یک سال محروم میشی و سال بعد نه بعدش میتونی امتحان بدی دوباره

11. 3 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

نه میتونه شرکت کنه

در یه صورت محروم میشی اونم که امسال شرکت کنی و انتخاب رشته کرده باشی و قبول بشی یعنی توی انتخابات یه جا آورده باشی

اونم یک سال محروم میشی و سال بعد نه بعدش میتونی امتحان بدی دوباره
    سلام دوست عزیز من امسال بخاطر یه سری مشکلات نتونستم درس بخونم ولی به خاطر فشارهای خانواده باید حتما برم سرجلسه کنکور ! حالا من تو تیر میتونم انتخاب رشته نکنم؟ یا باید حتما انتخاب رشته کنم؟ اگه انتخاب رشته نکنم واسه سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟ و سوال آخر مثلا من امسال چندتا رشته انتخاب کردم و یه رشته ای قبول شدم حالا اگه به اون رشته نرم سال بعد محروم میشم اصلا یه سوال کلی بعد از کنکور قراره چه بلاهایی سرمون بیاد؟ تا اونجایی که من میدونم بعد از اومدن کارنامه چندتا رشته انتخاب میکنیم( دقیقا چندتا؟؟) بعدش هم یه کارنامه میاد که میگه تو اون رشته ها قبول شدیم یاد نه حالا طبق گفته های شما اگه تو یه رشته انتخاب شده باشیم اگه نریم سال بعد محروم میشیم درسته؟ تشکر
    Last edited by rambo_1386; 20-06-2009 at 16:03.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام دوست عزیز من امسال بخاطر یه سری مشکلات نتونستم درس بخونم ولی به خاطر فشارهای خانواده باید حتما برم سرجلسه کنکور ! حالا من تو تیر میتونم انتخاب رشته نکنم؟ یا باید حتما انتخاب رشته کنم؟ اگه انتخاب رشته نکنم واسه سال بعد مشکلی پیش نمیاد؟ و سوال آخر مثلا من امسال چندتا رشته انتخاب کردم و یه رشته ای قبول شدم حالا اگه به اون رشته نرم سال بعد محروم میشم اصلا یه سوال کلی بعد از کنکور قراره چه بلاهایی سرمون بیاد؟ تا اونجایی که من میدونم بعد از اومدن کارنامه چندتا رشته انتخاب میکنیم( دقیقا چندتا؟؟) بعدش هم یه کارنامه میاد که میگه تو اون رشته ها قبول شدیم یاد نه حالا طبق گفته های شما اگه تو یه رشته انتخاب شده باشیم اگه نریم سال بعد محروم میشیم درسته؟ تشکر
    شما اگه کنکور بدی و بعد مجاز به انتخاب رشته بشی واست فرم انتخاب رشته میاد.
    برای ریاضی تا 100 رشته میتونی انتخاب کنی .
    حالا اگه اینو پر کنی و یه جا روزانه قبول بشی یا باید بری یا تا یک سال حق کنکور دادن نداری.

14. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •