میتونی با وی پی ان وارد بشی بعد دانلود رو پاس کنی . وی پی ان خود را خاموش کنی و دو باره رسیم این جوری سرعتتن گرفته نمیشه. من یک سایت وی پی ان مجانی هم برای ایپاد وایفون میزارم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی با وی پی ان وارد بشی بعد دانلود رو پاس کنی . وی پی ان خود را خاموش کنی و دو باره رسیم این جوری سرعتتن گرفته نمیشه. من یک سایت وی پی ان مجانی هم برای ایپاد وایفون میزارم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول برای ساخت اکانت روی یه app که free هستش کلیک کنید بعد اکانت بسازید موقع که اطلاعات کارت اعتباریتونو خواست گزینه none بزنید بعد بسازید
برای دانلود app هم باید V+P+N یا نرم افزاری داشته باشید که Ip ایرانو تغییر بده
سلام
دوستان میدونم اینجا مال ایپاده ولی جوابش سوالم یکیه
من الان روی یه ایپد یه سری اهنگ دارم باید چجوری بریزمش روی pc نمیخام هم با ایتیونز سینک کنم یا اگه محبورم بکنم هیچی از روی pc روی اون ریخته نشه
با برنامه limerea1n میخوام جلبریک کنم باید دستگاه خاموشباشه و بعد به کامپیتر وصل بشه تو مرحه اول؟ چونمن هر چی صبر میکنم که دستگاه و برنامه بره به حالت ریکاوری نمیره. هم با خاموش تست کردم هم روشن....![]()
سلام دوستان
من كمي مبتديم....يكي ميتونه فرق ipod4 و iphone4 چيه؟من iphone 4 رو ديدم واقعا بازي ها وگرافيك خوفي داشت ولي حيف كه گرونه(iphone4) من با خريد ipod4 همون بازي ها رو ميتون نصب كنم؟
درضمن اگه كسي لينكي از مشخصاتش و...داره بزاره؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
بله باید خاموش باشه کارایی که میگه رو بکنید اول باید دکمه home and power رو نگه دارید بعدم باید پاور رو ول کنید home رو نگه دارید خودش مینویسه براتون
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
شما چند صفحه به صورت رندم هم میخوندی جواب سوالتون رو میگرفتید
بله تمام بازی های ایفون رو ایپاد هم نصب میشه فرقشون هم تو دوربین و سیم کارت (که برا من مهم نیست همه کارای سیم کارتو با اینترنت هم میشه کرد) و gps هست
شرمنده اخه با ديال اپم دركم كنشما چند صفحه به صورت رندم هم میخوندی جواب سوالتون رو میگرفتید بله تمام بازی های ایفون رو ایپاد هم نصب میشه فرقشون هم تو دوربین و سیم کارت (که برا من مهم نیست همه کارای سیم کارتو با اینترنت هم میشه کرد) و gps هست......يكم در مورد داخل پرانتزت توضيح ميدي؟
اگه جايي بررسي تخصصي كاملش به صورت فارسي هست برام ميزاري؟........چرا اختلاف قيمت 8 و32 اينقدر زياده 100تومن...8گيگش به صرفه نيست...رم كه نميخوره؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
چند سوال
آیپاد تاچ 4 راحت جیلبریک میشه؟یعنی خودمون هم بدون مشکل میتونیم این کار رو بکنیم؟
برنامه ای هست که فیلم ها رو با فرمت های مختلف پخش کنه؟برای زیرنویس چطور؟
ممنون و معذرت بابت سوال تکراری
سلام باز هم سوال
مدیریت iPod به وسیله iTunes فقط به صورت آنلاینه ؟ یعنی به صورت آفلاین نمیشه فایلی عکسی آهنگی چیزی رو روی آی پاد Sync کرد ؟
میدونم دوربینش بیشتر نرم افزاریه ولی اگه یکی از دوستان شخصا عکسی چیزی از جایی گرفته برام بذاره میخوام ببینم دوربینش چه کاره ست
آقا من خاموش وصل میکنم ولی تا وصل میشه به usb خود دستگاه سریع روشن میشه و برنامه هم رو waiting for device میمونه و تکون نمیخوره. طریقهطبق آموزش میرم ولی نمیشه که نمیشه . دستگاه روشن میشه. اعصابمو خورد کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)