تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 587 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه ARMINYAZDANII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونی با وی پی ان وارد بشی بعد دانلود رو پاس کنی . وی پی ان خود را خاموش کنی و دو باره رسیم این جوری سرعتتن گرفته نمیشه. من یک سایت وی پی ان مجانی هم برای ایپاد وایفون میزارم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    اما اینو از کجا میشه دانلود کرد
    من از یه جا دانلود کردم اما فایل ipa نبود ...
    بعدشم من چه جوری میتونم از فروشگاه اپل نرم افزار بگیریم ( نرم افزار های رایگانشو مثه فیسبوک و ... )
    اکانت ساختم
    اما میگه اکانتتون واسه خرید نیسن و ازم اطلاعات کارت اعتباریمو میخواد
    حالا چه جوری باید از فروشگاه اپل نرم افزار بگیرم
    شما اول برای ساخت اکانت روی یه app که free هستش کلیک کنید بعد اکانت بسازید موقع که اطلاعات کارت اعتباریتونو خواست گزینه none بزنید بعد بسازید
    برای دانلود app هم باید V+P+N یا نرم افزاری داشته باشید که Ip ایرانو تغییر بده

3. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان میدونم اینجا مال ایپاده ولی جوابش سوالم یکیه
    من الان روی یه ایپد یه سری اهنگ دارم باید چجوری بریزمش روی pc نمیخام هم با ایتیونز سینک کنم یا اگه محبورم بکنم هیچی از روی pc روی اون ریخته نشه

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با برنامه limerea1n میخوام جلبریک کنم باید دستگاه خاموشباشه و بعد به کامپیتر وصل بشه تو مرحه اول؟ چونمن هر چی صبر میکنم که دستگاه و برنامه بره به حالت ریکاوری نمیره. هم با خاموش تست کردم هم روشن....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان
    من كمي مبتديم....يكي ميتونه فرق ipod4 و iphone4 چيه؟من iphone 4 رو ديدم واقعا بازي ها وگرافيك خوفي داشت ولي حيف كه گرونه(iphone4) من با خريد ipod4 همون بازي ها رو ميتون نصب كنم؟
    درضمن اگه كسي لينكي از مشخصاتش و...داره بزاره؟ممنون.
    دوستدار شما ياشار

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

با برنامه limerea1n میخوام جلبریک کنم باید دستگاه خاموشباشه و بعد به کامپیتر وصل بشه تو مرحه اول؟ چونمن هر چی صبر میکنم که دستگاه و برنامه بره به حالت ریکاوری نمیره. هم با خاموش تست کردم هم روشن....
    بله باید خاموش باشه کارایی که میگه رو بکنید اول باید دکمه home and power رو نگه دارید بعدم باید پاور رو ول کنید home رو نگه دارید خودش مینویسه براتون

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

سلام دوستان
    من كمي مبتديم....يكي ميتونه فرق ipod4 و iphone4 چيه؟من iphone 4 رو ديدم واقعا بازي ها وگرافيك خوفي داشت ولي حيف كه گرونه(iphone4) من با خريد ipod4 همون بازي ها رو ميتون نصب كنم؟
    درضمن اگه كسي لينكي از مشخصاتش و...داره بزاره؟ممنون.
    دوستدار شما ياشار
    شما چند صفحه به صورت رندم هم میخوندی جواب سوالتون رو میگرفتید
    بله تمام بازی های ایفون رو ایپاد هم نصب میشه فرقشون هم تو دوربین و سیم کارت (که برا من مهم نیست همه کارای سیم کارتو با اینترنت هم میشه کرد) و gps هست

8. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شما چند صفحه به صورت رندم هم میخوندی جواب سوالتون رو میگرفتید بله تمام بازی های ایفون رو ایپاد هم نصب میشه فرقشون هم تو دوربین و سیم کارت (که برا من مهم نیست همه کارای سیم کارتو با اینترنت هم میشه کرد) و gps هست
    شرمنده اخه با ديال اپم دركم كن......يكم در مورد داخل پرانتزت توضيح ميدي؟
    اگه جايي بررسي تخصصي كاملش به صورت فارسي هست برام ميزاري؟........چرا اختلاف قيمت 8 و32 اينقدر زياده 100تومن...8گيگش به صرفه نيست...رم كه نميخوره؟ممنون.
    دوستدار شما ياشار

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

چند سوال
    آیپاد تاچ 4 راحت جیلبریک میشه؟یعنی خودمون هم بدون مشکل میتونیم این کار رو بکنیم؟
    برنامه ای هست که فیلم ها رو با فرمت های مختلف پخش کنه؟برای زیرنویس چطور؟

ممنون و معذرت بابت سوال تکراری

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام باز هم سوال
    مدیریت iPod به وسیله iTunes فقط به صورت آنلاینه ؟ یعنی به صورت آفلاین نمیشه فایلی عکسی آهنگی چیزی رو روی آی پاد Sync کرد ؟
    میدونم دوربینش بیشتر نرم افزاریه ولی اگه یکی از دوستان شخصا عکسی چیزی از جایی گرفته برام بذاره میخوام ببینم دوربینش چه کاره ست

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله باید خاموش باشه کارایی که میگه رو بکنید اول باید دکمه home and power رو نگه دارید بعدم باید پاور رو ول کنید home رو نگه دارید خودش مینویسه براتون

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

شما چند صفحه به صورت رندم هم میخوندی جواب سوالتون رو میگرفتید
    بله تمام بازی های ایفون رو ایپاد هم نصب میشه فرقشون هم تو دوربین و سیم کارت (که برا من مهم نیست همه کارای سیم کارتو با اینترنت هم میشه کرد) و gps هست

آقا من خاموش وصل میکنم ولی تا وصل میشه به usb خود دستگاه سریع روشن میشه و برنامه هم رو waiting for device میمونه و تکون نمیخوره. طریقهطبق آموزش میرم ولی نمیشه که نمیشه . دستگاه روشن میشه. اعصابمو خورد کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •