کسی پچ جدید کونامیه 1.2 رو به صورت کرک شده داره؟؟؟اگه هست یه لینک بدید.
کسی پچ جدید کونامیه 1.2 رو به صورت کرک شده داره؟؟؟اگه هست یه لینک بدید.
بالایی ها تعداد گلهات رو بالا میبره ولی درست کار نمیکنه ولی پایینیه توی مسترلیگ که بازی میکنی و پول در میاری اون
پول رو زیاد میکنه
دوستان از Bal خسته شدم حالا میخوام این مستر لیگ رو بازی کنم ولی همون بازی اول ادم کسل میشه ارزش بازی کنم مستر لیگ رو این ترینر +4 هم که واسه مستر لیگ کار نمیکنه بازی رو می بنده کلا. خیلی ضد حال هست. توی مستر لیگ کاش اسکیپ مچ می ذاشت مگه میشه آدم بشینه دونه دونه بازی های شبیه هم رو بازی کنه آخه
من توی pes 06 توی متستر لیگ 18 فصل بازی کردم کامل![]()
اتفاقا مستر لیگ هم خیلی جذاب هست (البته نه به جذابی Bal)
خود من در Pes 2008 تا 9 فصل بازی کردم!
توصیه که باری جذابتر شدن مستر لیگ دارم اینه که تمام تیمهای قدرتمند را در گروه خودتون قرار بدید اینطوری تمام بازیها براتون جذاب میشه
سلام راستش تا دیروز میگفتم بچه ها شورش رو درآوردن هی میگن میپره بیرون نمیدونم فلان میشه بهمان میشه
ولی دیروز که از Bal اومدم جام باشگاهای اروپا رو بازی کنم همون بازی اول که میخواد بره تو میپره بیرون
وتازه فهمیدم بچه ها چی میکشیدن
حالا هم یه درخواست دارم بهترین کرکی که واسه این اشکال هست رو یه بار دیگه آپ کنید![]()
آخه توی فصل ترانسفر اصلا نمیشه بازیکن خوب جذب کرد. من با 2008 یه بار یه فصل رو رفتم ولی خیلی وقت گیر هست عوض اینکه اسکیپ مچ رو واسه بال بذاره باید واسه مستر لیگ میذاشت درست برعکس فیفا داره عمل میکنه پی ای اس من جای این دو شرکت بودم سعی نمیکردم برعکس کار اونیکی رو انجام بدم از چیزای خوب رقیب الگو برداری میکردم البته این اواخر هر دو از هم الگوبرداری هایی رو داشتن و همین مسئله باعث شده هر دوتا پیشرفت چشمگیر داشته باشن بخصوص این PES2009 که بدجوری منو معتاد خودش کرده اصلا فکرشم نمیکردم به pes معتاد بشم یه روزی
بعضی ها رو خودم درست میکنم و بعضی ها رو میگردم و پیدا میکنم
![]()
نه تو دفاع که نه ولی دکمه ی LB رو که میگیرم تا خودش بره بیشتر عقب بازی میکنه.
البته من که خودم میرم جلو چون تو عقب زیاد نمیشه مفید بود.![]()
پیشنهاد میکنم این پچ رو حتما دانلود کنید
خیلی کاملتر شده
Burgum Patch v0.40
File Size : 36,00 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Features:
- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits, stats are done!)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (player names only, in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- New adboard pack
- Sandbags removed
- Working with KONAMI 1.2 Patch
Installation:
- Backup your 'kitserver' and 'My Documents/KONAMI/.../save' folder
- Copy and install kitserver in your game folder
- Copy and overwrite save folder in 'My Documents/KONAMI/...' folder
این هم آپدیت رفع مشکل در لیگ اسپانیا (برای این ورژن)
Fix For Burgum Patch v0.40 - For Spain League
File Size : 456 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم یه منوی خیلی زیبا از نایک
Nike Menu PES2009
file size : 8.34 Mb
این هم ورژن جدید کیت سرور
Kit Server 8.1.2
- fixed crashes and other problems with 1.20
Last edited by beauty; 12-11-2008 at 22:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)