تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 1138 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حرفای علی آقا رو تائید میکنم
    اون قسمتها که شما گفتین یا روکش چرم دارن یا رنگی هستش که همراه با به صورت شیمیایی روی پلاستیک هستش
    البته شما میتونید بخشهای پلاستیکی رو هم با رنگ مخصوص به خودشون بدین رنگ کنن که باید بگردید و جایی رو پیدا کنید که این رنگ رو بزنن.
    مثلا یکی از دوستانم برد و بدنه لپتاپش رو داد رنگ کردن

2. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فكر ميكنم با اين شخص تماس بگيري بهتر بتوني اطلاعات لازم براي رنگ زدن قطعات پلاستيكي بدست بياري..البته من چند بار قطعات پلاستيكي تزئيني داخل بيوك و نوا رو رنگ زدم( اسپري..پيستوله) و مشكلي نداشتم..ولي فكر ميكنم بعضي قطعات كه بيشتر در معرض سايش و تماس دست و برخورد اشياء باشند اگر به صورت عادي رنگ بشه اون رنگ كم كم بصورت پوسته هايي از روي قطعه جدا بشه..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا این فروم یک دفعه خوابیده تازه داشتیم چیز جدید یاد می گرفتیم
    ممنون رفقا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا این فروم یک دفعه خوابیده تازه داشتیم چیز جدید یاد می گرفتیم
    ممنون رفقا
    سلام برادر
    نخوابیده داداش، اینجا خوبیش به اینه که اگه کسی حرفی نداشته باشه ، حرف نمیزنه
    مثل این سایت های بعضا مزخرف (همچون تی تی) نیست که برای بالا رفتن تعداد پست ها و شماره صفحه ها به رنگ زیرشلواری همدیگه هم گیر بدن. شما اگه سوالی داری بپرس بچه ها سر میزنن به اینجا، خیالت راحت

موفق باشید

7. 3 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد زنگ زدگی کف صندوق که اکثر ماشینهای قدیمی باهاش مواجه هستند
    به نظرتون برای جلوگیری از زنگ زدگی بیشتر و همچنین ایجاد پوسیدگی باید چیکار کرد؟

9. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

نخوابیده داداش، اینجا خوبیش به اینه که اگه کسی حرفی نداشته باشه ، حرف نمیزنه
    مثل این سایت های بعضا مزخرف (همچون تی تی) نیست که برای بالا رفتن تعداد پست ها و شماره صفحه ها به رنگ زیرشلواری همدیگه هم گیر بدن. شما اگه سوالی داری بپرس بچه ها سر میزنن به اینجا، خیالت راحت
    درود

بر فرض هم که فروم تیونینگ تاک مزخرف باشه ... این پست شما بسیار توهین آمیز و خارج از دایره شعور کاربران این سایت هستش . لطفا بیشتر دقت کنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب حجازي.
    منم در مورد اين مشكل خيلي تلاش كردم تا به حداقل برسونمش..در واقع متوجه شدم از روز اول كه بدنه در كارخانه ساخته ميشه بايد براي اين كار يه پيش بيني اساسي بشه..بعضي شركتها انجام ميدن مثل عايق كاري بسيار دقيق كه البته معمولا به وزن ماشين خيلي اضافه ميكنه..اگر پوسيدگي رو دنبال كنيم بيشتر دليلش از قسمت زير و بيرون هست تا داخل...شايد بهترين كار همون قير پاشي باشه اما اگر بشه ورقهاي قير رو زير بدنه چسباند ( به صورتي كه فاصله بين اونها نباشه) اونوقت شايد در صد زيادي اين احتمال پوسيدگي كمتر بشه و هميشه هم بايد اونو چك كرد تا اگه محلي از اون زنگ زدگي پيدا كرده سريع درستش كرد..استفاده از رنگهاي بسيار غليظ و صنعتي(مثل رنگهاي دريايي و مخصوص كشتي كه بريا آب شور دريا كارايي خوبي دارند) يه راه ديگه است..شايد هزينه بالايي داشته باشه( من اطلاع دقيقي ندارم) اما براي يه ماشين كلاسيك به نظر من ارزش داره..
    از داخل هم باز رنگ زدن و عايق كاري تا آب داخل محل مورد نظر نشه و البته جريان هوا وجود داشته باشه تا اگر رطوبتي هست سريع خشك بشه

12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جناب حجازي.
    منم در مورد اين مشكل خيلي تلاش كردم تا به حداقل برسونمش..در واقع متوجه شدم از روز اول كه بدنه در كارخانه ساخته ميشه بايد براي اين كار يه پيش بيني اساسي بشه..بعضي شركتها انجام ميدن مثل عايق كاري بسيار دقيق كه البته معمولا به وزن ماشين خيلي اضافه ميكنه..اگر پوسيدگي رو دنبال كنيم بيشتر دليلش از قسمت زير و بيرون هست تا داخل...شايد بهترين كار همون قير پاشي باشه اما اگر بشه ورقهاي قير رو زير بدنه چسباند ( به صورتي كه فاصله بين اونها نباشه) اونوقت شايد در صد زيادي اين احتمال پوسيدگي كمتر بشه و هميشه هم بايد اونو چك كرد تا اگه محلي از اون زنگ زدگي پيدا كرده سريع درستش كرد..استفاده از رنگهاي بسيار غليظ و صنعتي(مثل رنگهاي دريايي و مخصوص كشتي كه بريا آب شور دريا كارايي خوبي دارند) يه راه ديگه است..شايد هزينه بالايي داشته باشه( من اطلاع دقيقي ندارم) اما براي يه ماشين كلاسيك به نظر من ارزش داره..
    از داخل هم باز رنگ زدن و عايق كاري تا آب داخل محل مورد نظر نشه و البته جريان هوا وجود داشته باشه تا اگر رطوبتي هست سريع خشك بشه
    نمیشه موم یا فوم پاشید؟
    تا جایی که میدونم وزن زیادی ندارن مخصوصا اینکه اگه قرار باشه برای جاهای حساس استفاده بشه فقط که توی ماشین های خصوصا کلاسیک معمولا این نقاط حساس مشخص هستن
    بعضی ها داخل گلگیر ها
    بعضی ها نقاط خاص درون صندوق و ....

14. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله ميشه اين كار رو كرد..خيلي كارهاي ديگه هم ميشه.مثلا گالوانيزه كردن بدنه كه واقعا خيلي عالي جواب ميده و حتي در كشورهايي كه زمستانهاي بسيار سرد و طولاني دارن و خيلي از نمك بريا خيابانها استفاده ميشه فوقالعاده جواب داده..اما هزينه خيلي زيادي هم داره و هر شركتي زير بار اين قضيه نميره..در مورد فوم من زياد اطلاعات ندارم..چه جور فومي؟ اسم تجاري يا صنعتي اون چيه؟ توي ايران هم استفاده شده؟ هزينه اون چقدر در مياد و كجا انجام ميدن؟
    يه راه ساده تر هم هست..البته نه اينكه جواب نهايي باشه..
    زير شويي ماشين رو مدام انجام بديم.بخصوص در زمستانها كه گل زيادي زير ماشين جمع ميشه و رطوبت رو در خودش نگه ميداره..اينجوري بازهم درصد زيادي به سالم ماندن بدنه كمك كرديم.

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام
    من چند ماه پیش در مورد یک عایق که در ایران یک شرکت وارد ایران کرده بود این عایق مثل رنگ پاشیده می شود بی رنگ است با تکنو لوژی نانو کار می کند یک میلیمتر از این عایق تا 150 سال عایق می کند از 200- تا 380 درجه دما و برای زنگ زده گی در پالایشگاه ها وصنایع دریایی استفاده میکنند من فکر می کنم اگر پیدا کنیم این عایق را و استفاده کبیم خیلی عالی می شود و زشت بودن و وزن فیر را ندارد و در چهره جسمی که عایق می شود هیچ تغییری ایجاد نمی کند چون بی رنگ است

18. 4 کاربر از ali.azarbad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •