خب خودتون میتونید سایتش رو برای یوزرها فیلتر کنید.
با برنامه های مختلف....
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب خودتون میتونید سایتش رو برای یوزرها فیلتر کنید.
با برنامه های مختلف....
![]()
به به سلام توحید خان.خیلی وقته نبودی.
در مورد ۲۵۶ همارا هم خودتون میدونین که همه چیز دست شرکت ها نیست وگرنه همین ۱۲۸ رو هم میشه با نصف قیمتی که الان میدن بفروشن.
ببخشید منظورت از ما چیه؟
یعنی تو ماکس نت کار میکنی؟
این قیمتها هم بالاخره هر شرکتی در چند سرویس باید بهتر باشه
در غیر اینصورت کسی نمیخره که ....
برای کاربران خانگی همون 128 نامحدود بهترین گزینه هست
البته 128 الی 512 نیز عالیه ولی چون محدودیت داره کار کمی مشکل میشه
سلام امشب به طور اتفاقی سرعت دانلود با idm را بررسی کردم اینم وضعش :
ساعت 4:31
تقریبا بعد ساعت 2 نصب شب سرعت مرور صفحات به حدی افت کرده که بیشتر از یک یا دو کیلوبایت دریافت نمیشه و سرعت دانلود بدون دانلود منیجر در حدود 5 تا 6 بود و با منیجر هم که میبیند . هر چند ثانیه ای بالای 13 میره و دوباره همین اوضاع . در واقع همین همارا سرویس نامحدود 128 خانگی خودش را شبا با نصف سرعت به مردم تقدیم میکنه . به نظر شما مشکل از چیه ؟ مشکل از سرویس منه و یا شرکت !!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگر این طوری سرویس بده (که میده) معلومه که قیمتاش کمتر درمیاد !!
در ضمن دوستان دلیل منظقی بدین که آدم قبول کنه !!
من همارا توربو خریدم چند روزه
از سبح تا شب با 100 تا 110 داونلود میکنه چون محدوده بدرد نمیخوره
ولی شب وقتی از دو میگذره سرعت میاد پایین و نهایتش با 30 داونلود میکنه
البته 4-5 تا فایل بذاری جبران میکنه و همرو با 30 داونلود میکنه ولی فایل تکی با idm رو از 30 بیشتر داونلود نمیکنه
این مشکل واسه همه هست یا باز مربوط میشه به شانس بده من
فکر کنم برا همه هست چون مال من صبا نت هست و 2-3 ماه می شه شبا اینطوری می شه !!!!!!!!!!!!
ایشون مدیر شرکت لایزر هستن.
شما روزا که مشکل ندارین؟
در ضمن بعضی کارهای مخفی ویندوز و بعضی برنامه ها مثلا آپدیت به طور اتوماتیک تو شب انجام میشه.این موضوع رو هم بررسی کنین و از حالت اتوماتیک درش بیارین.
من که هر شب برنامه ریزی میکنم با سرعت ۱۶ چقدر میتونه مثلا تا ساعت ۸ دانلود کنه به همون اندازه فایل برای دانلود میزارم.صبح هم میبینم همون مقدار دانلود کرده.(حالا چند میگ اینور اونور).البته ۲ روزه که فایل نزاشتم.شاید فقط امشب افت سرعت داشت.
اینم بگم که شما دارین از سرویس فری مدیا فایر استفاده میکنین و نباید انتظار داشته باشین که بهتون سرعت فول بده.(رپید شیر هم همین طوره).
این معمولا به خاطر اینه که تو اروپا و آمریکا از ساعت ۲ تا ۸ به وقت ایران ساعات اوج مصرف اونا هست و برای اینکه بتونن به همه سرویس بدن معمولا سرعت کاربرا رو کم میکنن.همونطور که خودتون گفتین میشه اینو با گذاشتن چند فایل همزمان از چند تا آپلود سنتر متفاوت حل کرد.
فکر نکنم به اروپا و امریکا ربطی داشته باشه چون اگه رو اون حساب باشه چه وقتی اوج مصرف در ژاپن و هند کی بالا میره ؟
این مشکل کلا باید از ایران باشه چون فقط ساعت 2-8 رایگان هست و سیاستی اتخاذ شده تا همه مجبور باشن اون موقع داونلود کنند
نه اروپا و امریکا مشکلات خودمون بر گردن مردم امریکا نیاندازیم
البته من خواستم اول ببینم همه این مشلو دارند یا فقط من شامل این موضوع میشم
موقع دانلود سرور خیلی مهمه
شما یه بار هم از یه جای دیگه دانلود کنید
من شبا که میذارم دانلود با 128 که دارم سرعت اکثرا بالای 12 هست
تقریبا میشه گفت همیشه 16 میده
این متغییر بودن سرعت هم اکثرا بستگی به سرور داره که از کجا دانلود کنی .
این اواخر (از انتخابات تا اواخر سال) کلا اینترنت مشکل داشت
خودتون هم میدونید به خاطر مسائل سیاســی
زیاد به isp ها فهش ندید
وقتی 4shared+tinypic+google.com+ . میلیونها سایت دیگه فیلــــتر میشند چه انتظاری دارین ؟
مطمئن باشید سرعت نت را هم میارن پائین
با این حال این اواخر مشکلی نداشتم و سرعت دانلودم و باز کردن صفحات در سال جدید بدون ایراد بوده
خوبه مدیر شرکت میاد اینجا
من گفتم نه روز نه شب مشکلی ندارم
البته بعد از عید اینطوریه
قبل از عید قطعی ها اکثرا سراسری بود .
در مورد اپدتهای ویندوز یه چیزی لازمه بگم
اپدیتهای ویندو و برنامه ها زمانی انجام میشند که نت بیکار باشه
یعنی وقتی شما دانلود میکنین اپدیتی اجام نمیگیره
و یا با حداقل ترین سرعت اپدیت میشه
سلام دوستان سال جدید مبارک باشد به همه
دوستان در مورد سرویس شبانه رایگان که تمام شرکتها ایجاد کردن حالا با زمان کاری نداریم باید اطلاع داشته باشید که من هم این مشکل را داشتم و از دوستان سوال کردم آنها نیز به بنده نمودار مصرف شبانه را نشان دادن بیشتر مردم شب ها بدلیل رایگان بودن اقدام به دانلود فایلهای خود می کنند خوب شما اینطوری حساب کنید که از یک لوله دو اینچ صبح بدلیل انداختن ترافیک هیچ کس آب برنمی دارد حالا شب همه دارن آب بر میدارند خوب باید هم سرعت پایین باشد این مشکل در تمام شرکتها هست و مربوط به شرکت خاصی نیست حالا امکان دارد دریکی کم باشد در یکی یکمقدار زیاد ولی در تمام شرکتها وجود دارد
موفق و پاینده باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)