کیلومتر بی ام و ۳۱۸ای ۲۰۰۵ کنتور روغن چطور صفر میشه؟
کیلومتر بی ام و ۳۱۸ای ۲۰۰۵ کنتور روغن چطور صفر میشه؟
یک جایی نشتی داره
واشر سر سیلند معمولا مثل مسیر رفت و برگشت هست که آب و روغن با هم تبادل مکان دارند و آب حالت کف آلود و چرب میشه
مورد شما یکجایی از کنار جنت ها نشتی جزیی داره
فعلا جنت ها به دقت بررسی بشه
در آخر احتمال واتر پمپ هم هست
---------
یکی از دوستان ریو مدل 85 با 220 هزار کیلومتر کارکرد داره که موتورش هنوز باز نشده
حدود کیلومتر 200 هزار آب کم می کرد البته خیلی کم مثلا هفته ای یک لیتر که بعد از بررسی به این نتیجه رسیدم که از واترپمپ یکجایی نشتی داره
بعد از باز کردن واتر پمپ علائمی از نشتی وجود نداشت اصلا ولی بعد از تعویض مشکل کاملا حل شد
وقتی مقدار نشتی خیلی کم باشه و این لیک در محل بسیار گرم موتور باشه قبل از اینکه آب علائمی به جا بذاره بخار میشه
البته ایراد واترپمپ در کیلومتر بالای 100 هزار معمولا خودش را نشون میده ولی از پراید و مونتاژ کار داخلی هر چیزی امکان پذیره(ما می توانیم)
شما هم برای شروع کار از موارد بدون هزینه مثل چک کردن تمام جنت ها و لوله ها شروع کنید
برای موتورEf7کدام نوع شمع مناسبه پایه بلند یا پایه کوتاه و چه مارکی بهتره که شتاب ماشین را زیاد وبه موتور آسیب نزنه ونظرتون در مورد شمع اتولایت چییه قیمتش هم 150هزار تومنه؟
جنت منظور چیه؟؟؟؟
در ضمن واتر پمپ رو تازه عوض کردم
یه سالی میشه
سلام
دیگِ زودپزهای غیر استاندارد که منفجر میشد یادتون هست ؟
همون زودپزها اگر درست ازش استفاده میشد منفجر نمیشد .
مردم میذاشتنش روی اجاق و شعله رو تا آخر زیاد میکردند . حتی بعد از اینکه صدای صوتش بلند میشد باز هم شعله رو کم نمیکردند .
زودپز هم طوری طراحی نشده بود که بتونه اون همه فشار رو تحمل کنه و منفجر میشد درحالیکه زودپزهای درجه یک خارجی حتی اگر هم همیشه شعله ی زیرش زیاد باشه باز هم آخ نمیگه چون قوی تر از حد لازم ساخته شده تا اگر هم غلط ازش استفاده بشه منفجر نشه .
زودپز باید همینکه صداش دراومد شعله ی زیرش کم بشه تا فشار و حرارت ثابت بمونه و بالاتر نره .
حالا حکایت فرمان هیدرولیک پراید هم همینه .
اگر وقتی ماشین وایساده به هیچ وجه فرمان رو نگردونین مشکلی پیش نمیاد .
مشکل وقتی به وجود میاد که ماشین روی سنگ و آسفالت و سیمان وایساده و لاستیکها محکم به زمین چسبیده و راحت نمیچرخه و شما فرمان رو بگردونین .
اینجاست که اون جاهائی که 4 تا پیچ به بدنه وصل شده نمیتونه فشار زیادِ هیدرولیک رو تحمل کنه و مهره هائی که به بدنه جوش داده شده کم کم میشکنه و کنده میشه .
توی تلوزیون نشون داد که اون 4 تا مهره رو فقط با دو خال جوش !!!! در بالا و پائین جوش داده اند به بدنه که اصلاً نمیتونه فشار هیدرولیک در حالتِ ایستاده رو تحمل کنه و کمی حرکت میکنه توی جاش ( حرکتِ فنر مانند یا اِلاستیکی )
به مرور زمان این حرکتِ نامحسوس باعث شکستن خال جوش و کنده شدنِ مهره میشه .
از طرف دیگه خودِ بدنه هم ورقش نازک هست و تحمل فشار رو نداره و اگر مهره هم خوب جوش داده بشه , بدنه از همونجا میبُره به مرور زمان
راهِ حل چیه ؟
1- اول چک کنین که مطمئن بشین هیدرولیک لق نشده تا حالا . اگر لق شده باید علت برطرف بشه
2- هرگز درجا فرمان رو نگردونین . ماشین باید اول کمی راه بیافته بعدش فرمان بگرده . اینجوری چسبندگیِ تایرها به زمین خیلی کم میشه و با فشار کم فرمان راحت میگرده ( حتی اگر هیدرولیک نباشه ) و به هیدرولیک و پیچها و بدنه و جلوبندی فشار نمیاد . لاستیکها هم خیلی کمتر سابیده میشه .
3- اگر مجبور شدین هیدرولیک رو باز کنین , حتماً دور تا دور مهره ها رو جوش بدین تا مکحمتر بشه .
4- اگر بتونین مهره ها رو بردارین و یک تکه ورقه 4 میلیمتری جوش بدین به بدنه و مهره ها رو روی اون جوش بدین و ضد رنگ بزنین و رنگشون کنید , این کار قدرت تحمل بدنه و مهره ها رو چند برابر میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-01-2014 at 16:37.
سلام
اگر کسی از دوستان تو کار لوازم یدکی پژو هست لطف کنند پیام خصوصی بفرستند , چند سوال در موردِ لوازم یدکی دارم
با تشکر
سلام. 2 تا سوال:
1 - ماشینم پراید انژکتور 84 هست . جدیدا در واقع با اغاز فصل سرما صبح ها که میخام ماشین رو روشن کنم بد روشن میشه یعنی بد به این معنی ک باید استارت را 10 ثانیه و بعضی وقتا تا 15 ثانیه نگه دارم و هی گاز بدم تا روشن بشه و وقتی هم روشن شود یک دقیقه ای یکم گاز را نگه دارم بعد بزارم سلو کار کنه همون اول گاز را ول کنم خاموش میشه . قبلا و سالهای قبل اینجور نبود .
به نظرتون دلیلش چیه سردی هوا یا اینکه مشکلی داره . در طول روز راحت و با تک استارت روشن میشه . ضمنا شمع های ماشین هم نو هستن
2. به گفته دوست عزیزمون در بالا واقعا ریختن یه روغن دیگه رو روغن دیگه ضرر داره ؟ مثلا من ماشینم یکم روغن کم کرده برم نیم یا ربع لیتر روغن بریزم سرش از همون مارک روغن داخل موتور نباشه ضرر داره ؟
سلام
اگه رادیاتور و مسیرش هیچ جایی نشتی نداشته باشه ، و اینکه سطح اب رادیاتور داخل منبع انبساط پایین بیاد ، مشکل از واشر سرسیلندره.
البته پراید به راحتی واشر نمیسوزونه.
مشکل اول رو نمی دونم.
میتونه از سنسور دمای اب ، مپ سنسور ، سنسور اکسیژن یا استپر موتور باشه.
ترجیحا سعی کنید از همون مارک روغن اضافه کنید. در غیر این صورت روغن با همون درجه ویکسوزیته و درجه کیفی اضافه کنید. ( معمولا برا پراید 20w50 با سطح کیفی sj یا sg استفاده میشه )
البته جایی نشنیدم که اضافه کردن روغن با مارک دیگه باعث صدمه به موتور بشه ولی بهتر اینکار انجام نشه و اینکار توصیه نشده.
سلام
شمع پایه کوتاه میخوره. بوش یا نور با کد fr8de یا fr7de ( شمع 8 برای دوگانه سوز بهتره )
البته بعضی ها هم ایکیوم rfn58lzk استفاده کردن و راضی بودن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)