خیلی ممنون از شما
ولی مشکل اینجاس که وقتی هواپیما رو میچرخونم اون بال هاش حرکت میکنه بدلیل سرعت نسبتا زیاد باید صبر کنم تا ترمز ها یه کم کار کنن و سرعت کم بشه برای همین میگم ممکنه کنار باند فرود بیام
خیلی ممنون از شما
ولی مشکل اینجاس که وقتی هواپیما رو میچرخونم اون بال هاش حرکت میکنه بدلیل سرعت نسبتا زیاد باید صبر کنم تا ترمز ها یه کم کار کنن و سرعت کم بشه برای همین میگم ممکنه کنار باند فرود بیام
سلام
اون دوست عزيزي كه شيراز هست طبقه دوم پاساژ برق fsx معمولي را دارد و روبروش هم يك مغازه آرشيو هست كه fsx دلوكس و acclerator را دارد البته رايت ميزند
در مورد 767 كاپيتان و كلا هر هواپيماي ديگري كه ميخواهيد دانلود كنيد اول تو سايت بريد اونجا تو قسمت نظرات هر محصول مينويسد كه آيا كرك سالم هست يا نه thepiratebay.org
هواپیما رو چطوری میچرخونید و کدوم بال هاش حرکت میکنه!؟
1- مگه برای دور زدن هنگام تاکسی کردن از rudder استفاده نمی کنید ؟؟!!!؟
2-برای تاکسی کردن مگه چقدر سرعت اعمال می کنید که نیاز به ترمز کردن دارید؟
من آخر منظور از رادر رو نفهمیدم
ببینید من کامل میگم شما بگید چی کنم
من موقع فرود عادت دارم اتو پایلوت و... رو بیخیال میشم و قطع میکنم و خودم دستی با دسته عزیزم لندینگ میکنم
دلیلشو نمیدونم ولی معمولا کنار باند میشینه یعنی تو باقالی هااااا
خوب من هم موقعی که اتوماتیک تر مز میکنه و ریورس هم میشه خودم سعی میکنم با همون دسته عزیزم بکشمش به سمت باند
وقتی که سرعت یهکم زیاد باشه موقع پیچین بال های اصلی(همونایی که اون چهار تا موتور 747 بش چسبیده)میکشه به زمین
موقع تاکسی هم سرعتم زیاد نمیشه ولی سر پیچ باید ترمز کنم یه کم و بعد ادامه بدم
رادار و... هم نمیدونم چیه
اگه میشه یه کم ساده بگید چیه
باتشکر
Flight School صفحه 5 - توضیح در عکس دوممن آخر منظور از رادر رو نفهمیدم
Flight School صفحه 7 - بخش Taxi - توضیح در مورد تاکسی با رادر
Flight School صفحه 16 - استفاده از رادرها در دور زدن
رادر بخشی روی دم عمودی پشت هواپیما هستش که به چپ و راست میره و توی هوا در دور زدن کمک میکنه. در روی زمین هم همزمان با تکان خوردن رادر، چرخ جلوی هواپیما هم میپیچه و میتونید باهاش دور بزنید.
در 747 زیر 15 نات همراه با چرخهای جلوی، چرخهای جانبی هم موقع پیچیدن کمی میپیچد و به دور زدن کمک میکند.
این عادت شما یه چیز عرف و قانون هستش. تمام خلبانان این کار رو میکنند.من موقع فرود عادت دارم اتو پایلوت و... رو بیخیال میشم و قطع میکنم و خودم دستی با دسته عزیزم لندینگ میکنم
سه تا راه حل داره:دلیلشو نمیدونم ولی معمولا کنار باند میشینه یعنی تو باقالی هااااا
1- تمرین
2- تمرین
3- تمرین
خب دوست عزیز فاجعه بوجود میاری روی باند.خوب من هم موقعی که اتوماتیک تر مز میکنه و ریورس هم میشه خودم سعی میکنم با همون دسته عزیزم بکشمش به سمت باند
وقتی که سرعت یهکم زیاد باشه موقع پیچین بال های اصلی(همونایی که اون چهار تا موتور 747 بش چسبیده)میکشه به زمین
با رادرها چپ و راست برو روی باند.
سرعت زیر 15 نات و با کلیدهای - و * از ترمزهای جانبی برای پیچیدن استفاده کنید. همچنین رادر کمک میکنه راحت تاکسی کنید.موقع تاکسی هم سرعتم زیاد نمیشه ولی سر پیچ باید ترمز کنم یه کم و بعد ادامه بدم
ای بابا من میگم بل نیستم با رادر کار کنم
اصلا شما خودت راحت بگو رادر چه جوری کار میکنه؟
من میدونم چیه و کجاس و.... مشکلم اینه که نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم کدوم دکمه کیبورد رو بزنم
من با دسته کلید های جهتی رو حرکت میدم همه جا هم همینطوریه چیز دیگه ای اگه هست بگو منم استفاده کنم
______
در مور تمرین که اصلا حرفش رو نزن
الان 5-6بار رفتم
نزدیک آخرای کار سیو کرم که اذیت نشم
هر بار یا استال میشه
یا یهو سرعت میره بالا و هواپیما عمودی میشه
یا هر اتفاق دیگه ای
عجب گیری کردم ها
یه کمکی بدید
من مایا رو تو یه هفته یاد گرفتم مایا به اون عظمت جلومن کم آورده اونوقت این .........
دیوانم کرده
دوست عزیزم...
روی زمین نباید اونطور گردش کنی که وقتی در آسمان هستی دور می زنی.....در آسمان هواپیما با یوک ( فرمان ) خودش دور می زنه که به وسیله Ailerons ها هست ( شهپر ها ) که در انتهای هر بال قرار داره...
اما در روی زمین و در هنگام تاکسی کردن حتما به وسیله اون پدال ها باید گردش کنی که رادرها رو حرکت می دن...
منظور از اصلاحات برای قبل از فرود هست و بعد از تاچ داون در صورت انحراف باید از رادرها استفاده کنی.
به عکس زیر توجه کن :
![]()
ای بابا
من باید چند بار بگم؟
والا اینا رو میدونم و توی اون کتابه خوندم اون کتابه رو پرینت گرفتم گذاشتم این کنار دستم
من یه سوال میپرسم دقیق بگید حاشیه و... هم نداریم پس دقت کنید دیگه بابا
من میدونم رادر و رادار و شهپر و بال و دم و... چیه (تئوریشو میدونم)
من الان میگم جلوی من یه دستس و یه کیبورد همین
حالا من میخوام با رادر ها بچر خم چه دکمه ای رو بزنم؟
همین از این ساده تر که دیگه نمیشه
دوستان یه کمکی بدن
من نمیدونم با چه استیکی کار میکنید اما با کیبرد میتونید بعد از خاموش کردن NomLuck از enter و 0 که روی NumLock هست برای حرکت دادن رادر استفاده کنید و برای راحتی کار با رادر از 5 میتونید به عنوان صاف کردن یا یا به حالت اولیه برگردوندن رادر استفاده بکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)