سلام
در مورد ویدیو کلیپ گوشی من مشکل داره اونم اینه که من با برنامه های متفاوت کلیپهارو به فرمت mp4 تبدیل میکنم ولی لین گوشی ما از بین ده تا کلیپ که فرمت همه اونها mp4 هست فقط چهارتایی رو پخش میکنه و باقی رو میگه نو فرمت ساپورتت جریان چیه
سلام
در مورد ویدیو کلیپ گوشی من مشکل داره اونم اینه که من با برنامه های متفاوت کلیپهارو به فرمت mp4 تبدیل میکنم ولی لین گوشی ما از بین ده تا کلیپ که فرمت همه اونها mp4 هست فقط چهارتایی رو پخش میکنه و باقی رو میگه نو فرمت ساپورتت جریان چیه
احتمالا فرمتش Set نیست یا بیت ریتشون خیلی بالاست ...
تا اون جایی که من میدونم 2تا هندز فری توی جعبش همت که یکی ساده هست و یکی ریموت داره.
حالا مال شما چجوریه نمیدونم دیگه.
هدفون 82 فابریک من این شکلی بود که الان واسه 78 خریدم که با هدفون های واکمن خدایی میکنه...!: دی
![]()
مال منم همینجوره . هدفونش خیلی ساده است و فقط صدا رو کم و زیاد میکنه .ولی کیفیتش محشره .![]()
کیفیت 82 یا واکمن؟
شاد باشی![]()
کیفیت هندزفری N82 کولاکه . اصلا کلا این گوشی چیزی کم نداره .
من ال سی دی ان 82 قبلیم خراب شد ، رفتم c902 گرفتم ، پیش خودم گفتم اینم دوربین 5 داره ، یه رم 4 هم انداختم روش . اما یه هفته نشد دادمش دوباره یه 82 گرفتم . 82 = زندگی . الانم وب گیت ریختم روش هم بلک لیست ساختم هم مکالماتو ضبط می کنه هم قفل داره .
دوربین و سرعتش که بماند .. تنها نقصش ال سی دیشه که هم روش خش میفته ( ضد خش نیست مثل c902 ) و هم یه کم ماته صفحه اش .
هکش کن...lcd میشه خدا....!!!
ولی من از هدفون 82 راضی نیستم..البته در مقابل 5310 اکسپرش موزیک...اصلا" اون یه تفکیک صدای فوق العاده داشت...! بیس و تریبل عالی میداد...ولی همون آهنگ تو 82 قاطی پاتی بود...
بازم میگم در برابر اون...وگرنه 82 خوبه...!
شاد باشید![]()
منم زیاد از هندزفریش راضی نیستم به نظرم بیسش خیلی کمه ( البته نسبت به این ژله ای ها ) ولی خروجی صداش خیلی خوبه و با یه هندزفری واکمن یا هدفون 8510 کولاک میشه....ولی هدفون خودش یه خوبی داره اینه که ریموت داره و با برنامه پاور ام پی تری کاملا مچه و میشه بدون اینکه با گوشی کاری داشته باشی اهنگ گوش کنی و اهنگ ها رو مرور کنی
وحالا یه بحثی ...واسه ان 82 هدفون دو تیکه هم پیدا میشه یعنی از قسمت ریموت به بعد فیش 3.5 بخوره...
این آخرش سوالی بود یا خبری؟
اگه سوالی بود آره میخوره..!
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)