جالبه این پکی که در اومده توی gamespot نیست!!!!!!!!!
جالبه این پکی که در اومده توی gamespot نیست!!!!!!!!!
برای یه Stuff واقعا فاصله زیادی هست.
انتظار داشتم استاف رو تو همین تابستون بدن EP بعدی رو پاییز اینجوری که دیگه EP بعدی میره برای کریسمس یا بعد از اون.![]()
خوب چیکار باید بکنم که دزد بشم؟
اخرین وبهترین چیزی که توسط سیمز ها اختراع میشه ماشین زمانه ؟ بعد اون هیچی نیست؟
مجسمه سازی چی فقط یاد میگیره میز صندلی درست کنه؟![]()
میزنی روی کامپیوتر jobs and proffisions یا find a job بعد crime رو انتخاب میکنیخوب چیکار باید بکنم که دزد بشم؟
بله هموناست قوی تر هم که میشه مجسمه درست میکنه بعضی اوقاتم یه چیزایی مثل الماس یا پول از لای اون سنگا در میاره!مجسمه سازی چی فقط یاد میگیره میز صندلی درست کنه؟![]()
یه مشکل دارم برای نصب Ambitions
اول نصب ازم سوال میشه که احتیاج دارم اپدیدت کنم سیمز 3 رو اگرم بگم باشه ادامه میده بگم نه میگه نصب کنسل !
بعد که میگم باشه میگه یکم صبر کنید ... بعد هم ارور میده !
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام من الان دوتا ماشین زمان ساختم ولی هر جا میرم نیست کجاست؟
ورژنتون چنده؟ (لانچر بازی قسمت پایین نوشته)
باید ورژن سیمز3 اصلی رو آپدیت کنید . 16 مگ فایل هست دانلود کنیدسرچ کنید تو همین تاپیک آموزشش هم هست.
پ.ن :
اون چند پست راهنما و دانلود آپدیت ها رو یکی از مدیرها یا همکارها بزاره تو پست اول خیلی خوب میشه. الان همه کسانی که اولین بار میخوان نصب کنن و ورژن نسخه اصلیشون پایینه این مشکل رو دارن.
یا باید توی inventory خودت باشه یا توی family inventoryسلام من الان دوتا ماشین زمان ساختم ولی هر جا میرم نیست کجاست؟
مرسی
تست می کنم و نتیجه رو اعلام می کنم .
اگه پیشنهادم من میدم به این تاپیک یک نظر سنجی بذارید که کدوم ورژن از بازی طرفدار داره
من سیمز دو رو کامل دارم سیمز سه رو هم خودش و 2 تا بسته الحاقیش رو دارم
موندم کدوم رو نصب کنم بازی کنم
فعلا تصمیم رو سیمز 3 هست و دارم می نصبم .
من برعکس خیلی ها مشکل لود سیمز 2 رو ندارم برای همین ازش خوشم میاد لود سیز برای من 15-30 ثانیه هست
امیدوارم سیمز 3 بتونه جلب کنه { چقده حرفیدم !!:d }
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)