سرور 7 جنوب غرب کسی نیست.......!
ببخش که فقط قسمتی از صحبت شما رو نقل میکنم
ساختن نیرو هیچ وقت بی هدف نبوده و نیست چه اول بازی چه وسط بازی چه اخرش مخصوصا 24 ساعته و زمانی میرسه که با gbgs هم شما دعا میکنی که کاش روز 25 ساعت بود
شما حتما این لینک رو دیدی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد بازیکنهای اکانت EndWar واقعا بچه های گلی هستن بی خود کسی رو نمیزنن اهل فارم ساختن به زور نیستن با اینکه رنک دو هستن توی 3 تا تاپ هم هستن اما اهل زرو گفتن نیستن
من سرور 7 جنوب غرب هستم ولی اشتباه کردم با گول اکانت زدم من توتن باز هستم و اصلا نمیتونم با گول بازی کنم ولی با یکی از همسایه ها رو کل کل افتادم برای همین حذف نکردم![]()
اسمه اکانتت چیه.......
اونی هم که باهاش کل کل داری جمعیتش چنتاس...(اسم بده فارم تهویل بگیر)
اگه میخای بازی کنی بگو تا با هم کار کنیم....
گول هم خوبه....
اگر میخاستم بازی کنم که فارم بود
هردومون تحت حمایتیم نامه زد گفتم یکم قلدری کرد منم دمت گرم بازی رو برام هیجان انگیز کردی
توی تاپ غارته تمام واحه های اطرافم خالیه منم فقط دارم غارت میکنم![]()
اسم اکانتت چیه...!
من حدود 200 تا گرزی دارم یه رفیق هم دارم همین حدودا نیرو داره اگه خاستی بگو تا حالشو بگیرم....
امروز هر چی زدم فقط منابع گیرم اومد ....!
هیشکی نیرو نداشت ....!اعصابم خورده![]()
به نظرتون وقتی لیدر میگه واسم منابع بفرستین که سفارت رو بالا ببرم , منابع بفرستم؟![]()
هیچ وقت لیدر خودش بازی بلد باشه سفارت اپ میکنه کاری نداره که
من به همین نام mtx891 تو هر دوتا سرور ورژن 4 اکانت دارم
یکی رو خیلی خوب شروع کردم اما وقت براش نداشتم اینیکی هم که گول من اصلا بلد نیستم باهاش بازی کنم![]()
سلام دوستان.
نقشه بازي درست شدولي همچنان فونت بازي مشكل داره
!!!
راستي براي ساخت دهكده 2 چه چيزهايي لازمه و كي وقت ساخت دهكده 2 ميشه؟؟! (الان جمعيتم 200نفره
!)
هميشه موفق و پيروز باشيد.
آره اگر اتحادت قویه ،باید قبول کنی لیدر یه اتحاد هرچیزی میگه باید قبول کنی
به نفعه خودته
به 3 تا مهاجر و قصر یا اقامتگاه سطح 10 نیاز داری(حتما هم به فکر نیروی دفاعی خوب برای دفاع از دهت باش)
وقتش هم بستگی به خودت بازیت ،و غارتت و نیروت و البته پاپت بستگی داره
کاملا !!!
فقط به امتیاز فرهنگی هم نیاز داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)