تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 506 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان همه چیو گفتن
    فقط این نکته رو بگم که همیشه سعی کنید حواستون باشه
    که اگه یه موقع خواستید بزنید یهو رو ترمز از عقب نزنن بهتون
    چون امکان داره ماشین عقبی ABS نداشته باشه و ...
    دقیقا این اتفاق برای من افتاد.سورنم ABS داشت یه جا تو چمران یه موتوریه خیلی بد ویراژ میداد یکهو تعادلش جلوی ماشین جلویی من به هم خورد. اون زد رو ترمز. منم زدم رو ترمز. ماشین وایساد. ماشین عقبیم پارس بود که ABS نداشت. ترمز کرد اما محکم کوبید پشت ماشین من. بنده خدا تا وسط کاپوتش جمع شد. اما سمند من فقط سپرش آسیب دید. تازه دیاقای سپر هم سالم بودن.

2. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عملکرد ABS تو خودرو های ایرانی باعث این تق تق و زدن های پدال ترمز میشه. در اصل اگه تو ترمز شدید یا ترمز روی محیط لغزنده پدال نزنه مشکل داره
    .ممنون از راهنماییتون. ی مشکل دیگه هم داشتم.. . بار اول ماشینمو واسه تعویض روغن بردم حدود یکساعت طول کشید که تونست با پمپ فقط 2 لیتر روغن ازش بکشه بردم نمایندگی گفت احتمالا تو کارخانه روغن کم ریختن.با 3.5 لیتر روغن که توش ریختن مشکل نداشتم .چند وقت پیش دوباره بردم تعویض اینبارم 2 لیتر بیشتر نداشت .. {جالبه که نمایشگر روغنش هیچوقت اختلالیو نشون نداد }.3.5 روغن ریخت توش چون تو مسافرتم فرصت نشد ببرم نمایندگی.الان چند روزه متوجه شدم نشانگر روغن موقع استارت زدن رو ماکزیموم رو نشون میده . میله نشانگر روغنشم جدیدا یخورده بالای ماکزیموم رفته .. با توجه به اینکه روغنی ازش نمیچکه و سینی کف ماشینم روغنی نیست و منم چیزی بهش اضافه نکردم مشکل از چیه ؟؟ چنین چیزی ممکنه که روغن اتومات کمو زیاد {؟} شه ؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان همه چیو گفتن
    فقط این نکته رو بگم که همیشه سعی کنید حواستون باشه
    که اگه یه موقع خواستید بزنید یهو رو ترمز از عقب نزنن بهتون
    چون امکان داره ماشین عقبی ABS نداشته باشه و ...
    یه نکته ای رو هم من اضفه کنم
    هنگامی که به آسفالت موج دار رسیدین (اغلب وروردی شهر ها آسفالتاشون خرابه) به هیچ عنوان ترمز مکحم نزنید تا abs فعال نشه چون اگر روی آسفالت موج دار ABS فعال بشه مسافت توقف خیلی زیاد می شه(کلا ماشین برا خودش می ره)
    هنگامی که abs فعال شد باید فشار بر روی پدال ترمز رو بیشتر کرد (چون در بین ضربه ه زدن ها نیروی بیشتری رو منتقل می کن هو ماشین سریع تر می ایسته )
    البته نوع یونیت abs خیلی مهمه
    مثلا سری اول abs های 405 وسمند مدل ماندو 25 بود که باید دعا می کردی فعال نشه چون وقتی فعال بشه ماشین مسافت زیاد تری رو طی می کنه تا وایسه
    سری بعدش شد ماندو 65 که روی پرایدم از همین مدله وقتی فعال بشه بازم اون طوری که باید بین ضربه ها نیروی لازم برای توقف رو اعمال نمی کنه باید پدال رو زیاد فشار داد
    سه چهار مدل دیگه هم زدن که اماشون یادم نیست
    مدل بوش ورژن 8 هم که توی تندر هست بسیار عالی عمل می کنه

کلا باید قلق abs ماشینتون دستتون بیاد !!!!!!!!!

5. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان واسه ماشینم یه لاستیک ایرانی یا خارجی ارزون و خوب می خوام . چی رو پیشنهاد میکنید ؟
    فک کنم تو ایرانیا کویر خوبه نه ؟
    راستی وقتی استارت می زنم اکثرا ماشین خاموش میشه و بعد چند بار استارت زدن روشن میشه.به نظرتون مشکل از کجاست ؟

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

.ممنون از راهنماییتون. ی مشکل دیگه هم داشتم.. . بار اول ماشینمو واسه تعویض روغن بردم حدود یکساعت طول کشید که تونست با پمپ فقط 2 لیتر روغن ازش بکشه بردم نمایندگی گفت احتمالا تو کارخانه روغن کم ریختن.با 3.5 لیتر روغن که توش ریختن مشکل نداشتم .چند وقت پیش دوباره بردم تعویض اینبارم 2 لیتر بیشتر نداشت .. {جالبه که نمایشگر روغنش هیچوقت اختلالیو نشون نداد }.3.5 روغن ریخت توش چون تو مسافرتم فرصت نشد ببرم نمایندگی.الان چند روزه متوجه شدم نشانگر روغن موقع استارت زدن رو ماکزیموم رو نشون میده . میله نشانگر روغنشم جدیدا یخورده بالای ماکزیموم رفته .. با توجه به اینکه روغنی ازش نمیچکه و سینی کف ماشینم روغنی نیست و منم چیزی بهش اضافه نکردم مشکل از چیه ؟؟ چنین چیزی ممکنه که روغن اتومات کمو زیاد {؟} شه ؟؟؟؟؟
    عجب داستانی شده این روغن موتوره
    شما بعضی اوقات از طریق میلهه رروغنو چک کن ببین اوضاش چطوره
    خو داداش 3.5 لیتر زیاده
    تیپ چنده ماشینتون؟
    اگه اشتباه نکنم با تعویض فیلتر روغن و اگه با ساکشن خالی شده باشه باید 3.2 لیتر روغن بریزید
    Last edited by pouria_br; 20-10-2012 at 12:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان واسه ماشینم یه لاستیک ایرانی یا خارجی ارزون و خوب می خوام . چی رو پیشنهاد میکنید ؟
    راستی وقتی استارت می زنم اکثرا ماشین خاموش میشه و بعد چند بار استارت زدن روشن میشه.به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    شمع ها اوضاشون چطوره ؟
    فیلتر بنزین کی عوض شده؟
    برق ماشین مشکلی نداره ؟ باطریش سرحاله؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجب داستانی شده این روغن موتوره
    شما بعضی اوقات از طریق میلهه رروغنو چک کن ببین اوضاش چطوره
    خو داداش 3.5 لیتر زیاده
    تیپ چنده ماشینتون؟
    اگه اشتباه نکنم با تعویض فیلتر روغن و اگه با ساکشن خالی شده باشه باید 3.2 لیتر روغن بریزید
    ماشینم v8 sd .دقیق نمیدونم 3.5 یا3.2 تعویضیه روغن ریخته .فقط گفته ببر نمایندگی ببین ایرادش چیه تا اون موقع هم هر چند وقت چک کن اگه کم کرد روغن اضافه کن .نمیدونم فعلا که روغن اضافه آوردم... این حالت واسه ماشین ضرر داره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ماشینم v8 sd .دقیق نمیدونم 3.5 یا3.2 تعویضیه روغن ریخته .فقط گفته ببر نمایندگی ببین ایرادش چیه تا اون موقع هم هر چند وقت چک کن اگه کم کرد روغن اضافه کن .نمیدونم فعلا که روغن اضافه آوردم... این حالت واسه ماشین ضرر داره ؟
    اگه به صورت مدااوم هی بخواد روغن کم کنه و هی شما بخواید اضافه کنید خو دیگه موتور ماشین فاتحه اش خوندس
    ,ویا اینکه موتور نباید روغن زیاد بیاره باید ازش کم کرد
    کلا زیاد شدن روغن و یا کم ّ شدنش باعث آسیب دیدگی موتور ماشین میشه...
    شما چه روغنی استفاده میکنید؟
    من یه بار توتال 7000 قوطی فلزی امارتی و و یک بار هم قوطی پلاستیکی توتال 7000 ریختم
    در هر دو حالتش روغن کم میکرد
    از اون به بعد مارک روغن رو عوض کردم دیگه روغن کم نکرد...
    مااشین منم تیپ 5 هستش که مثه موتور ماشین شماست TU5
    Last edited by pouria_br; 20-10-2012 at 15:40.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد لاستیک توی تاپیک جامعمطرح کنی بهتره
    ولی روی پرایدم کویر هست که الان بعد از 26هزار تا و17 ماه کار کردن ازش داره تیکه تیکه کنده می شه!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شمع ها اوضاشون چطوره ؟
    فیلتر بنزین کی عوض شده؟
    برق ماشین مشکلی نداره ؟ باطریش سرحاله؟
    راستش جواب هیچ کدوم رو نمی دونم و میدونم همه فابریکی هستن(47000 تا کار کرده)
    به نظرت با تعویض شمع یا فیلتر بنزین مشکلش حل میشه ؟

ضمنا تسمه تایمشو عوض کنم که یه وقت به مشکل بر نخورم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •