من سیمز رو تازه نصب کردم
بدون هیچ بچی
و فقط sims 2 هست
میشه یه save ازش بزارید؟
من سیمز رو تازه نصب کردم
بدون هیچ بچی
و فقط sims 2 هست
میشه یه save ازش بزارید؟
سيو؟
سيو رو بايد كسي بزاره كه بدون پكيج هاش بازي ميكنه ، فكر نكنم اينجا كسي باشه كه بدون پكيج بازي كنه![]()
سلام من 1 اشکال دارم تو بازی بعضی وقتها تو وانت سیمز 1 عکس قبر هست شانس دومه چیهاین شکل یعنی چه؟
اگه روی عکسش وایسی روش نوشته که چی کار باید بکنی.
فکر این شکل مال اینه که سیمزت دوست داره از مرگ نجات پیدا کنه.
اگه اینه راههای زیادی واسش وجون داره. اولا که باید حتما روی این آرزو رو قفل بذاری تا از بین نره. برای قفل گذاشتن، روش کلیک راست کن. بعدم یه کاری کن که سیمزت بمیره. مثلا آتیشش بزن یا هر کار دیگه. بعد که ازرائیل اومد با یه سیمز دیگه چند بار ازش بخواه که دوستتو نبره.
اگه درست انجام بدی این آرزو برآورده میشه.
اشتباه نكن دوست من!اين علامت يعني سيمت دوست داره جون كسي رو نجات بده .
خير! اين علامت نشانه ي اينه كه دوست داره خودش توسط كسي از مرگ نجات پيدا كنه![]()
من وقتی تو سیمز دانشگاه بازی می کنم بعد از یک مدت دانشگاه رفتن زمانی که دیگه داره دانشگاهش تموم می شه یک دفعه سنش تغییر می کنه مدل موهاش و یک تاکسی میاد دنبالش و اون میره نمی دونم کجا ولی هر جا دنبالش می گردم نیست کمکم کنین مرسی
درسه سیمزت تموم شده . حالا سیمزت به Neighborhoods هستش . از این به بعد دیگه بازی سیمز معمولی میشه یعنی مسله همون سیمزی که میشناسیم .
ولی من متمائنم!
برای سیمم چنین اتفاقی افتاده.
خیلی خب!
بزار دوستمون roxana72 خودش هر 2 کار رو ازمایش کنه
ولی من متمئنم......................................![]()
تصور کنید که شخصیت شما در حال تعمیر یک وسیله برقی میباشد که ناگهان دچار برق گرفتگی میشود . برای خود من این اتفاق برای دو شخصیت متفاوت بوجود آمد ( یکی در حال تعمیر ضبط صوت و دیگری در حال تعمیر دستگاه ظرف شویی ) .
اولی که داشت ضبط را تعمیر میکرد دچار برق گرفتگی شد و تمام نوارهای وضعیتش قرمز شد ( Fun,Hunger,Bladder,... ) و قیافه اش آشفته شد. (موهای سیخ) و حتما باید حمام میرفت تا از آن قیافه در می آمد و خوشبختانه چیزیش نشد.
ولی دومی بعد از برق گرفتگی جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیار باقی رفت.
تفاوت این دو شخصیت در این بود که شخصیت اولی مرگ از بیخ گوشش گذشت و از مرگ نجات پیدا کرد - ( Be Save From Death ) ولی دومی گرفتار این بدشانسی شد و مرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)