تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 1126 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با نرم فازاری ریکاوری تست کردین؟؟؟
    نه عزیز
    یک نرم افزار لطف کن معرفی کن من دانلود کنم بعد تست کنم باهاش

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نه عزیز
    یک نرم افزار لطف کن معرفی کن من دانلود کنم بعد تست کنم باهاش
    Easeus Data Recovery Wizard
    Recover My Files
    O&O MediaRecovery
    iCare Data Recovery

هر کدام از این نرم افزارها در بازیابی فرمت خاصی از فیلم تبهر دارن. توصیه میکنم هر کدوم رو بطور جداگانه تست کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با نرم افزار Easeus Data Recovery Wizard پارتیشن رو ریکاوری کردم بعد از حدود 12 ساعت هیچ اتفاقی نیوفتاد
    اگه هارد رو فرمت کنم امکانش هست فیلما رو برگردونم؟ چقدر زمان میبره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با نرم افزار Easeus Data Recovery Wizard پارتیشن رو ریکاوری کردم بعد از حدود 12 ساعت هیچ اتفاقی نیوفتاد

پس به احتمال زیاد ناگزیر به فرمت هستین.
    هارد رو یک بار فرمت سریع کنید.
    با نرم مبادرت به بازیابی کنید. پارتیشن رو بازیابی نکنید! ابتدا فایلها رو بازیابی کنید.
    به احتمال زیاد،بالای 80درصد از اطلاعات رو بشه برگردوند.فقط برای اسکن به یک نرم افزار بازیابی بسنده نکنیدو
    از سایر نرم افزارهای معرفی شده هم استفاده کنید.
    بعد از هر بار ریکاوری تا انتهای کار و بازیابی کامل فایل، به هیچ وجه اطلاعات جدیدی روی هارد کپی نکنید. حتی1
    مگابایت!

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با دروددد

کمکککککککککککککککککک

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده و داده های درون هارد رو نمی تونم بخونم

(یک سری از دوستان گفتن ریکلاوری کن که این جواب نمی دهههههه)

یکی از دوستان راهنمایی کرد که:

عزیز مگه شما هارد رو پاک کردی که دنبال ریکاوری می گرید آخه؟
    ببین اون سخت افزار یک کلید هم هست که اطلاعات رو کدگذاری شده روی هارد نوشته و نتیجتا چون سیستم نمی تونه Table ها رو تشخیص بده شما نمی تونی اطلاعاتت رو برگردونی بدون اون سخت افزار!
    در این عکس می بینید که ورودی یو اس بی از روی بورد کنده شده:

من چکار باید بکنم؟؟؟؟؟ اگر بخوام لحیم کنم که نمی شه اینها خیلی به هم نزدیک هستند. باید چکاتر کنممممممممممممم
    Last edited by pashangparsi6; 03-03-2012 at 13:39.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

پس به احتمال زیاد ناگزیر به فرمت هستین.
    هارد رو یک بار فرمت سریع کنید.
    با نرم مبادرت به بازیابی کنید. پارتیشن رو بازیابی نکنید! ابتدا فایلها رو بازیابی کنید.
    به احتمال زیاد،بالای 80درصد از اطلاعات رو بشه برگردوند.فقط برای اسکن به یک نرم افزار بازیابی بسنده نکنیدو
    از سایر نرم افزارهای معرفی شده هم استفاده کنید.
    بعد از هر بار ریکاوری تا انتهای کار و بازیابی کامل فایل، به هیچ وجه اطلاعات جدیدی روی هارد کپی نکنید. حتی1
    مگابایت!
    ذکر یک نکته رو لازم میبینم:
    بعد از اطمینان کامل از عدم بازیابی مبادرت به بازیابی کنید.
    چون با یک بار بازیابی پارتیشن و صرف به کار بستن یک نرم افزار نمیشه به بازنگشتن اطلاعات امیدوار شد.
    با سایر نرم افزاها هم هارد رو پالایش کنید. تا قبل از این کار فرمتی انجام ندین. چون هنوز اطلاعات وارد لایه های
    زیرین نشدن و میشه با کمی ممارست همه اونها رو سالم بازیابی کرد.
    فرمت راه آخر هست نه اول.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با دروددد

کمکککککککککککککککککک

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده و داده های درون هارد رو نمی تونم بخونم

(یک سری از دوستان گفتن ریکلاوری کن که این جواب نمی دهههههه)

یکی از دوستان راهنمایی کرد که:

در این عکس می بینید که ورودی یو اس بی از روی بورد کنده شده:

من چکار باید بکنم؟؟؟؟؟ اگر بخوام لحیم کنم که نمی شه اینها خیلی به هم نزدیک هستند. باید چکاتر کنممممممممممممم
    دوست من سلام
    اول لازم میدانم این نکته را ذکر کنم که در حفظ و حراست از آن مبدل ساتا به USB کمال دقت را بکنید و حتی اگر برای تعمیر به جایی مطمین می سپارید یک علامت واضح بر آن درج نمایید چون اطلاعات شما فعلا" به جان آن بستگی دارد.

دوست من در آن برد تبدیل اطلاعات کد و دیکد میشوند پس اگر هارد را مسقتیم به کامپیوتر متصل کنید چیزی رویت نخواهد شد و با هیچ ابزاری هم قادر به بازیابی نیستید مگر متدی خاص.

برد تبدیل شما قابل ترمیم است و به سادگی آن سوکت شکسته درست می شود فقط توصیه این است که از بکاربردن هویه القایی و المنتی جدا" خود داری نمایید. با سیستم های هوای گرم کار راحت تر و تمیز تر و مهم تر از همه بدون خسارت به قطعات الکترونیکی که نسبت به جریانات الکتریکی حساس هستند انجام می شود.

موفق باشید

8. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست من سلام
    اول لازم میدانم این نکته را ذکر کنم که در حفظ و حراست از آن مبدل ساتا به USB کمال دقت را بکنید و حتی اگر برای تعمیر به جایی مطمین می سپارید یک علامت واضح بر آن درج نمایید چون اطلاعات شما فعلا" به جان آن بستگی دارد.

دوست من در آن برد تبدیل اطلاعات کد و دیکد میشوند پس اگر هارد را مسقتیم به کامپیوتر متصل کنید چیزی رویت نخواهد شد و با هیچ ابزاری هم قادر به بازیابی نیستید مگر متدی خاص.

برد تبدیل شما قابل ترمیم است و به سادگی آن سوکت شکسته درست می شود فقط توصیه این است که از بکاربردن هویه القایی و المنتی جدا" خود داری نمایید. با سیستم های هوای گرم کار راحت تر و تمیز تر و مهم تر از همه بدون خسارت به قطعات الکترونیکی که نسبت به جریانات الکتریکی حساس هستند انجام می شود.

موفق باشید

شما از همون اول باید هارد رو به یک تعمیرکار میداد براتون یک ربع هم نمیشد پایه های جدا شده رو به راحتی لحیم میداد
    هرچند اگه آشنایی با هویه و این مسائل دارید خودتون هم میتونید انجام بدید وگرنه به همون دلیل نزدیکی مدارها خودتون انجام ندید
    ولی بازم پیشنهاد میشه به یک تعمیرکار سخت افزار یا حتی الامکان لوازم برقی ببرید که اونها هم میتونن کار شما رو راه بندازن

سخن شما درسته و من اشتباه کردم که اونو پیش تعمیر کار نبردم. ولی الان راستشو بخواید از یه چیزی می ترسم. زمانی که داشتم دست کاری می کردم پایه ها رو کمت ار یک ثانیه یهو یه دود از بورد بلند شد. می ترسم سوخته باشه. البته من این کارو می کنم و می برم و می دم تعمیرکارها درستش کنند و پایه رو بچسبونن ولی اگر بورد درست نشد چی؟

آخه یکی از دوستان تاکید داره که هارد اکسترنالش رو به گونه های مختلف یعنی با بورد و یا بدون بورد و کابل ساتا استفاده می کنه بدون هیچ مشکلی!

اگر این بورد سوخته باشه چی؟ چنین بوردی پیدا می شه که بخرم یا اینکه با نرم افزارهای ریکاوری می شه داده ها رو برگردوند؟ اگر نشه داده ها رو برگردوند آیا با فرمت کردن هارد می شه ازش استفاده کرد؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

در راستای چندین ریپورتی که از این تاپیک داده شده بود، ببینید دوستان پستی که حاوی مطلب اشتباه باشه خلاف قوانین نیست و حذف نمیشه و با کاربری که صحبتش غلط هست از طرف مدیریت برخورد نمیشه، هر کسی ممکنه حرفش درست یا نادرست باشه. اینجا حرف اشتباه رو فیلتر نمی کنیم تفاوت در نظرها (یکی درست و یکی غلط) جزو خواص انجمن هست.

اگه پاسخی که برای سوالی ارسال شده اشتباه باشه میشه اون پست رو Reply کرد و گفت بنا به دلایل X و Y و Z این حرف اشتباهه.

ممنون.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی مشکل من نمیبینه تو صفحه قبل هست یا زیاد فنی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •