دوباره اون قسمت رو نگاه كردم هاچيبي و ايچيبي بين بيجوها ( مجمع 1+8) نبودند . ناروتو بيجوهايي رو ملاقات كرد كه ميله چاكرا رو از بدنشون بيرون كشيده بود .
دوباره اون قسمت رو نگاه كردم هاچيبي و ايچيبي بين بيجوها ( مجمع 1+8) نبودند . ناروتو بيجوهايي رو ملاقات كرد كه ميله چاكرا رو از بدنشون بيرون كشيده بود .
محتوای مخفی: ريكيدو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناروتو قسمت 670: پله پله تا ملاقات ریکودو
چاکرا از بین نمیرود بلکه از فردی به فرد دیگر منتقل میشود
چه وضعشه؟ همون ناروتو ریکودو میشد بهتر بود تا اینی که الان شد
ولی دقت کردید یه چیزی رو؟ عصای ریکودو نصفش عصای مادارا بود نصفش عصای اوبیتو یعنی نقصی تو عصای مادارا نبود چون اگر قرار بود نقصی باشه باید عصای اوبیتو خیلی داغون تر میبود. یه چیز دیگه هم اون علامت های ماه و خورشید بود که تو عصاها هم مشخصه و اوچیها ماه هست و سنجو شبیه به خورشید که باز تو نماد خاندانشون هم مشخصه
تو اون سران 8+1 هم آره هاچیبی نبود ولی اگر قرار بر چاکرا گرفتن باشه قبلا از 8دم چاکراشو حتما گرفته
نه . اگه دقت بكني عصاي ريكودو دو سرش شكل داره ( يه سر نيم دايره و يه سر دايره كامل با 6 حلقه ) ولي عصاي ابيتو و مادارا هر كدوم يه سر عصاشون يكي از شكل ها رو داشت يعني هركدوم نصف عصا رو داشتن و عصاشون كامل نبود مال مادارا ( نيم دايره ) ماله ابيتو (دايره با 6 تا حلقه) سر ديگه عصاي مادارا و ابيتو چيزي نداشت . نميدونم ميشه اينجوري گفت كه هم ابيتو و هم مادارا نصف قدرت ريكودو رو بدست آوردن ( چون عصاشون نصفه بود )
يه چيز ديگه صفحه آخر مانگا نشون ميده يه موجودي تقريبا شبيه كيوبي داره با سوسانو ميجنگه و اون گوي هاي سياه هم به عنوان سلاح تو دستاشه پس ديگه تقريبا معلوم شد ناروتو چجوري ميجنگه![]()
Last edited by black beetle; 27-03-2014 at 15:58.
منم همون رو گفتم دیگه
والا سر این قضیه ی تکنیک ها قبلا بحث بود که با فلش بک های جنگ دره نهایی معلوم شد تکنیک نهایی هاشیراما که با سوسانوی نهایی مادارا روبرو شده اون ادمک هزار دست که شبیه به سوسانوی چوبی بود هستش و دیگه بعید میدونستم تکنیک بعدی هم وجود داشته باشه یعنی همیشه یه تعادلی بین سنجو اوچیها و بطور مثال بین ناروتو ساسکه بوده مثلا ناورتو کیوبی رو ازاد کرد ساسکه سوسانو کشید بعد کیوبی مود ناروتو تکمیل شد سوسانوی ساسکه سرپا شد بعدش هم که منتظر بودیم جفتشون ریکودو بشن ولی ظاهرا ناروتو قراره یک تکنیک دیگه بگیره
ولی یجورایی درست نیست ناروتو هم سوسانو بدست بیاره چون سنجو قدرت جسمی داره (یانگ) و اوچیها قدرت روحی (یینگ) و سوسانو چیه؟ چاکرایی که توسط المنت یینگ حالت انسان به خودش گرفته و وجود فیزیکی پیدا کرده و هیچ قومی این قدرت رو نداره چون المنت یینگ رو نداره ولی دیگه ناروتو سوسانو بکشه و ریکودو هم بشه فکر کنم دیگه خود ریکودو بیاد جلوش لنگ بندازه![]()
آقا من يه سوال فني دارمادوتنسه مگه افراد مرده رو زنده نميكنه اون هم به وسيله بدن يه نفر بدبخت زنده ؟ حالا كسي كه مرده وقتي زنده شد همون جور زنده ميشه كه مرده بوده . مثلا بانو چيهو وقتي ادو شد تو جنگ ، با همون سن و سالي ادو شد كه مرده بود يهو بانو چيهوي 25 ساله نشد . يا كساي ديگه ... پس چرا ؟ چرااااااااااااااااااااااا ؟ چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟ مادارا كه وقتي به ديار باقي شتافت پير بود . چرا وقتي به وسيله كابوتو ادو شد جوون بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دقيقا مثل زماني كه با هاشي جنگيده بود . اون موقع كه نمرده بود . چرا؟ چراااااااااااااااااااااا؟ چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا؟ جيگر درونم عصباني شده از دست كيشي
![]()
Last edited by black beetle; 28-03-2014 at 10:38.
فكر نكنم ناروتو بتونه سوسانو فعال كنه چون به قول خودت سوسانو قدرت چشمي ميخواد . اون موجود يه جورايي شبيه كيوبي بود . اگه كيشي كيشيه ناروتو از ريكودو هم جلو ميزنهالبته خب حقم داره شخصيت اول داستانه ، اصلا اسمه داستان ناروتوئه
![]()
Last edited by black beetle; 28-03-2014 at 12:01.
ادوتنسه افراد رو در اوج برمیگردونه و قدرت این تکنیک به همینه
نگفتم که ناروتو سوسانو بکشه منظورم همون چیزی بود که با سوسانو مو نمیزد و جد بزرگ هاشیراما توش بود و قدرت چشمی و المنت و هیچی هم نمیخواستوقتی همچین چیزی داشته باشی دیگه سوسانو کیلو چند!
آقا سوال من رو جواب ندادين . ناروتو سري سوم داره يا نه ؟من چند تا كليپ ديدم Naruto Hakitori و Naruto Akkipuden كدوم به كدومه ؟ دوست دارم ادامه داشته باشه
![]()
سری اول که Naruto بود سری دوم که الان در حال پخش هست naruto shippuuden هست و طبق شنیده ها ناروتو ادامه نداره و کمتر از یک سال تا پایانش مونده اصلا مگه چیزی هم میمونه که بخواد ادامه پیدا کنه؟ یه سیر داستانی داره که تموم میشه و نویسنده ش هم خیلی راحت میره یه مانگا دیگه رو شروع میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)