تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 404 از 1174 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض تاریخچه توپ طلایی اروپا،رئال بیشترین ستاره را دارد...

در مورد کاری که رئال می خواد کنه تو نیجریه که یه آکادمی بزنه به نظر من خیلی کار خوبیه...این جوری هم خودشون سود می برند هم تیم ملی نیجریه...کلا" هم چه از نطر مادی . معنوی به نفعشونه...امیدوارم تو ایرانم باشگاههای بزرگ سرمایه گذاری کنند ...استعداد یابی کنند و اون بازیکنان رو به تیمهای خودشون ببرند و حسابی از نطر فوتبال اونارو بسازند...البته اگه بزارند ..گفتند لطفا" حرف محال نزنین ولی به قول داش راموس کیبورده خرابه....
    در مورد اون بازیم بگم که پدر آدمو در می یاره...قلقم نداره لعنتی ..این کسی که این برنامرو نوشته چی فکر کرده...توپه هی در میره...

به نظر من بهترین دروازبان اروپا که نه جهان کاسیاسه ..توپ طلایی مال اونه ..یعنی حقشه..نوش جونش...

گفتم توپ طلایی اگه مایل باشین تاریخچه توپ طلایی رو گذاشتم و باید بگم که بیشترین تعداد مردان سال اروپا تاکنون در تیم رئال مادرید عضویت داشته اند. این تیم با 8 بازیکن در جای اول قرار دارد .

انتخاب بهترین بازیکن اروپا از سال 1956 و به وسیله دست اندر کاران مجله فرانس فوتبال آغاز شد و به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، هنوز مهمترین جایزه انفرادی فوتبال، توپ طلا است.
    این جایزه با استفاده از نظریات خبره ترین کارشناسان فوتبال در اروپا انتخاب می شود.

مهمترین مساله ای که در انتخاب بازیکن سال در نظر گرفته می شود درخشش در بیشتر روزهای فصل و نیز کسب عناوین قهرمانی در مسابقات با اهمیتی مانند جام جهانی، جام ملتهای اروپا و یا جام باشگاههای اروپا است.

مردان سال فوتبال اروپا از آغاز تا اکنون:

سال : نام بازیکن.................. تیم بازیکن.......... ملیت بازیکن

1956: استنلی ماتیوس............ بلکپول..............انگلیس

1957: آلفردو دی استفانو......... رئال مادرید........اسپانیا

1958: ریموند کوپا................ رئال مادرید........ فرانسه

1959: آلفردو دی استفانو......... رئال مادرید........اسپانیا

1960: لوییز سوارز............... بارسلونا............اسپانیا

1961: عمر سیووری.............. یوونتوس...........ایتالیا

1962: ژوزف ماساپوست......... دوکلا پراگ........چکسلواکی

1963: لئو یاشین................. دینامو مسکو.......شوروی سابق

1964: دنیس لو..................... منچستر یونایتد.....اسکاتلند

1965: اوزه بیو..................... بنفیکا.................پرتغال

1966: بابی چارلتون............... منچستر یونایتد.....انگلیس

1967: فلورین آلبرت............... فرانس واروژ......مجارستان

1968: جورج بست.............. منچستر یونایتد.....ایرلند شمالی

1969: جانی ریورا................. میلان.................ایتالیا

1970: گرد مولر ................... بایرن مونیخ.........آلمان

1971: یوهان کرایف............... آژاکس................هلند

1972: فرانس بکن باوئر........... بایرن مونیخ.........آلمان

1973: یوهان کرایف............... آژاکس/ بارسلونا....هلند

1974: یوهان کرایف............... بارسلونا..............هلند

1975: اولگ بلوخین............... دینامو کیف........شوروی سابق

1976: فرانس بکن باوئر........... بایرن مونیخ..........آلمان

1977: آلن سیمونسن................ مونشن گلادباخ.......دانمارک

1978: کوین کیگان.................. هامبورگ.............انگلیس

1979: کوین کیگان.................. هامبورگ.............انگلیس

1980: کارل هاینس رومینیگه..... بایرن مونیخ..........آلمان

1981: کارل هاینس رومینیگه..... بایرن مونیخ..........آلمان

1982: پائولو روسی................. یوونتوس.............ایتالیا

1983: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه

1984: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه

1985: میشل پلاتینی................. یوونتوس.............فرانسه

1986: ایگور بلانف.................. دینامو کیف........شوروی سابق

1987: رود گولیت.................... آیندهوون.............هلند

1988: مارکو فان باستن.............. میلان.................هلند

1989: مارکو فان باستن.............. میلان.................هلند

1990: لوتار ماتیوس.................. اینتر..................آلمان

1991: ژان پیر پاپن................... مارسی...............فرانسه

1992: مارکو فان باستن............... میلان................هلند

1993: روبرتو باجو................... یوونتوس............ایتالیا

1994: هریستو استویچکوف..........بارسلونا...... .......بلغارستان

1995: ژرژوه آ.........................پاری سن ژرمن/میلان....لیبریا

1996: ماتیاس سامر.................... دورتمند..............آلمان

1997: رونالدو........................... رئال مادرید.......برزیل

1998: زین الدین زیدان................ رئال مادرید.............فرانسه

1999: ریوالدو........................... بارسلونا..............برزیل

2000: لوئیس فیگو................... رئال مادرید....پرتغال

2001: مایکل اوون....................زئال مادرید..............انگلیس

2002: رونالدو........................... رئال مادرید....برزیل

2003: پاول ندود.........................یوونتوس... ......جمهوری چک

2004: آندره ای شوچنکو............... میلان.................اوکراین
    2005:رونالدینیو ........................بارسلونا.......... .....برزیل
    2006:فابیوکاناوارو................... ..رئال مادرید.............ایتالیا
    2007:کاکا..............................آث میلان..............برزیل
    زنده باد رئال مادرید

Last edited by iammahdi; 12-07-2008 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض ثروتمند ترین های فوتبال در سال 2007 :

راستی شنیدید که این آریگو ساکی چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟گفته که تیم ها باید به اندازه توانشون پول خرج کنن و وعده بنن............یکی نیست به این بگه انداختیمت بیرون عقده ای شده.........ما اگه توان پرداخت 100 میلیون رو برای یه بازیکن نداشتیم که الان اینجا نبودیم..........دوستان شما به این توجه نکنین که میگم ما پول برای خرید این بازیکن نداریم........درواقع مسئولین هر باشگاهی میان میگن که برای امسال ما باید فلان قدر پول دربیاریم که فلان قدرشو بدیم به بازیکنانی که داریم.....بعدشم فلان قدر باید از فروش بازیکنانمون پول دربیاریم و فلان قدر برای خرید بازیکن خرج کنیم......این در حالیکه این تیم یه بودجه جداگانه داره که مربوط میشه به پولهایی که از قبل باشگاه بدست آورده مثلا طی 4 سالی که بکهام در رئال بود رئال 200 میلیون یورو صود کرد.........و اگه میبینید که میگن ما اینقدر پول نداریم منظورشون اینه که در اون برنامه ای که پیش بینی کردن چنین هزینهای رو پیش بینی نکرده بودند......
    بزار حرفشو بزنه...به ما چه...می دونین رئال وقتی رونالدو رو بگیره با فقط با فروش پیرهنش چه پولی دستش می یاد... البته این که کمترینشه...این یارو چی فکر کرده اینارو گفته...
    این آمار که اون پایین گذاشتم مربوط می شه به پارسال ...ثروتمندترین باشگاه منچستر بوده که فکر کنم الان رئاله...

ثروتمند ترین های فوتبال در سال 2007
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: پس از قهرمانی تیم فوتبال منچستر یونایتد در رقابتهای لیگ قهرمانان و پایان مسابقات فوتبال در اروپا، یک موسسه آمار و ارقام پس از بررسی های انجام شده در مدت یک سال ثروتمند ترین های دنیای فوتبال معرفی شدند.

به گزارش روز دوشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از سایت بین المللی فرانس فوتبال،با پایان رقابتهای فوتبال در اروپا و در آستانه ی شروع مسابقات یورو 2008 سوئیس- اتریش ، موسسه ی آمار و ارقام در اروپا ثروتمند ترین های فوتبال جهان را معرفی کردند که در میان دو تیم منچستر یونایتد و رئال مادرید به عنوان ثروتمند ترین باشگاه های جهان، دیوید بکهام به عنوان ثروتمندترین فوتبالیست و لاکشمی میترال ثروتمندترین مالک باشگاه معرفی شدند، در این میان رومن آبراموویچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی در مکان سوم این جدول قرار گرفته است.
    نکته قابل توجه این است که تیمهای منچستریونایتد، آرسنال و لیورپول سه تیم بالای جدول ثروتمندترین باشگاه های جهان قرار گرفته اند و نامی از تیمهای ایتالیایی همچون آث میلان ، اینتر میلان و یوونتوس در بین پنج تیم ثروتمند جهان قرارندارد.

ثروتمند ترین باشگاه های جهان :
    1- منچستریونایتد با 1/1 میلیارد یورو
    2- رئال مادرید با 951 میلیون د یورو
    3- آرسنال با 888 میلیون یورو
    4- لیورپول با 777 میلیون یورو
    5- بایرن مونیخ با 679 میلیون یورو

ثروتمندترین فوتبالیستهای جهان (در آغاز سال 2008 )
    1- دیوید بکهام (گالاکسی) با 31 میلیون یورو درآمد
    2- رونالدینیو (بارسلونا) با 1/24 میلیون یورو
    3- لیونل مسی ( بارسلونا) با 23 میلیون یورو
    4- کریستیانو رونالدو (منچستریونایتد) با 5/19 میلیون یورو
    5- تیه ری آنری ( بارسلونا /آرسنال) با 8/16 میلیون یورو

ثروتمندترین مالکان باشگاه های جهان:
    1- لاکشمی میترال با 51 میلیارد یورو، کویینز پارک رنجرز(انگلیس)
    2- آمانیسیو اورتگا با 24 میلیارد یورو ، لاکرونیا (اسپانیا)
    3- رومن آبراموویچ با 7/18 میلیارد یورو ، چلسی ( انگلیس)
    4- فرانسوا پینوت با 5/14 میلیارد یورو ، رن (فرانسه)
    5-جان فردریکسن با 7 میلیارد یورو ، والرژا( نروژ)/104//120

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ديويد بكام" هافبك پيشين تيم‌هاي منچستريونايتد و رئال مادريد در اظهارنظري درمورد "كريستيانو رونالدو"، تصميم اين بازيكن براي ترك و يا ماندن در اولدترافورد را بسيار دشوار خواند. پس از دفاع سپ‌بلاتر از رونالدو و پس از تاييد صحبت‌هاي وي توسط هافبك پرتغالي منچستر، ديويد بكام در گفت‌وگو با Sky Sport News گفت: «زماني كه منچستريونايتد را ترك كردم، تنها باشگاه ديگري كه مي‌خواستم براي آن توپ بزنم، رئال مادريد بود. زندگي در مادريد و بازي براي رئال فوق‌العاده بود. جدا از باشگاه منچستريونايتد كه با رئال مادريد برابري مي‌كند، باشگاه‌هاي بسياري نيستند كه از رئال بهتر باشند اما، داشتن اين دو انتخاب براي رونالدو خوب است.» بكام در گفت‌وگوي ديگري با روزنامه The Sun افزود: «بازي براي منچستريونايتد همانند بازي براي رئال مادريد روياي بزرگي براي من بود. براي من انتخاب بسيار دشواري بود و شك ندارم كه براي رونالدو هم همين‌گونه است.» هافبك سال‌هاي گذشته رئال مادريد درمورد پيشنهاد بالاي داده شده به رونالدو به روزنامه گازتا اسپورت گفت: «فوتبال امروز توسط مبالغ بالا و پول‌هاي كلان احاطه شده است و اين مساله ديگر باعث تعجب من نمي‌شود. آشكار است كه برخي تيم‌ها پول بسياري براي سرمايه‌گذاري در اختيار دارند. مكان‌هايي همچون اولدترافورد و برنابئو در جهان بي‌نظير هستند.» هافبك فعلي گالكسي در خاتمه خاطرنشان كرد: «من رونالدو را شايسته كسب توپ طلاي اروپا مي‌دانم. او امسال باورنكردني بود.»

در ضمن :
    خیلی خوشحال شدم که دوستان قدیمی که افتخار آشنایی باهاشون رو قبلا" نداشتم دوباره اومدن...و امیدورام دوستان جدیدی هم به این تاپیک اضافه بشند...

بازم ممنون....
    Last edited by iammahdi; 12-07-2008 at 19:17.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از اسپورت باکس : میشل سالگادو ستاره ی رئال مادرید اذعان داشت که در حال فکر کردن به پیشنهاد کوئینز پارک رنجرز باشگاه دسته دومی انگلستان است .
    مالک ثروتمند این باشگاه در حتا حاضر در اسپانیا به سر می برد و در حال مذاکره با این بازیکن است .
    این بازیکن ۳۲ ساله که سابقا ملی پوش تیم ملی اسپانیا بوده است گفت : من همیشه دوست داشته ام که در فوتبال انگلیس حضور داشته باشم اما فعلا هیچ اتفاقی نیفتاده است . ما در حال مذاکره هستیم و مسائل زیادی باید حل شود من با رئال مادرید قرارداد دارم و این مسئله باید حل شود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نظر می رسد که پیشنهاد ۸ میلیون پوندی سران ختافه برای سولدادو آنها را برای فروش این بازیکن راضی کرده باشد .
    مطبوعات مادرید نوشتند که آلبرتو تالدورا وکیل سولدادو توانسته که رابطه ی نزدیکی میان رئال مادرید و ختافه برقرار سازد .
    ختافه در ابتدا پیشنهاد ۶ میلیونی داد اما رئال ۱۰ میلیون خواست و به نظر می رسد که ۸ میلیون رقم مناسبی برای این ستاره ی ناکام باشد .
    آخنل تورس مدیر ختا روابط نزدیکی با سران رئال دارد و همین موجب شد که او به ۸ میلیون یورو راضی شود .
    سولدادو نیز با توجه به شرایط همسر و دخترش دوست دارد در مادرید بماند و ختافه بهترین ماکان است .
    او پیشنهادهایی از یونان و بنفیکا را رد کرده است .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

گونزالو هیگواین ستاره ی رئال مادرید اذعان داشت که آمدن کریستیانو رونالدو نمی تواند تاثیری بر روندو رو به رشد او داشته باشد .
    بسیاری معتقدند که با آمدن رونالدو با رئال کیفیت سایر بازیکنان کاهش می یابد اما هیگواین چنین نظری ندارد .
    وی در رختکن به آس گفت : فکر نمی کنم چنین شود شاید برعکس این باشد . هر کسی جایگاه خودش را دارد . رونالدو بازیکن بزرگ است و انتظارات از او بالاست . هر بازیکنی دوست دارد که رونالدو هم تیمی اش باشد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

برند شوستر سرمربی رئال مادرید بسیار اصرار دارد که لوئیز فابیانو به رئال مادرید بیاید نه کس دیگر .
    بعد از ۱۲ ماه نمایش ضعیف روبرتو سولدادو و خاویر ساویلا در رئال مادرید باشگاه آنها را در لیست فروش قرار داده است و در پی جایگزینی برای آنهاست .
    رئال مادرید در ماه های گذشته رایزنی های بسیاری برای یان کلاس هونته لار ؛ کریم بنزما و داوید ویا داشته است اما در حال حاضر شوستر فقط لوئیز فابیانو را می خواهد .
    تنها مانع ممکن برای این بازیکن ۳۰ میلیون یورویی است که سویا درخواست کرده و هیئت مدیره اعتقاد دارد که با چنین بازیکنی می توان بازیکنی مثل هونته لار را گرفت که به صرفه تر است .
    پدخا میاتوویچ بنابر اصرار شوستر در هفته ی آینده مذاکراتی را با دل نیدو مدیر سویا آغاز خواهد کرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

استیون فلچر مهاجم تیم هیبرنیان اسکاتلند گفت که علیرغم تمام احترامی که برای رئال مادرید قائل است فصل بعد را در تیمش می ماند .
    در اواسط فصل گذشته استعدادیابان رئال بهای این ستاره را ۴.۵ میلیون پوند تخمین زدند و رئال دوست داشت که او را جذب کند .
    او به دیلی ریکورد گفت : همه ی مردم از من می پرسند که می مانم یا به اسپانیا می روم ولی من در حال حاضر به پنجره انتقال فکر نمی کنم . من هنوز بازیکن هیبز هستم و قرارداد بلند مدت دارم و می خواهم فصل بعد مهاجم اول تیم باشم . علاقه ی رئال مادرید به من این اطمینان به نفس را به من می دهد که بازیکن خوبی هستم اما در حال حاضر هیچ مذاکره ای نشده است و من دوست ندارم تا مذاکره رسمی این حرفها دور من باشد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

په له که اصولا در موضوعاتی که به او مربوط نیست دخالت می کند اعتقاد داشت که رونالدو باید به قراردادی که با یونایتد دارد افتخار کند .
    چندی پیش سپ بلاتر مدیر فیفا حفظ اجباری رونالدو را برده داری مدرن خوانده بود و خود این بازیکن نیز از این سخن حمایت کرده بود .
    او در مسابقه ای در استوک که برای حمایت از سازمان گودون بنکز برگزار شوده بود ابراز داشت : شما زمانی برده هستید که بدون قرارداد و بدون دستمزد کار کنید . اگر شما قرارداد دارید باید قراردادتان را به پایان برسانید . فکر می کنیم وقتی که قراردادش تمام شود آزاد است که به هر جا می خواهد برود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گلم و همه طرف دارای رئال من مجتبی از بندر عباس هستم دوست دارم هر چه زود تر با طرف دارای عزیز رئال اشنا شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •