تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 2376 اولاول ... 3043543944004014024034044054064074084144545049041404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مجيدى: براى رويارويى با مس كرمان لحظه شمارى مى كنيم

تهران IranSport.Net - «فرهاد مجيدى» مهاجم استقلال تهران در مورد شرايط فعلى تيمش عنوان كرد:« شرايط خوبى داريم. بازيكنان به اوج آمادگى رسيده اند و براى رويارويى با مس كرمان لحظه شمارى مى كنيم.» مهاجم استقلال درباره ديدار اين تيم مقابل مس كرمان گفت: « مس مهره هاى خوبى دارد. قبل از شروع فصل از اين تيم به عنوان يكى از مدعيان ليگ برتر نام برده مى شد اما مس تا اينجا نتوانسته انتظارات را برآورده كند. در كل آنها تيم قدرتمندى هستند. در اين مسابقه بايد مراقب باشيم و تمام حواسمان را جمع كنيم تا به مشكل برنخوريم. معتقدم اگر بتوانيم گل اول را به ثمر برسانيم،كارمان آسان تر خواهد شد. اميدوارم ۹۰ دقيقه خوب را سپرى كنيم و با پيروزى مقابل مس كرمان از كورس قهرمانى عقب نمانيم.»مجيدى درباره بازى كردن در تيم استقلال اظهار داشت:« در ديدار مقابل سپاهان با نظر قلعه نويى به ميدان رفتم و خوشحالم كه كادر فنى از من رضايت داشت. در استقلال همه با هم رفيق هستند. هركس در تركيب باشد، تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام خواهد داد و هركس هم روى نيمكت و حتى سكو باشد، براى بازيكنان حاضر در زمين آرزوى موفقيت دارد.»

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ليگ برتر فوتبال ايران هفته چهارم
    03 شهريور 16:45 يکشنبه
    استقلال - - - مس
    03 شهريور 17:15 يکشنبه
    مقاومت - - - پيکان
    سايپا - - - راه آهن
    استقلال اهواز - - - ابومسلم
    صباباتري - - - سپاهان
    پاس - - - برق
    پيام - - - پگاه
    03 شهريور 19:05 يکشنبه
    ملوان - - - فولاد
    ذوب آهن - - - پرسپوليس

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قلعه نويي: شرايط استقلال بسيار ايده آل است

خبرگزاري آريا- سرمربى تيم استقلال گفت: شرايط استقلال برخلاف نتايجى كه كسب مى كند بسيار ايده آل است و ما از نظر فنى از عملكرد بازيكنان رضايت داريم.

به گزارش سرويس ورزشي خبرگزاري آريا، امير قلعه نويى همچنين افزود: به اعتقاد اكثر كارشناسان تيم استقلال در 2 بازى گذشته با وجود عدم كسب نتايج قابل قبول ، فوتبال خوبى را به نمايش گذاشته است . مشكل ما روحى و روانى است كه تيم ما را دچار مشكل كرده و بايد روى آن كار كنيم، موضوعى كه طى هفته گذشته از سوى كادر فنى به خوبى انجام شده است تا بازيكنان با آرامش و اعتماد به نفس بيشترى در ادامه مسابقات ليگ برتر حضور يابند.

سرمربى استقلال ادامه داد: به اعتقاد كادر فنى و كارشناسان فوتبال، استقلال از نظر كار گروهى هيچ گونه مشكلى ندارد و در مسابقه با مرور تاكتيك هاى مختلف در روز مسابقه موقعيت هاى فراوانى را به دست مى آورد اما نه فقط مهاجمان بلكه تمامى بازيكنان تيم در زدن ضربات نهايى مشكل دارند و ما سعى مى كنيم اين نقص را نيز با انجام تمرينات ويژه برطرف كنيم. اصلا مهم نيست چه بازيكنى گل مى زند مهم اين است كه ما به گل دست يابيم و پيروز شويم.

وى در خصوص انتقادات كارشناسان از مهاجمان استقلال در خصوص عدم گلزنى در3 مسابقه گذشته گفت: ما فورواردهاى خيلى خوبى داريم. حالا چه فرقى دارد چه بازيكنى گل بزند. مهاجم، مدافع يا هافبك اما نكته مهم اين است كه حركت تيمى استقلال رو به جلو است و با برنامه مقابل حريفان ظاهر مى شويم.

سرمربى استقلال با اشاره به بازى روز يكشنبه تيمش مقابل مس كرمان گفت: من هميشه مديون مردم و مديران خوب كرمان هستم و در مدت 6 ماهى كه در اين استان بودم نسبت به من بسيار لطف داشتند. قلعه نويى افزود: معتقدم هر بازى شرايط خاص خودش را دارد و تيم هاى شهرستانى هميشه مقابل استقلال و پرسپوليس با انگيزه مضاعف ظاهر مى شوند و من مطمئنم با انگيزه تيم مس كرمان و آمادگى بازيكنان استقلال براى كسب 3 امتياز مسابقه زيبايى را از سوى 2 تيم شاهد خواهيم بود.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

من برگشتم
    خدایا شکرت
    از همه دوستان که به من کمک کردن نهایت تشکر رو دارم

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا پیروز تبریک
    مبارکه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

خدایا شکرت
    منم خوشهالم ..فقط یادت باشه فقط تو همین تایپیک پست بدی.....وکاری به پرسپولیسیا نداشته باشی...و باهاشون کل کل نکنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

mahn90 کم پیدا شده .کسی ازش خبری نداره!!

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

من برگشتم
    خدایا شکرت
    تبریک مسعود

خوش اومدی

ذوب آهن - - - پرسپوليس

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

mahn90 کم پیدا شده .کسی ازش خبری نداره!!
    فکر کنم رفت مسافرت اینجاهم خداحافظی کردبرامدتی

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

مظلومي:
    بـا احتـرام، استقـلال را شكست مي‌دهيم
    تفكـرات "قلعـه‌نـويـي" را مـي‌شنـاسم
    مس واقعي را از هفته ششم ببينيد

پرويز مظلومي گفت: با وجود احترام و علاقه براي استقلال بايد اين تيم را شكست دهيم.

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: با وجود تمام علاقه و احترامي كه براي باشگاه، كادر فني و بازيكنان استقلال قائل هستم بايد اين تيم را در كرمان شكست دهيم.

وي در آستانه بازي مس كرمان و استقلال تهران گفت: نبايد اين بازي را چندان حساس كرد، با اين حال اين ديدار براي هر دو طرف بسيار سنگين خواهد بود، استقلال تيم بسيار خوبي است و با جذب بهترين نفرات شرايطش نسبت به فصل گذشته تغيير كرده است، آن‌ها از كادر فني خوبي برخوردار هستند. مس كرمان نيز تغييرات بسياري داشته است.

مظلومي ادامه داد: از نتيجه‌گيري در اين سه هفته هنوز توقعات‌مان برآورده نشده است، علت آن نيز نبود هماهنگي ميان بازيكنان است، با اين حال پس از شكست در شيراز كه البته حق‌مان نبود، تيم را سامان داده و ضمن انجام كارهاي روحي و رواني بر روي بازيكنان تمرينات مناسبي را بر روي نقاط ضعف استقلال انجام داديم. دستورات تاكتيكي را به بازيكنان گوشزد كرده‌ايم و اميدواريم انگيزه بازيكنان سبب شود تا در اين بازي پيروز شويم.

سرمربي مس كرمان خاطر نشان كرد: فشار و حساسيت اين بازي براي دو تيم بي‌ترديد بر روي كيفيت ديدار تاثيرگذار خواهد بود، البته در كرمان شرايط كمي فرق مي‌كند، درست است كه استقلال در هيچ شهري احساس غربت نمي‌كند اما مس نيز تماشاگران بسيار خوبي دارد كه تا آخرين لحظه از تيم خود حمايت مي‌كنند.

وي افزود: با توجه به سابقه همكاري با امير قلعه‌نويي بر روي كار و تفكرات او و تيم استقلال شناخت كامل دارم.

پرويز مظلومي پيشاپيش به برخي بحث‌هاي حاشيه‌اي پايان داد و گفت: هم من و هم تمامي بازيكنان مس كرمان پيش از بازي براي قعله‌نويي و كادرفني استقلال گل خواهيم برد. در هر صورت قلعه‌نويي براي بازيكناني چون رحمتي و صادقي زحمات بسياري كشيده است و من همواره بر احترام گذاشتن به بزرگتر تاكيد كردم، به همين دليل بازي را با احترام به تيم حريف آغاز مي‌كنيم.

وي درباره وضعيت تيم مس كرمان نيز گفت: از نظر من اوضاع بسيار خوب است چرا كه من از همان ابتداي ليگ گفتم كه بايد شش هفته از رقابت‌ها بگذرد تا مس واقعي خود را نشان دهد. حتي روزي كه چهار گل به استقلال اهواز زديم از تيم تعريف نكردم و عنوان كردم كه اين تيم هنوز كار دارد.

مظلومي ادامه داد: چند بازيكن كليدي مس بسيار دير به تمرينات ملحق شدند و ما در تيم يك تغيير روش ايجاد كرديم كه بازيكنان جديد بايد در قالب آن قرار گيرند و طبيعي است كه اين موضوع كمي زمان مي‌برد. اميدواريم تا خدا كمك كند و در اين چند هفته نتيجه بگيريم.

سرمربي مس كرمان خاطر نشان كرد: با اين حال در سه هفته ابتدايي در خانه موفق بوديم اما در ديدارهاي خارج از خانه نتيجه نگرفتيم بي‌ترديد با افزايش هماهنگي شرايط تغيير مي‌كند. هم‌اكنون شاهد هستيد تيم‌هايي كه تركيب فصل گذشته خود را حفظ كردند مانند ذوب‌آهن اصفهان در اين هفته‌هاي نخست نتيجه گرفتند. اما شرايط اين گونه نمي‌ماند و مس كرمان واقعي را پس از هفته ششم خواهيد ديد
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تقي‌پور:
    بايد به مس گل بزنيم تا سرنوشت بازي با پگاه تكرار نشود

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مس كرمان را در خانه‌اش شكست مي‌دهيم.

ابراهيم تقي‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: استقلال در بازي‌هاي گذشته خود نشان داد كه تيم آماده‌اي است اما متاسفانه ما كمي بدشانس بوديم. در بازي مقابل پگاه گيلان با وجود شايستگي شكست خورديم و در بازي مقابل سپاهان نيز مي‌توانستيم هر سه امتيازي بازي را به دست آورديم. با اين حال ترديد ندارم كه مي‌توانيم مس را در كرمان شكست دهيم.

وي افزود: مس نيز تيم خوبي است و از مربي و بازيكنان مطرحي برخوردار است آن‌ها هم در ديدار خانگي به دنبال پيروزي خواهند بود و بي‌ترديد بسيار مهم است كه از فرصت‌هايمان استفاده كنيم و به گل برسيم.

تقي‌پور خاطر نشان كرد: در بازي مقابل پگاه گيلان با آن كه از حريف برتر بوديم اما گل نزديم و در نهايت گل خورديم. به همين دليل معتقدم كه ضمن آنكه بايد خط دفاع خود را حفظ كنيم تا گل نخوريم، صددرصد بايد به دنبال گلزني هم باشيم تا پيروز شويم.

تقي‌پور ادامه داد: بازيكنان ما ظرف يكي دو هفته آينده به هماهنگي كامل مي‌رسند و پس از آن با تمام قدرت ليگ را ادامه مي‌دهيم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اميرحسين صادقي:
    مي‌خواهم به تيم "قلعه‌نويي" گل بزنم
    هيچ گاه آرزوي باخت استقلال را نداشتم

مدافع تيم فوتبال مس كرمان ابراز اميدواري كرد كه در ديدار مقابل استقلال تهران گلزني كند.

اميرحسين صادقي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در ديدار مقابل استقلال به عنوان يك مدافع تمام تلاشم را انجام مي‌دهم كه از گلزني مهاجمان اين تيم جلوگيري كنم اما، اگر فرصتي پيدا كنم براي گلزني به استقلال نيز تلاش مي‌كنم.

صادقي درباره اين بازي افزود: به هر سه امتياز اين ديدار خانگي نياز داريم و با تمام قدرت به مصاف استقلال مي‌رويم، استقلال بازيكنان خوبي دارد اما، هنوز هماهنگي ميان آنها كامل نشده است.

وي ادامه داد: هيچ گاه نخواسته‌ام كه استقلال را بازنده ببينم و اين آرزويم نيست چرا كه هنوز اين تيم و هوادارانش را دوست دارم، اما بازيكن تيم مس هستم و براي تيمم از هيچ تلاشي فروگذار نمي‌كنم.

صادقي خاطرنشان كرد: هيچ حاشيه‌اي در تيم وجود ندارد و با تمام قدرت به پيروزي فكر مي‌كنيم.

وي با ابراز رضايت از حضورش در تيم مس كرمان گفت: با شرايط و گروه فعلي كه در استقلال حضور دارند به اين تيم بازنخواهم گشت
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عليزاده: مهاجمان استقلال فرصت مي‌خواهند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مهاجمان تيم براي گلزني نياز به فرصت دارند.

علي عليزاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل مس كرمان اظهار داشت: ديدار سختي در كرمان خواهيم داشت. اين تيم در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبي را جذب كرده است. همه اين بازيكنان، بزرگ هستند.
    وي افزود: استقلال هم براي اين بازي برنامه خاص خود را دارد. تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و براي اينكه جايگاه خود را در جدول بهبود بخشيم، چاره اي جز برد نداريم.
    اين بازيكن در واكنش به انتقادهاي كه به خط حمله آبي پوشان مي‌شود، عنوان كرد: بايد به مهاجم فرصت بيشتري داده شود تا گلزني خود را آغاز كنند. براي هيچ كدام از ما مهم نيست كه چه كسي بازي مي‌كند. مهم موفقيت تيم است.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •