تمدید کرد دوست عزیز
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تمدید کرد دوست عزیز
اخیش ... استیلی و پیروانی از دمه گوشمون گذشتنخوش اومدی امپراطور ، سربلندمون کنی ها !
![]()
خوشحالم بسیار .....منتظر خبرهای بهتری هستیم
این تاپیک داره رنگ شادی میگیره
دارم جامهاي بعدي رو تو دستمون ميبينم....
به به عماد رضا - ابراهیم توره - خلیلی - نیکبخت - قطبی دیگه جمعمون جمعه.
حق به حق دار رسید
empratur welcome back to iran
ya30n ایول گل گفتی
بازگشت افشین امپراتور و خرید ابراهیم توره :خوش یمن ترین سیزده برای پرسپولیس... مصطفوی پاتك شدیدی به فتح الله زاده زد!
سیزدهم برج بود اما فقط اخبار خوب برای هواداران پرسپولیس مخابره می شد و آنها بعد از مطلع شدن از این دو خرید سر از پا نمی شناختند.
امپراتور آنها برگشته و این بهترین حادثه ممکن برای آنها محسوب می شود.
پنجشنبه سیزدهم تیر ماه نه تنها روز نحسی نبود بلکه پرسپولیس یکی از ستون های موفقیت احتمالی خود را بنا کرد. بازگشت سر مربی قهرمان و خرید ابراهیم توره که پاتک دیپلماتیکی بود به اردوگاه آ بی و شاید این تسویه ای باشد با انها که بیک زاده و عباس فر را تور زده بودند و هرگز تصور نمی کردند با به تور افتادن توره این چنین از سوی جبهه قرمز با انها مقابله به مثل شود.
نيكبخت: مطمئن باشيد كه هرگز به استقلال نميرفتم / يك فصل ديگر در پرسپوليس مي مان
خبرگزاري پرسپوليس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گويي، اظهار داشت: خوشحالم كه قراردادم را با تيم پرطرفدار پرسپوليس تمديد كردم. ميتوانم يك سال رويايي ديگر در اين تيم داشته باشم.
وي ادامه داد: به تمام دوستدارانم قول ميدهم براي پرسپوليس از تمام جانم مايه بگذارم تا در ليگ قهرمانان آسيا و جامهاي داخلي دوباره قهرماني را رقم بزند. نيكبخت واحدي عنوان كرد: خوشحالم كه دوباره پيراهن قرمز را ميپوشم. مانند صحبتهاي روزهاي اوليهام، باز هم تاكيد كنم هرگز به استقلال نميروم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم ميدانم.
وي درباره شرايط مربيگري افشين قطبي در پرسپوليس گفت:برايم فرقي ندارد چه كسي سرمربي شود. من فصل پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم. اميدوارم هر فردي كه در راس فني قرار گيرد، با اين تيم موفق باشد.
نيكبخت درباره گروه بندي تيم ملي فوتبال در مرحله دوم جام جهاني خاطر نشان ساخت: با 10 تيم برتر آسيا طرف هستيم. هيچ تيمي زنگ تفريح نخواهم بود. اميدوارم با تدابيري كه فدراسيون و كادر فني در نظر گرفته، بتوانيم بار ديگر خوشحالي را به مردم ايران هديه كنيم و حضور در جام جهاني را تجربه كنيم.
وي افزود: من هم اگر در خدمت تيم ملي بودم، از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد
----------------
دمش گرم نیکی هم تمدید کرد به کوری چشم استق لالی ها حالا برن بالجن زاده . عباسفرد سیرابی حال کنن عباسفرد کجا توره 14 گله کجا
Last edited by hamidrezaaa; 04-07-2008 at 00:42.
بابا چرا پرسپولیس هافبک بازیساز نمی خره.ضعف پرسپولیس توی این پست
به این ترتیب با خرید نیکبخت توره و خلیلی باید قید عماد رضا را زد
من که خیلی دوست داشتم بیاد پرسپولیس
ولی یک احتمال دیگه هم وجود داره و اون اینه که به احتمال زیاد محسن خلیلی ترنسفر بشه(ببینید حالا کی گفتم)
بچه ها عضو کلوپ پرسپولیس شویدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)