کدموم هیجانی تره؟mass effect 2
کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟dragon age
گرافیک کدوم?falout:new vegas
در کل کدوم?mass effect 2
کدموم هیجانی تره؟mass effect 2
کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟dragon age
گرافیک کدوم?falout:new vegas
در کل کدوم?mass effect 2
Last edited by Alex Fera; 08-11-2010 at 20:38.
دوستان من عاشق بازی های مخفی کارانه مثل اسپلینتر سل هستم
چند تا بازی عالی تو این سبک به من معرفی میکنید
از بس اکشن بازی کردم خسته شدم
لطفا فقط مخفی کارانه باشه و با فکر بتونم مرحله ها رو پشت سر بزارم
به نظرم sniper:ghost recon عجیب به کارت بیاد من که خیلی باهاش حال کردم البته اگه سیستم بالائی داری بگیر چون با سیستم پائین گرافیکش آشغاله:تجربه واقعی
2 تا بازی قدیمی هم بگم که خیلی باهاش حال کردم:
1-قطار مرگ:death train
2-جیمز باند:فردا هرگز نمیمیرد
راستی سری متال گیر هم خیلی با حاله درست عینه اسپلینتر سل هستش
من همچین بازی رو پیدا نکردم
میشه یه لینک خریدی یا نقدی از این بازی به من نشون بدی
در مورد جیمز باند منظورت night fire هست؟
اگه اونه منظورت که بهترین و خاطره انگیز ترین بازی عمرمه
دوستان یه بازی(pc)برای یه دختر 12-10 ساله که نسبتا اکشن و شاید یه کم فکری(ولی نه خیلی مشکل)مثل shrek چی میتونید معرفی کنید؟
ممنون![]()
بهترین بازی واسه این سنین همون sims3 هست البته اکشن که نیست
shank اکشنه ولی فکری نیست
از مجموعه بازی های فلش میتونه خیلی خوب باشه هم فکری واسه این سنین
راستی هری پاتر به نظرم عالیه همین ورژن فکر کنم years 1-4 بود یه چیزی تو این مایه ها
جیمز باند:فردا هرگز نمیمیرد
سری متال گیر
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
تمام بازیهایی که در سبک لگوئی ساخته شدن پیشنهاد میشه از جمله:دوستان یه بازی(pc)برای یه دختر 12-10 ساله که نسبتا اکشن و شاید یه کم فکری(ولی نه خیلی مشکل)مثل shrek چی میتونید معرفی کنید؟
ممنون![]()
lego harry potter:1-4 years
lego batman
lego indiana jones
و...
اگر یک جوانمردی پیدا بشه که جدیدترین لینکها از بازی ago of wonders shadow magic رو برای دانلود برام بزاره ممنون میشم (جدید باشه چون من تمام لینکهای راپیدشیر و هات فایل و فایل سرور رو تست کردم از کار افتاده بودن)
بازی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید : ( فایل 7z را با نرم افزار 7zip خارج کنید و بازی را نصب کنید )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم چرا یهو حس بازی در وجودم زبانه کشید(حسش نه شعله هاش)
یه بازی خیلی باحال استراتژیک میخوام
بهترین بازی استراتژیکی که بازی کردم : Age Of Empires (یک و سه) . تا ته بازی هم رفتم (جفتشونو).
یه بازی معرفی کنید در این حد. 4ش نیومده هنوز؟
میخوام بازیش قدیمی باشه. ترجیحا تخیلی نباشه . یه حالت جنگ های قبیله ای هم داشته باشه (کلا کپ ایج آف امپایرز)
(نقض قوانین خیلی مهم نیست!)
من خیلی وقته بازی نکردم . آخرین بازی gta san anderes بود! پس خواهشا یه چی پیشنهاد بدید که کف کنم .
تنها مشکلم کامپیوتره که یکم قدیمیه(خیلی مشکل کوچیکی هست: دی)
گرافیک 256 ، رم 1 ، پنتیوم 4 ، سی پی یو 3.06 گیگاهرتز (نمیدونم یه 3.08 هم کنارش نوشته!)
نگید پایینه که ایج آف امپایرز رو با گرافیگ 32 بازی کردم.......
اگرم میشه دانلود کرد حدود حجمشو بگید
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)