تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 542 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

8گيگ حافظشو كه ميشه با 40 تومن خريد انداخت رو معمولي. كه البته چون خارجيه خيلي از اون گوشي هم بهتر ميشه.
    باتريشم كه با 30 تومن ميشه خريد انداخت كه اونم شارژش بهتر از n95 8gig ميشه.
    رمشم درسته بالاتره ولي به نظر مياد كه سرعتش زياد فرقي با 95 كلاسيك نداره.
    فقط lcd بزرگترشو كاري نميشه كرد.
    تصحیح میکنم:رمشو با 20 تومن دیروز انداختم رو گوشیم.
    رمش فقط بزرگتره که تنها فرقی که میتونه داشته باشه اینه که با کلاسیک موقع زوم 100 درصد روی یکی از عکس های خودش موزیک قطع میشه!هیچ وقت دیگه ای رم کم نیاوردم و نیاورده و دیگه هم نمیاره.سرعتشون هیچ فرقی نداره.

نداشتن رم خارجي
    برای دوستانی که نمیدونن رم خارجی به چه درد میخوره،سعی کنین رو 95 8 گیگ فونت نصب کنین،بعد گوشی اگه بالا نیومد چی کار میکنین؟مستر ریست.اما اگه کلاسیک بالا نیومد چی؟رمشو در میارین بالا میاد!

همون دیروز از طبقه ی بالای علا الدین هر جا پرسیدم همه ی 95 ها لیبل خورده بودن...فقط یه مغازه پایین بود میگفت اوریجینال داره 30 تومن هم گرونتر میگفت.راهی داره موقع خرید بفهمیم کدومش اوریجیناله؟
    Last edited by Arshia001; 22-12-2008 at 15:52.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

اگه تونستی باتری فابریک 8گیگ رو پیدا کنی من خودم بهت جایزه میدم ....
    ثانیا کلاسی که 8 گیگ داره خدا وکیلی معمولی داره ...؟؟؟؟ همون رنگ مشکیش کلی به زیبایی این گوشی اضافه کرده دقیقاً مثل 73 معمولی و موزیک ادیشن میمونه ......
    ثالثاً 95 معمولی 64 MB SDRAM memory هست ولی 8 گیگ 128 MB SDRAM memory هست ....
    رابعاً gprs 95 معمولی کلاس 10 با 48 کیلوبایت بر ثانیه هست ولی 8 گیگ کلاس 32 و 64 کیلوبایت در هر ثانیه هست ...
    خامساً 8 گیگ Auto Rotate داره ولی 95 معمولی نداره ......
    .
    .
    شاید اینا از نظر شما اختلاف بین دو گوشی محسوب نمیشه ولی هر کدوم از اینا رو مطمئناً یه گوشی مجهز و خوب باید داشته باشه که نوکیا 8 گیگ این مدل رو بیرون داده و گرنه به همون 95 معمولی که اون زمان هم فروش خوبی داشت بسنده میکرد ...

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

ثانیا کلاسی که 8 گیگ داره خدا وکیلی معمولی داره ...؟؟؟؟ همون رنگ مشکیش کلی به زیبایی این گوشی اضافه کرده دقیقاً مثل 73 معمولی و موزیک ادیشن میمونه ......
    رابعاً gprs 95 معمولی کلاس 10 با 48 کیلوبایت بر ثانیه هست ولی 8 گیگ کلاس 32 و 64 کیلوبایت در هر ثانیه هست ...
    .
    .
    شاید اینا از نظر شما اختلاف بین دو گوشی محسوب نمیشه ولی هر کدوم از اینا رو مطمئناً یه گوشی مجهز و خوب باید داشته باشه که نوکیا 8 گیگ این مدل رو بیرون داده و گرنه به همون 95 معمولی که اون زمان هم فروش خوبی داشت بسنده میکرد ...
    خب جايزه را رد كن بياد چون من الان رو گوشيم اين بانري را انداختم تا 3 روز هم شارژ ميده

گفتم كه رم بالاترش اصلا محسوس نيست.
    چون سرعتش در حد معموليه

اين كه 9 معمولي هم داره. تو ورژن 30 و 31 اضافه شده.

در ضمن شما به ضعف هاي 8 گيگ هم اشاره كنيد.
    حدود 30 % قيمت بالاترش نسبت به كلاسيك
    نداشتن محافظ دوربين
    نداشتن رم خارجي
    .
    .
    ؟!!!؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ثالثاً 95 معمولی 64 mb sdram memory هست ولی 8 گیگ 128 mb sdram memory هست ....
    خامساً 8 گیگ auto rotate داره ولی 95 معمولی نداره ......
    .
    .
    اولا اگه خیال کردی باتری که رو 8 گیگ تو ایران میدن اصلیه توهمه.

ثانیا: از دست مردم معلومه.ماشالاه 73 رو هم گذاشت جیب.

ثالا: درسته. ولی من از ورژن 20 به بعد دیگه ارور "مموری فول "رو ندیدم. همیشه ی خدا هم انگیج و گالری و موزیک پلیر و ضبط مکالماتو و 3-4 تا چیز دیگم بازه.

رابعا:اره با ایرانسل و همراه اول این اختلاف خیلی زیاده. با سرعتی که حول 10 میگرده چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خامسا: سامان جون ناراحت نشیا ولی یه 6ماهی عقبی.از 30 به بعد معمولی هم داره. تازه مگه قبلا برنامش هم نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوبه نمیذارین جای اکتور خالی بمونه.
    اگه ان97 که سهله ان 100 هم بیاد اینا میگن 8گیگ بهتره.
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 22-12-2008 at 16:28.

5. این کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    اس ام اس هایی که خودم نوشتم رو برای دوستام فرستادم چه جوری میتونم نگهشون دارم!به جز در پوشه ی send item!

اصلا کلا چه جوری اس ام اس هامو نگه دارم وقتی که گوشیمو مستر ریست کردم؟!!

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

شما يه بك آپ با nokia pcsuit از sms ها و contact هات بگير و بعد از مستر ريست اونها را روي گوشيت ريستور كن.

در ضمن مسيج هاي سند شده را ميشه به my folders انتقال بدي.
    يا حتي اونجا پوشه بنديشون بكني.

8. این کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از طبقه ی بالای علا الدین هر جا پرسیدم همه ی 95 ها لیبل خورده بودن...فقط یه مغازه پایین بود میگفت اوریجینال داره 30 تومن هم گرونتر میگفت.راهی داره موقع خرید بفهمیم کدومش اوریجیناله؟
    خدایی من تا حالا خودمو نقل قول نکرده بودم ولی این قضیه خیلی مهمه!از کجا بفهمم اصله یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض باطری قلابی

یک ماه پیش 25 تومن دادم یه باطری به ظاهر اصلbl6f گرفتم

حالا بعد یک ماه مصرف هیچ فرقی با باطریbl5f خودش نمیکنه(حالا فهمیدم باطری های کپی)

حاضرم دوباره یه باطری دیگه بخرم ولی خدایی کجا؟ کجا ؟ کجا؟ میشه یه باطری اصلی گیر اورد؟

در مورد کارت حافظه یه هشت گیگ ساندیسک میشه خرید.
    ولی خدایی کجا میشه یه باطری خوب گیر آورد

تو اصفهان اگه آدرس دارید بدید یا تو تاپیک تعویض باطری n95آدرس و شماره تلفن مغازه رو بزارید ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

یک ماه پیش 25 تومن دادم یه باطری به ظاهر اصلbl6f گرفتم

حالا بعد یک ماه مصرف هیچ فرقی با باطریbl5f خودش نمیکنه(حالا فهمیدم باطری های کپی)

حاضرم دوباره یه باطری دیگه بخرم ولی خدایی کجا؟ کجا ؟ کجا؟ میشه یه باطری اصلی گیر اورد؟

در مورد کارت حافظه یه هشت گیگ ساندیسک میشه خرید.
    ولی خدایی کجا میشه یه باطری خوب گیر آورد

تو اصفهان اگه آدرس دارید بدید یا تو تاپیک تعویض باطری n95آدرس و شماره تلفن مغازه رو بزارید ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم
    قابل توجه آقای امینی ... بازم بگید میشه باتری اصلی گیر بیارید ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

قابل توجه آقای امینی ... بازم بگید میشه باتری اصلی گیر بیارید ...
    چه ربطی داره؟
    حالا یک نفر باتریش این جوری از آب در اومده.
    من و دوستم که گرفتیم خیلیم راضی هستیم.
    باتری اصلی را هم من خیلی وقته دیگه استفاده نمی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •