این گوشی ویروسی میشه؟
ایول .من روی گوشی آکبند هم امتحان کردم همین بود .نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بچه جون که 2روزه سر از تخم در آوردی درسته ما اینجا هم دیگرو نمی شناسیم ولی اونجوریم نیست که هرچی خواستی بگی همه رو هم تعصب داریم پس لقب خار مادرتو به مردم گوش زد نکن.
حالا این قضییه ی ضبط صدا جدییه؟
یعنی صدا انقر بد میشه؟
سلام دوستان براي اين قضيه صدا من يه چيزي رو بدون اغراق بگم من روز عاشور رفتم كنار هيئت آباداني ها سنج دهل ميزدند رفتم كنار شون چسبيدم صدا رو خيلي واضح و شفاف تو فيلم ضبط ميكنه در اين حد كه بعد كه داشتيم برميگشتيم يه گوشه ايستاده بودم داشتم فيلما رو چك ميكرد كه يه دفعه شنيد م دو تا آدم چند قدم اون ور تر از من (پشتشون به من بود)گفتن ااا اينا كه دوباره شروع كردن.تازه من سر كلاس ميرم صداي استاد رو ضبط ميكنم انقدر صدا شفاف كه دوستم كف كرده(آخه اون پارسال 200000 تومن داده ويس ركوردر گرفته سامسونگ كيفيتش از مال من كمتر) از نظر كيفيت صدا حرف نداره.![]()
اره خداییش مال منم صدای خیلی شفاف و عالی داره...
چرا برای گوشی برنامه نمیاد..اکثر برنامه های چراغ قوه که اومده روی این گوشی جواب نمیده!!من الان 5 ماه هست که گوشی را دارم و تو حسرت چراغ قوه موندم!!!!
سلام براي 5700 ساين شده فايل كراك تي وي رو ميخوام
ممنونم
ime:353964013220801
سلام دوست عزیز
شما باید به قسمت درخواست فایل cer بری و اونجا درخواست بدی تا همیشه بتونی برنامه هاتو خودت ساین کنی ...
كجاست اين درخواست فايل cer ادرسشو ميدي اگه ميشه خودتون برام sign كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)