روی پی 900 تا چه میزان رم جواب میده من 1GB انداختم کار نمیکنه تو فایل منیجر هم External غیر فعل میشه درست مثل زمانی که رم تو نیست
کمکم کنید چه کنم ؟؟؟
روی پی 900 تا چه میزان رم جواب میده من 1GB انداختم کار نمیکنه تو فایل منیجر هم External غیر فعل میشه درست مثل زمانی که رم تو نیست
کمکم کنید چه کنم ؟؟؟
[QUOTE=farshidk;2020188]دوست عزیز تنظیمات کنترل پنل را انجام دادی؟
موفق باشیبعد ساين اين برنامه آن را نصب كنيد و مراحل زير را انجام دهيد.(بهتر است بعد از نصب برنامه يك بار گوشي را ريست كنيد و سپس مرحله زير را انجام دهيد)
Control panel>Device>Text Input>Vitrual Keyboard>Persian Virtual Keyboad
[QUOTE=farshidk;2020188]بعد ساين اين برنامه آن را نصب كنيد و مراحل زير را انجام دهيد.(بهتر است بعد از نصب برنامه يك بار گوشي را ريست كنيد و سپس مرحله زير را انجام دهيد)
Control panel>Device>Text Input>Vitrual Keyboard>Persian Virtual Keyboad
هموني كه مهدي گفت![]()
اينجا اطلاعات كاملي در مورد پشتيبايني P900 از كارت هاي حافظه هستش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاظر اينكه همه گوشي ها با سيستم عامل سيمبين اينجورين!![]()
با سلام...دوستان راستش من جديدا فليپ P990 خودم رو كلا باز كردم!!! يكي از مواردي كه بسيار براي من كاربرد داره حالت Silent Mod هست كه تمامي صدا ها رو خاموش ميكنه و روي فيلپ با فشردن ستاره به صورت ممتد ايجاد ميشد
حالا ميخام بدونم روي كيبورد با چه دكمه اي اينكارو ميشه كرد...خيلي برام مهمه كه بتونم اينكارو با كيبورد هم انجام بدم
لطفا راهنمايي بفرمايين!!!
سلام دوست عزیز احتمالا خوب نگشتی.
وقتی از قسمت سمت چپ صفحه (کناره نمایشگر آنتن) وقتی بری تو قسمت volume در پایین این قسمت می تونی گزینه Silent Mode رو تیک بزنی تا خواستت برآورده بشه.
![]()
![]()
Last edited by soltanmahdi; 21-01-2008 at 12:03.
واقعا ممنونم soltanmahdi جان..كارت خيلي درسته!!!
آيا كليد ميانبري روي كيبورد براي اينكار وجود نداره؟؟؟ فكر ميكنم بايد پيشبيني شده باشه!!
آقا کسی جواب ما رو نمیده یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :
1 چرا وقتی می خوام برنامه xplore v آپدیت کنم یه پیغام میده aplication closed reason code: knkx پیغامش تو همین مایه هاست
2با اینترنت ایرنسل می تونید از تو rapidshare دانلود کنید ماکه نتونستیم هی میگه could not open by server
اعصاب آدم خورد میشه
خواهش می کنم وحید جان.
تو چند تا سایت از جمله
گشتم ، یک راه هم گفته بودن که کار نمی کرد و خودشون هم به نتیجه ای نرسیده بودن. کلا نتونستن چیزه به درد بخوری پیدا کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو دفترچه راهنماش هم چیزی پیدا نکردم.
فکر می کنم تنها راهش همون بود که عرض کردم خدمتتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)